5 Måter å Slutte å Bruke Så Mye på Utskrift

14

Vi er langsom komme nærmere den langvarige målet for papirløse kontor (og hjemmekontor), men, dessverre, vi er ikke der ennå—og hvis du har en skriver eller to installert hjemme kostnadene kan raskt rack opp. Men med litt tid og litt innsats kan du drive kostnadene ned mens de fortsatt churning ut side etter side på Mapquest retningene eller FedEx frakt etiketter.

1) Bli kjent med skriveren din-innstillinger

Bilde: Skjermdump

Hvis du aldri har dykket ned i dialogboksen for innstillinger for skriveren, nå er det på tide å gjøre det, via Enheter i Innstillinger i Windows eller Skrivere Og Skannere i systemvalg på macOS. Det er ulike måter du kan justere utgang for å spare på blekket og kutte ned kostnadene, og hvis du gjør en masse for å skrive ut så besparelsene kan raskt legge opp.

Den nøyaktige valg som er tilgjengelige, varierer avhengig av skriveren din, men de grunnleggende kan bli funnet på alle modeller: muligheten til å skrive ut i kladdemodus (eller super utkast) – modus, noe som kutter ned på mengden av blekk er brukt og kan noen ganger gjøre ting se falmet, og muligheten til å skrive ut i sort og hvitt, noe som vil unngå å bruke kostbar farge blekk alle sammen.

Begge vil spare deg for penger i det lange løp. Ditt valg av skriveren kan godt komme med noen mer avanserte blekk-lagre valg av sine egne også.

2) Shoppe rundt og kjøpe i bulk

Bilde: Skjermdump

Det er vanligvis best å holde seg med blekkpatronene som er offisielt godkjent for skriveren din—de som er laget av samme produsent som de er de eneste som er garantert å fungere perfekt med den modellen du har, men det er noen muligheter for å spare penger hvis du shoppe rundt ulike online utsalgssteder snarere enn å kjøpe blekk direkte fra nettstedet (eller en store boksen butikken som Wal-Mart eller Beste Kjøp).

Å kjøpe i bulk kan også spare deg for penger i det lange løp, selv om det er en større økonomisk hit for å absorbere til å begynne med (holde et øye ut for spesielle tilbud). Du kan bruke uprofilerte blekkpatroner og påfyll for for enda større besparelser (spesielt hvis kvaliteten er ikke avgjørende), men sørg for at du gjør din forskning nøye først, og sjekk anmeldelser fra andre brukere.

3) Valg av papir og tosidig utskrift

Bilde: Skjermdump

Tenk på hvem du skriver ut for: hvis de kommer til å være fornøyd nok med lavere kvalitet papir så kan du gjøre store besparelser på den papirtypen du kjøper. En annen velkjent triks er å bytte til tosidig utskrift, som skrives ut på to sider på ett ark, hvis skriveren har støtte for det. Du effektivt halvering av antall biter av papir du trenger for hver opplaget.

Av kurset, noe du kan gjøre for å kutte ned på antallet ark som vil hjelpe, fra å redusere skriftstørrelsen i dokumenter for å krympe ned flere ark for å passe på én side. Ikke alle disse triksene er kommer til å være passende for alle utskriftsjobber, men hvis du setter noen tanke i det kan du godt være i stand til å spare en liten bit av blekk eller papir underveis.

4) Oppgradere din skriver og dele regninger

Bilde: Skjermdump

I disse dager kan du plukke opp trådløst, nettverksbaserte skrivere veldig billig faktisk uten å ofre for mye på kvalitet underveis. Hvis du har flere eldre skrivere banket rundt i huset så kan det være tid til å samle din utskrift og sette opp en sentral enhet som alle av familiens datamaskiner og mobiltelefoner kan koble seg til.

Det kommer til å bety noen økonomiske utlegg på kort sikt, men du skal få den tilbake over tid hvis du har alle et spleiselag av blekk og papir—husk laser er vanligvis billigere over tid hvis du gjør en masse for vanlig utskrift, ellers gå for blekkskrivere. Og hvis skriveren er koblet til nettverket, kan du bruke den fra nesten hvor som helst.

5) Outsource utskrift

Bilde: HP

En mer radikal tilnærming ville være å kvitte seg med skriveren helt og stole på utskrift butikker (eller kanskje venner og naboer) for fremtidige behov. Trenger du virkelig å ha tilgang til en skriver eller kan du erstatte din skrive ut jobber med andre alternativer (som digitale billetter kan du generere for alt fra flyreiser til konserter på dagens mobile apps)?

Sjekk med lokale butikker (og venner og naboer) for å se hva de får ut for deg, og hva deres behandlingstid er. Og sjekk alltid forhåndsvisning side, selv om du er i et rush, før du passerer din-filer til trykkeri. Sende ut feilslått utskriftsjobber kommer til å ende opp med å koste deg penger, penger som lett kan bli lagret hvis du tar deg tid til å dobbeltsjekke arbeidet ditt før du skriver ut.

SHARE