Windows Phone Er Død—Hvordan å Lage Android-den nest Beste Tingen

43
Android, som er drevet av Microsoft. (Bilde: Gizmodo)

Windows Phone er død, men Microsoft er ikke å komme ut av mobile—faktisk er det redoubling sin innsats. Med massevis av apper for iOS og Android ut nå og forbedre rask, kan du gjenskape mye av følelsen av en Windows-Telefon på eksisterende røret, så lenge du kan leve uten de roterende fliser. Her er hvordan du skal gå all-in med Microsoft på mobil.

Vi kommer til å fokusere på Android her fordi det er i utgangspunktet mer skinnable og passelig enn Apples mobile plattform, og Microsoft tar full nytte. Du kan få en lignende suite av Redmond apper for iOS, men du er fortsatt igjen med en opplevelse som er det meste Apple. Ta deg en Android-telefon, og vi vil komme i gang.

Installere Microsoft launcher

Android bæreraketter, for de uinnvidde, vises når du trykker på Hjem-knappen—de styre ikoner, bakgrunnsbilder, hjem-skjermen oppsett, app skuff og mer. Det er ikke helt det samme som å installere en helt ny versjon av Android, men det kan føles som det.

Microsoft har vært å lage sin egen launcher kalt Pilen Launcher siden 2015, men det er nylig gjennomgått en oppgradering og en rebrand til Microsoft Launcher. Den nye versjonen er ikke offentlig tilgjengelig i skrivende stund, men du kan få beta-versjonen som er installert på din Android-enhet ved å følge koblingen last ned fra her.

Microsoft Launcher oppsett. (Bilde: Skjermdump)

Starte launcher, og du får velge noen aspekter av grensesnittet, og få muligheten til å ha Bing daglig bakgrunnsbilde vises på mobilen også. Du vil da ha til å gi appen noen tillatelser, slik at den kan styre alt på telefonen din, og logg på med Microsoft-kontoen din, hvis du ønsker å enkelt synkronisere alle Microsoft ting til den nylig modifisert Android-telefon.

Som med Googles lager launcher, kan du sveipe mot høyre fra startskjermen for å få til en mate av været, avtaler, og nyheter. Widgets vise dine mest brukte apps, nye meldinger og bilder, og favoritt-kontakter, og alt dette kan tilpasses. Du har også fått nyttige widgets for å skrible ned notater og se dokumenter på enheten og i OneDrive.

Programvelgeren kan ta over på startsidene dine. (Bilde: Skjermdump)

Du trenger ikke å gå all-in med Microsoft-tjenester—du kan vise Google-kalendere i stedet for Outlook seg for eksempel—men som du ville forvente alt fungerer best med Microsofts egne tjenester. Noen av modulene kan være festet til en av startskjermene for et bedre utseende.

Andre steder ditt hjem-skjermen ikoner og app skuff få en visuell overhaling, og den vedvarende Google søk-boksen på toppen av skjermen er erstattet med en vedvarende Bing søk-boksen—du kan faktisk bytte til Google eller Yahoo, hvis du foretrekker, eller deaktivere den helt. Trykker du på startknappen Innstillinger-knappen på startsiden for å tilpasse ganske mye alle aspekter av launcher, fra den retningen apps bla i, for å bevegelser som er støttet gjennom systemet.

Installere Microsoft apps

Så du har endret utseendet på din Android-enhet, og gitt det til et særpreget Microsoft skjær—trenger du å installere alle mobile apps Microsoft gjør tilgjengelig for Android, som kjører til mer enn du kanskje tror.

Det er Outlook, Skype, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, og Xbox for eksempel, så vel som en grunnleggende Å Gjøre appen, og for å låse skjermen manager som heter next (Neste): Dette siste er ikke spesielt Microsoft-tung, bortsett fra å trekke i Bing bakgrunnsbilder, men den er utviklet av Microsoft og kan godt bli mer tett integrert med Microsoft Launcher over tid.

