Hvordan at Vælge den Bedste Browser til Din Telefon

53
Billede: Screenshot

Måske har du været med samme browser, da du første destinationsarrayet din telefon, eller måske du skifte mellem dem på en ugentlig basis: Der er bare så mange muligheder for browsere på mobile, som der er på skrivebordet, og hver kører lidt forskelligt. Nedenfor har vi løber gennem alle de store browser—fra solide som Chrome og Safari til nyere browsere som Søpapegøje.

Hvis du ønsker at vide, hvilken browser der er bedst til dit behov, så læs videre.

Benchmarking browsere

Browsere er ikke bare om smarte funktioner. De er også om hastighed, og til den ende benchmarking browsere kan være en god måde at sortere ud af, den bedste for netop din telefon. Det er endda sådan, at vi er begyndt at indberette denne historie.

Men benchmarks er primært syntetisk—hvilket betyder, at efter test har den benchmarks give dig en score snarere end en gang til afslutning. Dette betyder, at dens lettere for en browser til at “game” benchmark og få bedre karakterer, end de kan opnå i den virkelige verden scenarier.

Så du bør gøre det til en vane at teste flere benchmarks, bare for at være sikker. Heldigvis er de fleste benchmarks er gratis og super nemt at bruge.

Efter vores test har vi fokuseret på to benchmarks i særdeleshed: Den nyere Basemark Web 3.0 og den gamle gæv, Fredsmægler. Basemark test browsere ved rendering af indhold i HTML5 og WebGL, JavaScript og andre web-teknologier, mens Peacekeeper fokuserer specifikt på HTML 5. T

hans forskel på, hvad de benchmarks, der resulterede i nogle vildt forskellige resultater med ingen browser, der kommer ud foran på vores Android test-enhed—en Nexus 6P. Selvom Chrome formåede at komme på andenpladsen på begge prøver.

Puffin flag og Opera svæver—men Chrome er lige på Opera ‘ s hale. (Billede: Alex Cranz/Gizmodo)
Opera er i næstsidste sted på Fredsmægler, mens Puffin er så hurtigt, du er nødt til at undre sig over hvad dælen der foregår. Især Chrome er stadig næsthurtigst. (Billede: Alex Cranz/Gizmodo)

Da vi testede browsere på en iPhone 7 Plus vi har også fundet nogen umiddelbar vinder—selvom Microsoft Kant lykkedes andet sted i Basemark og først i Peacekeeper, som ville, teoretisk, kronen vinderen. Lunde, i mellemtiden, var helt ude af stand til at køre Basemark på iOS.

Nu, uanset hvor hårdt vi forsøgte, Lunde ville ikke køre Basemark. (Billede: Alex Cranz/Gizmodo)
Puffin lykkedes fjerde plads i Peacekeeper, mens Edge lige knap kantet ud, Safari og Chrome for første gang. (Billede: Alex Cranz/Gizmodo)

Hvad dette betyder er, at du skal gøre din forskning, før afvikling på en browser, og du bør være forsigtig med ikke at tage et enkelt benchmark, da evangeliet, når de vælger den hurtigste browser.

Google Chrome (Android, iOS)

  • App størrelse: 182.0 MB (Android), 59.4 MB (iOS)

Sandsynligvis den standard valg for mange på grund af den måde, den synkroniserer alt fra desktop-versionen af Chrome, skal du trække hele din historik, bogmærker, login-oplysninger og så videre over til din telefon uanset hvilken desktop-operativsystem, du bruger. Det er så smart og hurtig følelse, som det er på skrivebordet, og du får selvfølgelig den sædvanlige lidt Google-agtigt præg som mulighed for at søge på internettet ved hjælp af din stemme.

Andre funktioner bemærk omfatter one-touch søgefunktion (handy for at kigge op vilkår hurtigt), et data strømbesparer-tilstand for at optimere websiden størrelser (via Google ‘ s servere), og en download-knap, som du kan bruge til at cache hele sites til læsning offline. Som på desktop, Google Translate er indbygget, så du kan få udenlandske sites i dit sprog.

