Hier is hoe om te gaan met iTunes’ beschadigd of incompatibel back-fout

370

Apple lanceerde onlangs de nieuwe iPhone 8 en een veel oudere iPhone-kopers zijn te upgraden. Als u een verstandig persoon, zou je een backup hebt gemaakt van je oude iPhone naar uw computer met behulp van iTunes (laten we echte, geen van ons zijn het betalen van Apple voor meer iCloud-opslagruimte voor cloud backup). Maar als je je splinternieuwe iPhone 8 (of een van de andere iPhones die zijn nog steeds te koop) en probeert te herstellen van uw oude weer, uw iTunes gooit deze in je gezicht.

Het probleem is hier dat iTunes is een nog grotere stapel afval dan wat we al dachten. Gelukkig, uw back-up is nog steeds bruikbaar en alles wat je hoeft te doen is een upgrade van uw telefoon.

Het probleem ontstaat omdat uw oude iPhone was waarschijnlijk met iOS 11.0.1 wanneer u een back-up te maken, maar de nieuwe iPhone die je net getrokken uit de doos draait iOS 11 (of zelfs ouder). Dit maakt een verschil van OS-versies, als met iTunes kunt alleen een back-up terugzetten naar een apparaat waarop dezelfde versie van de iOS-als de back-up.

Vanwege dit, is het eerste wat je hoeft te doen is gebruik iTunes om uw telefoon bijwerken naar de nieuwste versie. Het zou een versie hetzelfde als uw back-up of nieuwer hebben (maar dat niet ouder is) en zodra je dat doet, worden uw back-up zal op magische wijze weer werken met uw nieuwe iPhone.

Het is een echte schande dat bericht had geschreven worden en dit kunnen vermeden worden als iTunes gewoon laten zien dat een meer verstandige foutbericht of het begeleiden van de gebruiker op wat er gedaan moet worden.

Nog steeds, de iTunes back-up is een magisch ding dat een back-up letterlijk van alles op de telefoon, en uw foto ‘s naar uw video’ s, applicaties, applicatie-instellingen, de instellingen van het apparaat, home-scherm arrangement, netwerk-instellingen en nog veel meer en het zou een schande zijn om te missen en opnieuw beginnen vanaf nul. Dus als u de back-up nog steeds rond en je kon niet herstellen vanwege de domme fout, je zou kunnen proberen deze methode en geef het een schot.

SHARE