Verizon outs sin egen Android Bære 2.0 smartwatch, Wear24

28

Hvis du stadig ikke tror, at wearables er fremtiden, Verizon er uenig. Hot i hælene på dagens lancering af LG Se Sport og Se Style (co-designet med Google) og den officielle frigivelse af Android Bære 2.0, transportøren har besluttet at gøre noget hidtil uset: løfte sløret for et eget mærke bærbar.

Det hedder Wear24, og hvad du kan se nedenfor, er den eneste officielle billede af, at Verizon har delt så langt. Det vil køre Android Bære 2.0, og vil selvfølgelig være eksklusive til transportøren tilnavnet Big Red. Pressemeddelelsen siger, at det “giver konstant forbindelse med et slankt og moderne design i tankerne”.

Det er meget lys på alle faktiske oplysninger om ur, dog. Det har tydeligvis en runde touchscreen, og det vil støtte at foretage opkald uden din smartphone i nærheden, fordi LTE tilslutningsmuligheder er indbygget. Det er vandafvisende, at være i stand til at modstå nedsænkning i op til 1m vand i op til 30 minutter, så den certificering vil sandsynligvis være IP67.

Det kan have en GPS, da Verizon siger sit ur ansigter kan ændre baseret på din placering, men det er bare spekulation fra vores side. Den Wear24 vil blive tilgængelig i Marts for $299.99 med en ny to-årig kontrakt. Du kan føje det til en eksisterende plan for $5 per måned plus skatter og gebyrer.

Relaterede artikler

SHARE