Chrome. Billede: Screenshot

Så forfriskende, som det var, da det første gang, de benchmarks, som vi har kørt vis Chrome er ikke altid den hurtigste mobile browser, og ej heller er det virkelig de mest feature-rige—det er populariteten af Chrome på skrivebordet, og dens tætte integration med alt, hvad Google gør Chrome til Android eller iOS værd at din tid, og det gør det også svært at skifte fra.

Det er ikke til at sige, at den mobile version af Chrome er en dårlig oplevelse: Det er en hurtig, på skærmen elementer er smart lagt ud, og dens overskueligt interface er en særlig stor hjælp på mindre skærmstørrelser. Men, det er virkelig alt ud over den app, der gør det foretrukne valg for en masse af brugere, snarere end hvad den mobile app i sig selv har at byde på.

Apple Safari (iOS)

  • App størrelse: n/a

Den browser, du kan godt være stikker ud af vane, hvis du er på en iPhone, Apple fortsætter med at tilføje nye funktioner til sin mobil browser, mest for nylig nogle intelligente blokering af ad bane og strammere Siri integration. Som med Chrome, Safari er mere tiltalende, hvis du bruger den på skrivebordet, for, som en masse af dine ting bliver synkroniseret på tværs.

At selv indeholder åbne faner, takket være den voksende rækkevidde af iCloud, og det er nemt at se, hvorfor Apple loyalister ville ikke se nogen grund til at skifte, især som Safari er så dybt integreret i iOS. Okay, det ikke fik den pæneste udseende eller mest intuitive interfaces, men det er fint, og du kan være sikker på, at Apple er mindre interesseret i at spore, du er browsing vaner end Google.

Safari. Billede: Screenshot

Safari hullede temmelig godt i vores benchmarks, og funktioner som læseren mode og læser listen er meget nyttigt. I sidste ende selvom det føles som om det er den samme historie som med Chrome—Safari er en god browser valg på grund af dens tætte integration med andre Apple-produkter, ikke mindst din telefon, snarere end noget, der rent faktisk i selve appen.

Med den voksende indflydelse af Siri, det er kun kommer til at få mere sand over tid. Overvejer fordelene ved at bruge samme browser på mobil og desktop, det er overraskende, at udviklingen af Safari på Windows er gået i stå, giver Windows-brugere en anden grund til at bruge Chrome på iOS.

Mozilla Firefox (Android, iOS)

  • App størrelse: 53.9 MB (Android), fra 56,3 MB (iOS)

Engang alternativ til Internet Explorer, og nu er det alternativ til Google Chrome, Firefox har den samme cross-platform synkronisering af tricks i ærmet, som Chrome ikke, så hvis du bruger den på skrivebordet, det giver mening at bruge det på mobil også. Det fik flere andre smarte funktioner, som godt kan lide tænd / sluk-knap for at stoppe video-indhold fra autoplaying.

Miniaturebilledet af det system, før åbne faner er lidt pænere end Chrome stablet kort tilgang, og som du ville forvente, at det er nemmere at skifte til andre søgemaskiner udover Google (fra Bing til Amazon) på den flyve. Har du også fået et bredt udvalg af udvidelser, du kan tilføje på mobil, fra ad-blokkere, plugins til at ændre udseendet og fornemmelsen af web, som du går.

Firefox. Billede: Screenshot

Firefox scorer højt på visuelle æstetik, højt på customizability, og har en masse smarte ideer at byde på—der støtte til en lang række af extensions kan være en af grundene til at vælge dette i løbet af Chrome eller Safari. I form af rå benchmark score det gjorde det ret godt i vores iOS-tests og ikke særlig stor på Android, men vi vil anbefale, at prøve det selv ud.

