Android Dragen 2.0 wordt geleid naar deze smartwatches in de komende weken

30

Na een zeer lange incubatietijd, Android Dragen 2.0 eindelijk op het punt te worden vrijgelaten in het wild. Het is voor het eerst te zien op de zojuist onthulde LG Watch Sport en het Horloge Stijl, die gaan over de verkoop op vrijdag, maar “in de komende weken” de nieuwe versie van het OS is ook op oudere apparaten.

Als u een vorige generatie van Android Dragen smartwatch, vraag je je ongetwijfeld af of de nieuwe en glanzend Dragen 2.0 iteratie zal aankomen op je pols. Gelukkig heeft Google de volledige lijst van ondersteunde apparaten waarvoor de Android Dragen 2.0-update beschikbaar zal komen. En hier is het.

 • Asus ZenWatch 2
 • Asus ZenWatch 3
 • Casio Smart Outdoor Horloge
 • Casio PRO TREK Smart
 • Fossiele Q Oprichter
 • Fossiele Q Maarschalk
 • Fossiele Q Dwalen
 • Huawei Kijken
 • LG G Horloge R
 • LG Watch Urbanus
 • LG Watch Urbane 2e Editie LTE
 • Michael Kors Toegang
 • Moto 360 2de Gen
 • Moto 360 voor Vrouwen
 • Moto 360 Sport
 • New Balance RunIQ
 • Nixon Missie
 • Polar M600
 • TAG Heuer Aangesloten

Verwacht niet dat de nieuwe software te raken van al deze in een keer, en sinds Google houdt van haar gefaseerde uitrol in gedachten houden dat het kan een tijdje duren voor het aan de weg aan ieder horloge. Wat is goed om te weten is dat Android Dragen 2.0 is ten slotte van haar weg.

Gerelateerde artikelen

SHARE