Android Bære 2.0 er på vej til disse smartwatches i de kommende uger

40

Efter en meget lang inkubationstid, Android Bære 2.0 er endelig ved at blive frigivet i naturen. Det vil først blive set på den netop præsenterede LG Se Sport og Se Stil, som går på salg på fredag, men “i de kommende uger” den nye version af OS er også at gøre det til ældre enheder.

Hvis du har en tidligere generation af Android Bære smartwatch, du er uden tvivl spekulerer på, om den nye og skinnende Bære 2.0 iteration vil ankomme på dit håndled. Heldigvis, Google har givet den fulde liste over understøttede enheder som Android Bære 2.0 opdatering bliver tilgængelig. Og her er det.

 • Asus ZenWatch 2
 • Asus ZenWatch 3
 • Casio Smart Udendørs Ur
 • Casio PRO TREK Smart
 • Fossile Q Grundlægger
 • Fossile Q Marshal
 • Fossile Q Vandre
 • Huawei Se
 • LG G Ur R
 • LG Se Urbanus
 • LG Se Urbane 2nd Edition LTE
 • Michael Kors Adgang
 • Moto 360 2nd Gen
 • Moto 360 for Kvinder
 • Moto Sport 360
 • New Balance RunIQ
 • Nixon Mission
 • Polar M600
 • TAG Heuer Forbundet

Må ikke forvente, at den nye software til at ramme alle på én gang, og da Google elsker sin iscenesat rollouts huske på, at det kan tage lang tid for den at gøre sin måde, at hver enkelt ser ud der. Hvad er godt at vide, er, at Android Bære 2.0 er endelig på vej.

Relaterede artikler

SHARE