Vi var imponerede med Firefox i den tid vi har brugt på at spille rundt med den, i form funktioner, men spørgsmålet er: er det ikke nok til at gøre du ønsker at skifte fra din standard browser på mobil? Sandsynligvis ikke—især, hvis du allerede er godt investeret i kører Chrome eller Safari på din desktop-maskiner.

Opera (Android) og Opera Mini (Android, iOS)

  • Opera app størrelse: 71.0 MB (Android), n/a (iOS)
  • Opera Mini app størrelse: 21.3 MB (Android), 40.6 MB (iOS)

Opera er modig, innovative underdog til Android, iOS, Windows, macOS, og næsten hver anden platform derude, men for nu ser det ud til sin tekniske ressourcer, der er fokuseret på Android snarere end iOS så vidt mobil går. I virkeligheden iOS-brugere vil kun have den let, data-komprimere Opera Mini til at ringe på, snarere end den fuldfede version af Opera mobile.

Den fulde Opera, på Android, åbner med et Google Nu-esque news feed, som du kan deaktivere den, hvis du ikke kan lide det, og har en handy ‘speed dial’ udsigt til at springe til dine foretrukne websteder. Browsing og søgning er glat og ren, og som med de andre apps, kan du oprette en konto til at synkronisere bogmærker og browsing-historik på tværs af enheder.

Opera Mini. (Billede: Screenshot)

De vigtigste Opera app indeholder en data lagring af indstilling, komprimere hjemmesider via Operas servere, før du får dem, men på Opera Mini til Android-og iOS-hastighed og data kompression er den vigtigste salgsargument: Det er ultra-kompakt og let, men stadig indeholder ad-blokering, offline sider, en forenklet news feed, og en praktisk nat-tilstand.

I form af benchmarks, det var en blandet historie for Opera, topping Android-liste i Basemark og rammer bunden af iOS liste i Fredsmægler. Ligesom Firefox, den har nogle smarte funktioner, og kører fint, men medmindre du virkelig elsker sine data-lagring eller på ad-blokering funktioner, eller brug den på skrivebordet, det er usandsynligt, at tilbyde nok til at friste dig til at skifte.

Lunde (Android, iOS)

  • App størrelse: 32.6 MB (Android), til 41,9 MB (iOS)

Måske er den browser, der vil være det mindste bekendt for dig, ud af alle dem, der er nævnt her, Lunde lover én ting: Hastighed. Det har fået ry for at være lynhurtige, og det visse føles hurtigere end de fleste, som du trykke rundt omkring på nettet, med elementer, der dukker op næsten med det samme—af den tid, dine øjne er fokuseret på den side, du er klar til at begynde at læse.

Alle, som gjorde os ivrige efter at sætte det gennem sine skridt i et par benchmarks, men her viste det sig at være den mest generende for vores browsere: Det var den værste i Basemark på Android, som er langt den bedste i Fredsmægler på Android (noget, som andre steder har bemærket), nægtede at køre Basemark på iOS, og var en af de værste i Fredsmægler på iOS.

Lunde. (Billede: Screenshot)

Det tyder på, at det kan være en kamp med nyere web-tech, men så langt som vores dag-til-dag browsing gik, Lunde virkelig imponeret os med sin nimbleness. På toppen af det, det har nogle meget interessante features, som gamepad overlay til at hjælpe med din web-gaming, og de avancerede data at gemme-værktøj, der har individuelle indstillinger for billede og video kvalitet.

Hvis du virkelig ønsker den hurtigste side belastning gange derude, Lunde kunne være et kig værd (på Android), forudsat at du ikke behøver at synkronisere alle dine ting over fra din desktop browser. Det har fået nok af smarte funktioner pakket væk for at gøre det til en anstændig anden browser til at have installeret på telefonen også, bare i tilfælde af at du har brug for det.

Microsoft Kant (Android, iOS)

  • App størrelse: 66.9 MB (iOS)

Helt nye til kampen, Microsoft Kant er netop ankommet til Android-og iOS-enheder i beta form. Alle kan tilmelde sig for at teste, men du er nødt til at installere TestFlight på iOS, og slutte sig til en venteliste til Android: Vi gjorde det ikke til forsiden af Android kø i tid til denne artikel, men vi kan i det mindste sætte den iOS version af Kanten browser gennem sine skridt.

