5 Manieren om te Stoppen met de Uitgaven Zo Veel op Afdrukken

18

We vertragen dichter bij dat langdurige doel van het papierloze kantoor (en kantoren aan huis), maar helaas, we zijn er nog niet—en als je hebt een printer of twee thuis de kosten kunnen snel op de hoogte. Maar met een beetje tijd en een beetje moeite met de auto kunt u de kosten omlaag, terwijl nog steeds het karnen van pagina na pagina van Mapquest routebeschrijvingen of FedEx shipping labels.

1) vertrouwd te raken met de instellingen van de printer

Afbeelding: Screenshot

Als je nog nooit hebt zich verdiept in het dialoogvenster voor de instellingen van uw printer, is het nu de tijd om dit te doen, via Apparaten die in Instellingen in Windows of Printers & Scanners in systeemvoorkeuren op macOS. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt tweaken van de output om te besparen op inkt en snijden in je kosten, en als je doet veel van het afdrukken dan de besparing kan al snel oplopen.

De exacte beschikbare opties variëren afhankelijk van uw printer, maar de basis kan worden gevonden op alle modellen: de optie afdrukken in het ontwerp (of super-ontwerp) modus, die bezuinigingen op de hoeveelheid inkt die wordt gebruikt en kan soms maken de dingen er vervaagd, en de optie voor het afdrukken in alleen zwart en wit, die zal voorkomen dat dure kleuren inkt allemaal samen.

Beide zal u geld besparen op de lange termijn. Uw keuze van de printer kan komen met sommige meer geavanceerde inkt-opties voor het opslaan van zijn eigen.

2) de Winkel rond en kopen in bulk

Afbeelding: Screenshot

Het is meestal het beste aan de stok met de inkt-cartridges die officieel erkend zijn voor uw printer—die van dezelfde fabrikant—zoals zij zijn de enigen die gegarandeerd perfect te werken met het model dat u hebt, maar er is enige ruimte voor het besparen van geld als je winkel rond verschillende online verkooppunten, eerder dan het kopen van inkt rechtstreeks via de website (of een grote box op te slaan als Wal-Mart of Best Buy).

Het kopen in bulk kan ook u geld besparen op de lange termijn, zelfs als er een grotere financiële hit te absorberen en om te beginnen met (houd een oog voor de speciale aanbiedingen). U kunt gebruik maken van de merkloze cassettes en navullingen voor een nog grotere besparingen (vooral als de kwaliteit niet voorop), maar zorg ervoor dat u uw onderzoek eerst aandachtig door, en controleer de reviews van andere gebruikers.

3) de Keuze van papier en dubbelzijdig afdrukken

Afbeelding: Screenshot

Denk na over wie je bent afdrukken: als ze gaan om gelukkig te zijn volstaan met een lagere kwaliteit papier dan kunt u grote besparingen op het type papier dat u wilt kopen. Een andere bekende truc is om over te schakelen naar dubbelzijdig afdrukken waarmee u twee pagina ‘ s op één vel papier afdrukken, als uw printer ondersteunt. U bent effectief halvering van het aantal stuks van het papier dat u nodig hebt voor elke oplage.

Natuurlijk, alles wat je kunt doen om te hakken het aantal vellen dat u zal helpen, van het verminderen van de grootte van het lettertype in documenten te krimpen een aantal vellen op één pagina passen. Niet al deze trucs zullen zijn geschikt voor alle afdruktaken, maar als je wat dacht in het je misschien wel in staat om op te slaan een beetje van de inkt of het papier langs de weg.

4) een Upgrade van uw printer en het aandeel van de rekeningen

Afbeelding: Screenshot

Deze dagen kunt u de pick-up wireless, netwerk-compatibele printers zijn zeer goedkoop, inderdaad zonder concessies te veel op de kwaliteit langs de weg. Als je hebt een aantal oudere printers kloppen rond het huis, dan is het misschien tijd om te consolideren uw afdrukken bediening en het instellen van één centraal apparaat dat alle computers in uw gezin en telefoons kunnen koppelen.

Het gaat om het gemiddelde aantal financiële inspanningen op de korte termijn, maar je moet krijgen en dat komt terug in de tijd als je alle delen van de kosten van inkt en papier—denk aan de laser is meestal goedkoper in de tijd als je aan het doen bent veel gewone afdrukken, anders ga voor inkjet. En als de printer is aangesloten op uw thuisnetwerk, kunt u het vanaf vrijwel elke locatie.

5) Uitbesteden van uw afdrukken

Afbeelding: HP

Een meer radicale aanpak zou zijn om zich te ontdoen van uw printer helemaal en vertrouwen op afdrukken winkels (of misschien vrienden en buren) voor uw toekomst te printen. Moet je echt toegang hebben tot een printer of kunt u vervangen door uw afdruktaken met andere opties (zoals de digitale tickets kunt u genereren voor alles van vluchten naar optredens op de hedendaagse mobiele apps)?

Controleer de de lokale winkels (en vrienden en buren) om te zien wat ze afdrukken voor u en wat de doorlooptijden zijn. En controleer altijd het afdrukvoorbeeld pagina, zelfs als je in een rush, voor het doorgeven van uw bestanden naar de drukkerij. Verzenden mislukte afdrukopdrachten zal uiteindelijk kost je geld, geld dat gemakkelijk kan worden opgeslagen als je de tijd neemt om te controleren uw werk op voordat deze worden afgedrukt.

SHARE