Google Pixel 2 XL full frontal lækage viser, klippede kanter, stereo højttalere [Opdateret]

70

[Update]

Evan Blass (en.k.@evleaks), af den oprindelige historie, har sendt et nyt billede af Pixel 2 XL. Denne gang er det en full frontal kig på den kommende smartphone, som ikke er inde i en sag.

Bemærk, at de venstre og højre kanter kan se mærkeligt, at du på grund af, hvordan glas kurver i metal frame – det er meget sandsynligt, at dette er blot en render-specifikke ting, og vil ikke oversætte til den rigtige enhed under store side kanter.

[Historie]

Google ‘ s hardware afsløringen begivenhed er i kun to dage, oktober 4. Med det i tankerne, det kommer ikke som nogen overraskelse, at Pixel 2 XL, som vil blive indført ved denne lejlighed er blevet lækket i dag. Hvad er anderledes denne gang er, at vi kommer til at se sin front, selv om håndsættet er vist inde i en sag.

Så langt, Pixel 2 og Pixel 2 XL lækager har fokuseret mere på bekostning af de to enheder, men i dag er lækagen kommer til at bekræfte de mange rygter om mindre kanter for større Pixel 2 XL. De er der stadig, men helt sikkert meget mindre synlige end i dens forgænger, Pixel XL fra 2016.

Desuden, den næste XL vil komme med stereo front vender højttalere, som det tydeligt ses på dette billede, så vi antager, at nogle af plads på disse kanter er brugt til at huse de nødvendige komponenter. Skærmen har afrundede hjørner, som er trendy ting at gøre i 2017, og det er også sandsynligt, at være et OLED-panel fra LG.

Den sidste ting, dette gør bekræfter, at der er rygter om, Pixel Launcher redesign, med en Google-søgning bar, der viser op i mellem app-dockingstation og navigationsknapperne. Det er noget, der vil sandsynligvis tage nogle få bruges til, men det gør søge efter ting meget nemmere, da denne bar er at komme med din tommelfinger på ingen tid.

SHARE