Android Bära 2.0 är på väg till dessa smartwatches under de kommande veckorna

25

Efter en mycket lång inkubationstid, Android Bära 2.0 är äntligen på väg att släppas i det vilda. Det kommer att synas först på den nyligen presenterade LG Titta på Sport och Titta på Stil, som går till försäljning på fredag, men “under de kommande veckorna” den nya versionen av OS är också att göra den till äldre enheter.

Om du har en tidigare generations Android Bära smartwatch, du är utan tvekan undrar om den nya och fräscha Bär 2.0 iteration kommer fram på din handled. Tack och lov, Google har gett den fullständiga listan över enheter som stöds som Android Bära 2.0-uppdateringen kommer att bli tillgängliga. Och här är det.

 • Asus ZenWatch 2
 • Asus ZenWatch 3
 • Casio Smart Offentlig Klocka
 • Casio PRO TREK Smart
 • Fossila Q Grundare
 • Fossila Q Marskalk
 • Fossila Q Vandra
 • Huawei Titta På
 • LG G Se R
 • LG Se Världsvan
 • LG Se Världsvan 2: a Upplagan LTE
 • Michael Kors Tillgång
 • Moto 360 2: a Gen
 • Moto 360 för Kvinnor
 • Moto 360 Sport
 • Nya Balans RunIQ
 • Nixon Uppdrag
 • Polar M600
 • TAG Heuer är Ansluten

Förvänta dig inte att den nya programvaran för att träffa alla dessa på en gång, och eftersom Google älskar sin iscensatta utbyggnader tänk på att det kan ta ett bra tag för det att göra sin väg till varje enskild titta på där ute. Vad som är bra att känna till är att Android Bära 2.0 är äntligen på väg.

Relaterade artiklar

SHARE