Sony Xperia XZ1 lander i Canada, oktober 26

85

Mens det er allerede modtog sin første pris skære i OS, Sony Xperia XZ1 har ikke gået på salg i Canada endnu. Det handler om at ændre ved udgangen af denne måned, dog.

Den XZ1 vil officielt blive tilgængelig op nord på oktober 26. Du vil være i stand til at købe en fra Bell eller Frihed Mobile, hvis du er til at snuppe dine hænder lige fra luftfartsselskaber. Hvis du hellere vil gå den kontrakt-fri, ulåst enhed rute, vi antager, at Amazon vil have nogle på lager.

Prissætning er ikke blevet annonceret endnu, desværre, men i betragtning af den kendsgerning, at den blev lanceret i USA koster $699, være parat til at se det, der er markeret til mindst USD 899 i Canada – måske endda CAD 1.000 personer. Med en kontrakt, behøver du kun til at betale CAD 400 til 500 forhånd.

Den XZ1 enheder, der sælges i Canada vil have et arbejde fingerprint sensor i deres side-monteret power-knappen, i modsætning til dem, der er i OS. Og det er gode nyheder for alle, der nyder bekvemmeligheden af at låse en telefon, hurtigt og sikkert.

SHARE