Windows Phone Er Død—Sådan Gør Android er den Næste Bedste Ting

38
Android, der drives af Microsoft. (Billede: Gizmodo)

Windows Phone er død, men Microsoft er ikke at komme ud af mobil—og i virkeligheden er det en forstærket indsats. Med masser af apps til iOS og Android ud nu og forbedre hurtigt, kan du genskabe meget af fornemmelsen af en Windows-Telefon på din eksisterende håndsæt, så længe du kan leve uden dem, roterende fliser. Her er hvordan til at gå all-in med Microsoft på mobile.

Vi kommer til at fokusere på Android her, fordi det er i sagens natur mere skinnable og kan tilpasses end Apple ‘ s mobile platform, og Microsoft er at drage fuld fordel. Du kan få en lignende suite af Redmond apps til iOS, men du er stadig venstre med en oplevelse, der er for det meste Apple. Snup dig en Android-telefon, og vi vil komme i gang.

Installer Microsoft launcher

Android løfteraketter, for de uindviede, der vises, når du trykker på Hjem-knappen—de styrer de ikoner, tapet, startskærmlayouts, app skuffe og meget mere. Det er ikke helt det samme som at installere en helt ny version af Android, men det kan føles som det.

Microsoft har været at lave sin egen launcher kaldet Pil Løfteraket, da 2015, men det er for nylig blevet givet en ombygning og en rebrande til Microsoft Launcher. Den nye version ikke er offentligt tilgængelige i skrivende stund, men du kan få beta installeret på din Android-enhed ved at følge nedenstående link til download fra her.

Microsoft setup Launcher. (Billede: Screenshot)

Start programmet, og du får at vælge nogle aspekter af interfacet, og få mulighed for at have Bing daglige baggrundsbillede på din telefon også. Du vil derefter nødt til at give app ‘ en tilladelser, så den kan styre alt på din telefon, og log på med din Microsoft-konto, hvis du ønsker at nemt at synkronisere alle dine Microsoft ting til din nyligt opdateret Android-telefon.

Som med Google ‘ s stock launcher, kan du stryge fingeren til højre på startskærmen for at komme på et foder af vejret, aftaler og nyheder. Widgets viser dine ofte anvendte apps, de seneste meddelelser og billeder, og foretrukne kontakter, og alt dette kan tilpasses. Har du også fået handy widgets til at notere og se dokumenter på din enhed, og i OneDrive.

Den løfteraket, der kan overtage dine startskærme. (Billede: Screenshot)

Du behøver ikke at gå all-in med Microsoft-tjenester—du kan vise Google-kalendere i stedet for Outlook dem for eksempel—men som du ville forvente, at alt fungerer bedst med Microsoft ‘ s egne tjenester. Nogen af de widgets, som kan være fastgjort til en af dine startskærme for et bedre kig.

Andre steder i dit hjem skærmen ikoner og app skuffe få en visuel overhaling, og den vedvarende Google søgefeltet på toppen af skærmen er erstattet med en vedvarende Bing søgning—du kan faktisk slå dette til Google eller Yahoo, hvis du foretrækker, eller slå det helt. Tryk på Applikationslisten knappen Indstillinger på startskærmbilledet for at tilpasse temmelig meget hvert aspekt af den løfteraket, fra den retning apps rulle i, at der fagter, er understøttet i hele systemet.

Installer Microsoft apps

Så du har ændret udseendet og fornemmelsen af din Android-enhed, og givet det et karakteristisk Microsoft skær—du har da brug for at installere alle de mobile apps, Microsoft stiller til rådighed for Android, som kører til mere end du måske tror.

Der er Outlook, Skype, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, og Xbox for eksempel, såvel som en grundlæggende At Gøre app ‘ en, og en lås skærm kaldet manager Næste: Denne vare er ikke særlig Microsoft-tunge, bortset fra at trække i Bing baggrunde, men det er udviklet af Microsoft og kan meget vel blive mere integreret med Microsoft Launcher over tid.

