LG meddelar att Titta på Stil och Titta på Sport smartwatches kör Android Bära 2.0

18

LG har meddelat att sin sedan länge ryktats Titta på Stil och Titta på Sport smartwatches i samarbete med Google. Båda enheterna kommer att vara den första smartwatches att komma med Android Bära 2.0 förinstallerat, och de lanserar i USA den 10 februari.

LG Titta på Stil är den mindre och billigare av de två. Beväpnad med en 1,2-tums 360×360 resolution cirkulär P-OLED-display, sensor för omgivande ljus, och Bluetooth/Wi-Fi-anslutning, Titta Style är en mer grundläggande smartwatch för mindre krävande användaren. Den körs på den Snapdragon Bära 2100 chipset med 512 MB RAM och 4 gb lagring. Den 240mAh batteriet laddas trådlöst. Klockan Stil och har ett rostfritt stål med läder remmar och IP67 vatten-resistance betyg.

Klockan Stil är prissatta på $249 för titan och silver, och $279 för rose guld.

Sedan finns det Titta på Sport, som kommer med alla klockor och visselpipor. Det har en 1.38-tums 480×480 resolution S-OLED-skärm, en Snapdragon Bära 2100 chipset, 768MB RAM, 4GB lagring, och 430mAh batteri. Det kommer fullastad med alla typer av sensorer och anslutningsmöjligheter, inklusive Bluetooth, Wi-Fi, LTE, GPS, NFC, pulsmätare, barometer, och sensor för omgivande ljus. Titta på Sport har också IP68 vatten-resistance betyg.

Titta på Sport är prissatta på $349 i titan och Google-Butiken-exklusiv mörk blå.

Tillsammans med Google-Butiken, Titta på Stil kommer att finnas tillgänglig från Best Buy samtidigt Titta på Sport kommer också att finnas tillgänglig från AT&T och Verizon med LTE-anslutning.

Båda kommer att vara tillgängliga utanför USA i Kanada, Ryssland, Saudiarabien, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, förenade ARABEMIRATEN och STORBRITANNIEN under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

SHARE