5 Måder til at holde op med at Bruge Så Meget om Udskrivning

18

Vi er aftagende at komme tættere på det langsigtede mål med papirløse kontorer og hjemmekontorer), men, desværre, vi er der ikke endnu—og hvis du har en printer eller to installeret i hjemmet omkostningerne hurtigt kan rack op. Men med lidt tid og nogle kræfter, du kan drive omkostningerne ned, mens du stadig spytter side efter side af Mapquest kørselsvejledning eller FedEx forsendelse etiketter.

1) bliv fortrolig med din printer indstillinger

Billede: Screenshot

Hvis du aldrig har dykket ned i dialogboksen indstillinger for din printer, er det nu tid til at gøre det, via Enheder i Indstillinger i Windows eller Printere & Scannere i System preferences (System Præferencer på mac os. Der er forskellige måder, du kan justere output til at spare på blæk og skære ned på omkostninger, og hvis du laver en masse print, så besparelsen kan hurtigt tilføje op.

Den nøjagtige tilgængelige indstillinger varierer, afhængigt af din printer, men den grundlæggende dem kan findes på alle modeller: mulighed for at udskrive i udkast (eller super udkast) tilstand, som skærer ned på den mængde blæk, og kan nogle gange gøre tingene ser falmede, og mulighed for at udskrive i sort og hvidt, der kun vil undgå at bruge pebret farve blæk alle sammen.

Både vil spare dig penge i det lange løb. Dit valg af printer, der kan godt komme med nogle mere avancerede blæk-med muligheder for at gemme sine egne også.

2) Shop rundt og købe i løs vægt

Billede: Screenshot

Det er normalt bedst at holde sig til de blækpatroner, der er officielt godkendt til din printer, der er fremstillet af samme producent—som de er de eneste, der er garanteret til at fungere perfekt med den model, du har fået, men der er nogle muligheder for at spare penge, hvis du shoppe rundt forskellige online-butikker, snarere end at købe blæk direkte fra hjemmesiden (eller en stor kasse butik som Wal-Mart eller Best Buy).

Købe i løs vægt, kan også spare dig penge i det lange løb, selv om der er en større økonomisk ramme til at absorbere til at begynde med (sørg for at holde øje med special tilbud). Du kan bruge varemærkefri blækpatroner og refill også for endnu større besparelser (især hvis kvaliteten er ikke afgørende), men sørg for at du gøre din forskning grundigt, og check anmeldelser fra andre brugere.

3) Valg af papir-og dupleksudskrivning

Billede: Screenshot

Tænk på hvem du udskriver til: hvis de kommer til at være glade nok med lavere kvalitet papir, så kan du gøre store besparelser på den type papir, du køber. En anden velkendt trick er at skifte til duplex-udskrivning, som udskriver to sider på ét ark papir, hvis din printer understøtter det. Du er reelt en halvering af antallet af stykker papir, du har brug for hver oplag.

Selvfølgelig noget du kan gøre for at skære ned på antallet af sider, der vil hjælpe, reducere skriftstørrelsen i dokumenter til faldende ned flere ark til at passe på en side. Ikke alle disse tricks vil være passende for alle udskriftsjob, men hvis du sætter nogle tanker i den kan du godt være i stand til at spare en lille smule blæk eller papir undervejs.

4) Opgradere din printer og deler den regninger

Billede: Screenshot

Disse dage, du kan afhente trådløse netværk-kompatible printere, der er meget billigt, faktisk uden at ofre for meget på kvalitet undervejs. Hvis du har fået flere ældre printere, der banker rundt i huset, så kan det være tid til at konsolidere din udskrivning drift og oprette en central enhed, der alle i din familie computere og telefoner kan linke til.

Det kommer til at betyde, at nogle økonomiske omkostninger på kort sigt, men du bør få den tilbage over tid, hvis du er alle dele udgifterne til blæk og papir—husk laser er som regel billigere over tid, hvis du laver en masse af regelmæssige udskrivning, ellers gå til inkjet. Og hvis printeren er sluttet til netværket, kan du bruge det fra stort set hvor som helst.

5) Outsource din udskrivning

Billede: HP

En mere radikal løsning ville være at slippe af printeren helt og stole på udskrivning butikker (eller måske venner og naboer) for din fremtid print behov. Har du virkelig brug for at have adgang til en printer eller kan du erstatte dit udskriftsjob med andre muligheder (som det digitale billetter, som du kan generere til alt fra fly til koncerter på nutidens mobile apps)?

Check med lokale butikker (og venner og naboer) for at se, hvad de vil udskrive for dig, og hvad deres leveringstider er. Og altid tjekke siden vis udskrift, selv hvis du er i et kapløb, inden de passerer dine filer til print shop. Sende forkludrede udskriftsjob kommer til at ende med at koste dig penge, penge, der let kan gemmes, hvis du tager dig tid til at dobbelt-tjekke dit arbejde, før de udskrives.

SHARE