Hei Cortana, erstatte Google Assistent. (Bilde: Skjermdump)

Hvis du ønsker å Windows-ify telefonen selv, noen apps er mer viktig enn andre. Cortana kan erstatte Google Nå, Google Assistent, Samsung Bixby eller hva smaken av smart AI kompis du allerede har, og i dag kan faktisk bli lansert med et langt trykk på Home—knappen, følg instruksjonene i app ‘ en for å sette dette opp.

OneDrive, i mellomtiden, bringer alt i Microsoft cloud lagring skap over til din Android-telefon. Hvis du liker, vil det også automatisk laste opp bilder og videoer til skyen, selv om du må betale for mer plass hvis du begynner å kjøre ut. Igjen dette kan settes opp fra inne i appen når du installerer det.

OneDrive for Android. (Bilde: Skjermdump)

Til slutt er det Microsoft Kant for Android—på den tiden vi skriver dette, nettleseren er bare tilgjengelig med en invitasjon fra Microsoft, men den bør være for alle før det er for lang. Den store fordelen for Microsoft-lojalister, uavhengig av ulike moduler og outs av Kanten vs Chrome debatten, er at du kan synkronisere alt over fra skrivebordet versjonen av Kanten, inkludert bokmerker og nettleserloggen.

Med Microsoft Bærerakett og Microsoft apps alle som er installert, og Cortana klar til å gå ved å trykke på en knapp eller rope av en talekommando, kan du Android-telefonen plutselig ser mye mer ut som en Windows-Telefon. Myser med øynene og lim inn på en Nokia-klistremerket på baksiden, og det kan nesten være the real thing.

Koble Android til Windows-10

Siden lanseringen, Windows-10 har gjort tilkobling til Android ganske grei, takket delvis til allsidighet av Android og takket delvis til Microsoft gjør sitt store navn apps flere cloud-fokusert og lett tilgjengelig på mobil. Bruker Android med en Windows-PC er allerede enkle uansett merke eller modell av telefonen.

På noen versjon av Windows 10 installere Windows Phone Ledsager og du kan bytte filer, bilder, musikk og mer mellom datamaskinen og mobilenheten din, for det meste, dette er gjort ved å installere appene vi har nevnt ovenfor, men Følgesvenn gjør prosessen litt enklere.

Høsten Skaperne Oppdateringen gjør tilkobling enklere telefoner. (Bilde: Skjermdump)

Med Fallet Skaperne Update, Windows-10 er å få enda vennligere med Android-telefoner (og iphone), slik at du kan fortsette din mobil nettsurfing på skrivebordet, og (etter hvert) dra av triks, som å redigere dokumenter sømløst på begge plattformer. Høsten Skaperne Oppdatering dråper på oktober 17, men du kan teste funksjonen nå, hvis du er en del av Windows-programmet Insider.

Først åpner opp Innstillingene på PC-en din, hodet inn i Telefonen-delen, og velg Legg til telefon: skriv Inn ditt mobilnummer-og du vil få en sms som er sendt til enheten din. Neste åpne opp Cortana på telefonen, og velger å prøve Fortsette på PC-funksjonen (det skal vises som et alternativ på den Kommende panel). Arbeide deg gjennom trinnene og ikke bare kan du fortsette å surfe på PC-en din, kan du se tapte anrop og meldinger på din stasjonære eller bærbare også.

Surfing kan være byttet til skrivebordet. (Bilde: Skjermdump)

Det er fortsatt i et tidlig stadium, men her er noe å prøve nå: klikk på et nyhetsinnslag i den Kommende panelet i Cortana-appen, og trykk deretter på Fortsette på PC-knapp, som er ned i nederste høyre hjørne. Velg Fortsett nå og som ved et trylleslag, den samme nettleseren kategorien skal vises i Microsoft Kanten på Windows-10 maskin.

Alt dette er forventet å bli slicker over tid. Det er kanskje ikke akkurat være en komplett Windows Phone-opplevelse på din Android-enhet, men du kan komme så nær den, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor Microsoft bestemte seg for å trekke ut kontakten og utvikle en hel mobile OS av sine egne når det kan bare bygge på hva Google og Apple gjør i stedet.

SHARE