I betragtning af det er stadig meget et arbejde i gang, er der grund til at være optimistisk om Microsoft ‘ s chancer, i det mindste i form af de rå benchmark-tal—på iOS-det kom i top i vores Peacekeeper tests og andet i vores Basemark tests. Uanset om du rent faktisk vil finde, at der nok en grund til at overveje at skifte over, er et andet spørgsmål selv.

Kanten. (Billede: Screenshot)

Alle de standard ting er her, fra en læse-tilstand til bogmærker, men virkelig det vigtigste salgsargument for Kant på mobile er bare, hvor intelligent er det, der synkroniseres med Kanten på skrivebordet. Hvis du bruger Chrome eller Firefox, over hele skrivebordet og mobile enheder, så et par ekstra millisekunder af hastighed sandsynligvis ikke vil være nok til at få dig til at give Kanten en prøve.

I det mindste er her for mobile nu, og er langsomt modnes i form af både funktioner og stabilitet på Windows-10 så godt. Hvis du er en Microsoft loyalist og ønsker at bruge Kanten, når du hopper mellem telefoner og computere, så fra vores tidlige indtryk, at appen kan klare sig mod de bedste. Browseren skal være tilgængelig for alle til at prøve inden alt for længe.

Hvilken browser app ‘ en skal du være bruger?

Lidt skuffende, i betragtning af de timer vi tilbragte benchmarking og spille rundt med disse browsere, de ende konklusion var den, vi troede, vi ville komme til, inden vi startede: Den bekvemmelighed for at have alle dine browsing liv synkroniseret mellem desktop og mobil opvejer enhver form for lille hastighed, stigning eller ulige cool eller unikke indslag.

Det betyder, at du sandsynligvis kommer til at vælge Chrome eller Safari, afhængigt af de enheder, du bruger, og hvordan investeret du er i Google eller Apple økosystemer. Med apps som Twitter og Facebook, der har deres egen integreret browsere i dag, og iOS gør det vanskeligt at bruge en anden browser alligevel, er der endnu mindre grund til at skifte til noget andet.

I sidste ende kan lide af Firefox og Opera har brug for at få brugere, der kører deres browsere på både stationære og mobile, og det er svært at bryde disse slags vaner, selv hvis du kan pege på en benchmark-sejr eller en mørk tilstand. Puffin er imponerende i nogle områder, men har ingen desktop svarer, at sætte det som en ulempe, mod de tunge apps her.

Det er endnu for tidligt for Microsoft Kant på mobil, men det har den Windows-bruger base til at gøre indhug i markedet, og dens apps ser poleret ud fra hvad vi har set. Vi vil opfordre dig til jævnligt at tjekke ud alternative browsere på din mobil, og se hvordan de passer til dig, men vi kan ikke love, at du kommer til at finde ud af, om der foreligger tvingende grunde til at skifte til dem.

Hvordan til at skifte

Hvis du, efter alt det, du beslutter dig for, at Søpapegøje eller Kant eller nogen af de øvrige er mere tiltrækkende end den browser, der fulgte med din mobile enhed, end du er nødt til at gøre et forsøg på et skifte.

Apple er Apple, kan du ikke skifte den standard browser på iOS, den ene, der åbnes, når du trykker på et link til en webside. Google tilbyder noget af en løsning selv: Hvis du også har fået Gmail til iOS installeret, skal du trykke på menu-knap (øverst til venstre) og derefter Indstillinger, så Google Apps, og du kan angive links inde i Gmail åbnes i Chrome.

På lager version af Android, kan du indstille din standard-browser ved at åbne Indstillinger og derefter trykke på Apps & meddelelser, Avanceret, og klik derefter Standard-apps: tryk på Browser-app og en liste af de browsere, der er installeret på din enhed vises.

SHARE