Verizon-outs zijn eigen Android Dragen 2.0 smartwatch, het Wear24

21

Als u nog steeds niet dat die communicatie heeft de toekomst, Verizon smeekt om af te wijken. Heet op de hielen van de aankondiging van vandaag van de LG Watch Sport en het Horloge Stijl (co-ontworpen met Google) en de officiële release van Android Dragen 2.0, de vervoerder heeft besloten om iets te doen ongekend: het onthullen van een eigen-merk draagbaar.

Het heet Wear24, en wat u hieronder ziet is de enige officiële beeld dat Verizon heeft gedeelde zo ver. Het zal draaien op Android Dragen 2.0, en zal uiteraard worden exclusief aan de vervoerder de bijnaam Big Red. Het persbericht zegt dat het “zorgt voor een constante verbinding met een slank en modern design in het achterhoofd”.

Het is zeer licht op eventuele feitelijke gegevens over het horloge, echter. Het is duidelijk dat het heeft een ronde touchscreen, en zij zal ondersteuning bieden bij het maken van oproepen zonder je smartphone in de buurt, omdat LTE-connectiviteit is gebouwd. Het is waterbestendig, bestand tegen onderdompeling in 1 meter water gedurende 30 minuten, zodat de certificering zal waarschijnlijk worden IP67.

Het kan een GPS ook, want Verizon zegt zijn horloge gezichten kunnen wijzigen op basis van je locatie, maar dit is slechts speculatie van onze kant. De Wear24 zal beschikbaar zijn in Maart voor $299.99 met een nieuwe twee-jarig contract. U kunt deze toevoegen aan een bestaande plan voor $5 per maand, inclusief belastingen en toeslagen.

Gerelateerde artikelen

SHARE