WhatsApp krijgt eindelijk zijn eigen emoji instellen… soort van

384

Na jaren van het gebruik van Apple ‘ s emoji instellen op alle versies, WhatsApp heeft nu eindelijk haar eigen emoji instellen, die is beschikbaar voor degenen die de nieuwste Android beta.

Een blik op het wel en niet dingen er heel anders uitzien. Inderdaad, de set ziet er erg vergelijkbaar met de uitgaande Apple emoji instellen, met enkele elementen van de nieuwe Android-Oreo emoji instellen met een vleugje van Twitter emoji instellen gegooid. Terwijl al deze zijn gebaseerd op een gemeenschappelijke opdracht van Unicode en is het zinvol voor hen om de lijken te verminderen verloren in de vertaling tussen apparaten, ze zijn een beetje te veel.

WhatsApp gestart met Apple ‘ s emoji instellen terug in de dag, omdat Android toen geen ondersteuning voor emoji. Zorg ervoor dat de emoji verzonden door iPhone-gebruikers zou worden gezien op Android-apparaten, WhatsApp geïntegreerd in de gehele Apple emoji instellen in de toepassing. Zelfs later toen Android heeft voor emoji ondersteunen, is het nog steeds zinvol voor WhatsApp om de Apple ingesteld om compatibiliteit te garanderen, omdat niet alle Android-apparaten had emoji ondersteuning en sommige zag er anders uit dan anderen.

Nu ben ik niet geheel zeker of deze set zal alleen beschikbaar zijn op niet-Apple-apparaten of voor alle platforms die WhatsApp is beschikbaar op. Ik denk dat het zinvol is om nog steeds gebruik maken van de native Apple emoji instellen op Apple-apparaten als deze emoji doen lijken. Misschien was dat het doel in, waardoor ze er zo soortgelijke en WhatsApp wilde waarschijnlijk gewoon te stoppen met het gebruik van Apple ‘ s set, mogelijk om juridische reden (hoewel het nog steeds een mysterie hoe ze is gekomen om met behulp van het al deze jaren).

Deze set zal uiteindelijk haar weg naar de laatste build en waarschijnlijk op de desktop-versies.

SHARE