LG annoncerer Se Stil og Se Sport smartwatches kører Android Bære 2.0

17

LG har annonceret sin længe rygter Se Stil og Se Sport smartwatches i samarbejde med Google. Begge enheder vil være den første smartwatches til at komme med Android Bære 2.0 pre-installeret, og de er lancering i USA i februar 10.

LG Se Style er den mindste og billigste af de to. Bevæbnet med en 1,2-tommer 360×360 beslutning cirkulære P-OLED-skærm, lyssensor, og Bluetooth/Wi-Fi-forbindelse, Se Stil er en mere grundlæggende smartwatch for den mindre krævende bruger. Det kører på Snapdragon Bære 2100 chipset med 512 mb RAM og 4 gb lagerplads. Den 240mAh batteri er opladt trådløst. Uret har en rustfri stål med læder stropper og IP67 vandtæt rating.

Uret Stil er prissat til $249 for titanium og silver, og $279 rose guld.

Så er der den, Se Sport, som kommer med alle de klokker og fløjter. Det har en 1.38 tommer 480×480 beslutning P-OLED-display, Snapdragon Bære 2100 chipset, 768 mb RAM, 4 gb lagerplads, og 430mAh batteri. Det kommer helt fyldt med alle mulige sensorer og tilslutningsmuligheder, herunder Bluetooth, Wi-Fi, LTE, GPS, NFC, pulsmåler, barometer, og ambient light sensor. Uret Sport har også IP68 vandtæt rating.

Uret Sport er prissat til $349 i titanium og Google Butikken-eksklusiv mørk blå.

Sammen med Google Butikken, Se Stil vil være til rådighed fra Best Buy mens Watch Sport vil også være tilgængelige fra AT&T og Verizon med LTE forbindelse.

Begge vil være tilgængelige uden for USA, Canada, Rusland, Saudi-Arabien, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, forenede arabiske EMIRATER, STORBRITANNIEN og i de kommende uger.

Relaterede artikler

SHARE