Dat zijn geen flash sales, de Nokia 6, op slechts een uitverkocht zeer snel

32

JD.com zet de Nokia 6 op koop nu een paar keer, maar elke keer eenheden in minuten. Echter, een HMD officiële verduidelijkt dat deze niet “flash sales” dat zijn een populaire methode van online verkoop in China.

Nope, het is gewoon een geval van “ze kunnen hen niet snel genoeg.” Het Chinese Nieuwe Jaar vieren was niet het aanbod, maar het is bijna voorbij en de Nieuwe Nokia ‘ s eerste telefoon terug dient te worden op de verkoop in China snel weer. Niet alleen in het Wit.

De telefoon, door de manier, is nu beschikbaar in de Filippijnen en binnenkort ook in Duitsland.

Eigenlijk hebben we het bijwerken van de voorraad JD.com meer dan 3 keer, maar die waren meestal verdwenen binnen een paar minuten of uren, dus dat is waarom je hebt de indruk dat we aan het doen waren flash sales. We zullen blijven leveren aan JD zeker nu het Chinese Nieuwe Jaar vakantie is grotendeels voorbij en iedereen is weer te gaan werken, kunt u verwachten dat meer levert in de komende dagen en weken

Gerelateerde artikelen

SHARE