Hey Cortana, skal du udskifte Google-Assistent. (Billede: Screenshot)

Hvis du ønsker at Windows-giv din telefon er dog, nogle apps er mere vigtige end andre. Cortana kan erstatte Google Now, Google Assistent, Samsung Bixby eller hvad smag af smart AI buddy, du allerede har fået, og i dag kan faktisk blive lanceret med et langt tryk på knappen Hjem—følg instruktionerne inde i app ‘ en for at sætte dette op.

OneDrive, i mellemtiden, bringer alt i din Microsoft cloud storage skab over til din Android-telefon. Hvis du kan lide, vil det også automatisk overføre dine fotos og videoer til skyen som godt, selvom du bliver nødt til at betale for mere plads, hvis du begynder at løbe ud. Dette kan igen være sat op inde fra app ‘ en, når du installerer det.

OneDrive til Android. (Billede: Screenshot)

Endelig er der Microsoft Kant til Android—på det tidspunkt, vi skriver denne browser er kun til rådighed med en invitation fra Microsoft, men det skal være ud for alle inden alt for længe. Den store fordel for Microsoft-loyalister, uanset de forskellige ins og outs af Edge vs Chrome debat, er, at du kan synkronisere alt fra desktop-versionen af Kant, herunder bogmærker og browserhistorik.

Med Microsoft Launcher og Microsoft er alle apps, der er installeret, og Cortana er klar til at gå ved at trykke på en knap, eller råbe af en stemmekommando, skal din Android-telefon er pludselig ser en masse mere som en Windows Phone. Knibe øjnene og indsætte en Nokia-mærkat på bagsiden, og det kunne næsten være den ægte vare.

Connect Android til Windows 10

Siden lanceringen, Windows 10 har foretaget tilslutning til Android temmelig ligetil takket være den alsidighed af Android, og til dels takket være Microsoft gør sit store navn apps mere cloud-fokuseret og let tilgængelige på mobile. Ved hjælp af Android med en Windows-PC ‘ er, der allerede er enkel ligegyldigt hvad dit mærke eller model af telefonen.

På enhver version af Windows 10 installere Windows Phone Kammerat, og du kan dele filer, fotos, musik og meget mere mellem din computer og din mobiltelefon—for de fleste dette er gjort ved at installere de apps, vi har nævnt ovenfor, men den Kammerat, der gør processen lidt mere ligetil.

Faldet Skabere Opdatering gør tilslutning af telefoner nemmere. (Billede: Screenshot)

Med Faldet Skabere Opdatering til Windows 10 er at få endnu venligere med Android-telefoner (og iPhones), så du kan fortsætte med din mobil, web browsing på din desktop, og (i sidste ende) pull off tricks som redigering af dokumenter problemfrit på tværs af begge platforme. Faldet Skabere Opdatering dråber på oktober 17, men du kan teste funktionen, hvis man nu er en del af Windows Insider-program.

Første åbne Indstillinger på din PC, hovedet ind i Telefonen punkt, og vælg Tilføj en opringning: Indtast dit mobilnummer og du vil få en tekst, der sendes til din enhed. Næste åbne op Cortana på din telefon, og vælger at forsøge at Fortsætte på PC-funktion (dette vises som en mulighed på den Kommende panel). Arbejde gennem de trin, og du kan ikke blot fortsætte med at browse på din PC, kan du se ubesvarede opkald og sms på din stationære eller bærbare computer også.

Web-browsing kan være skiftet til skrivebordet. (Billede: Screenshot)

Det er stadig i sin tidlige fase, men her er noget at prøve nu: Tryk let på nogen nyhed i den Kommende panel i Cortana app, og tryk derefter på Fortsæt på PC-knap, som er fastlagt i det nederste højre hjørne. Vælg Fortsæt nu og som ved et trylleslag den samme browser-fanebladet skal vises i Microsoft Kant på din Windows-10-maskine.

Alt dette forventes at blive mere tiltrækkende over tid. Det kan ikke ligefrem være en komplet Windows Phone-oplevelse på din Android-enhed, men du kan komme så tæt på det, det er ikke svært at forstå, hvorfor Microsoft har besluttet at trække stikket ud på at udvikle en hel mobile OS af sig selv, når det bare kan bygge videre på, hvad Google og Apple gør i stedet.

SHARE