ZTE Quartz Android Dragen smartwatch binnenkort, afbeelding gelekt

32

Google mag eindelijk de lancering van Android Dragen 2.0 morgen, en naast de aankondiging dat we zien ook de officiële introductie van de LG Watch Sport en het Horloge Stijl, de eerste apparaten voor het uitvoeren van de nieuwe software release is vanaf dag één. Echter, Google heeft al beloofd dat er veel meer Android Dragen 2.0 horloges zijn komst dit jaar van haar partners.

De laatste bedrijf mee te doen aan deze strijd is ZTE, volgens een nieuw lek. De Chinese smartphone-maker is naar verluidt bezig met zijn eerste smartwatch uitvoeren van Android Dragen, die zal worden genoemd Kwarts en is hieronder afgebeeld.

De ZTE Kwarts wordt gezegd te zijn voorzien van Wi-Fi en 3G-connectiviteit, waardoor voor toegang tot de gegevens als het niet gepaard met een smartphone en beantwoord gesprekken op je pols. Het model nummer ZW10, maar andere details over de specificaties nog niet opgedoken maar helaas. Dit zou kunnen betekenen dat het weliswaar in ontwikkeling, we zijn niet heel dicht bij zijn release op het moment. Of misschien ZTE heeft gewoon een betere mogelijkheid om te houden van dergelijke geheimen ten opzichte van haar concurrenten.

Het is dus onmogelijk om te zeggen of moeten we verwachten dat het Kwarts te worden onthuld op het MWC in Barcelona aan het einde van deze maand, maar we zijn er en zal u alle details als dat gebeurt inderdaad.

Gerelateerde artikelen

SHARE