EE gebruikers melden problemen met het activeren van hun LTE-enabled Apple-Horloge-Serie 3

394

Als embedded SIMs (eSIM) zijn de toekomst, we lopen op een rotsachtige weg om er te komen – veel-EE abonnees melden dat hun Apple-Horloge-Serie 3 is niet te verbinden met het netwerk. Dit lijkt me een EE probleem in plaats van iets van Apple in de war, maar het is niet een soepele start.

Gebruikers worden meestal geconfronteerd met een aantal fouten, waaronder: “activering is mislukt” en “deze account is klaar voor gebruik met Apple-Horloge”. Als u problemen ondervindt bij het activeren van uw LTE-enabled Serie 3 kijken, je kan bellen 150 voor hulp – EE heeft getraind personeel klaar staat.

EE users reporting troubles with activating their LTE-enabled Apple Watch Series 3

Klik op de link voor meer info. Opmerking: het kan tot 2 uur duren voor de LTE-verbinding daadwerkelijk worden geactiveerd. Als je ziet “activering mislukt” of een andere fout, bel EE ‘ s ondersteunen.

SHARE