Facebook Messenger Lite ankommer i USA, STORBRITANNIEN, Canada og Irland

79

Den Facebook Messenger Lite app til Android er nu tilgængelig i USA, STORBRITANNIEN, Canada og Irland. Dette vil være meget gode nyheder for dem, der er irriteret på det store antal af funktioner pakket ind i det “normale” Messenger app, men har stadig brug for at bruge denne platform til kommunikation.

Messenger Lite startede som et projekt beregnet til at blive frigivet i en række udviklingslande (og mobile data-hungrende) lande. Derfor, det blev bygget med fokus på at operere med så få res som muligt, herunder på telefonen hardware side. Men det fanget på med folk fra hele verden, der startede med at installere det fra uofficielle s.

Den unikke salgsargument her? Sandsynligvis noget i retning af “det er Messenger, men med ingen bloat’. Den Lite app gik ud til 150 flere lande tilbage i April, herunder nogle, der er udviklet af dem, og nu ligner det snart vil være tilgængelige overalt, der tjener som en mindre tung alternativ til den originale app.

Problemet med Messenger Lite indebærer at give op på funktioner, såsom Messenger Dag, kamera effekter, såvel som den tredje part udvikler platform.

SHARE