ZTE Kvarts Android Bära smartwatch kommer snart, bild läckt ut

31

Google bör slutligen lansera Android Bära 2.0 i morgon, och vid sidan av detta meddelande kommer vi också att se den officiella introduktionen av LG Titta på Sport och Titta på Stil, är den första enheter för att köra den nya versionen av programvaran från dag ett. Men, Google har redan lovat att många fler Android Bära 2.0 klockor kommer i år från sin partner.

Det senaste företaget att gå med i den här striden är ZTE, enligt en ny läcka. Den Kinesiska smartphone-tillverkaren påstås arbeta på sitt första smartwatch att köra Android Slitage, som kommer att kallas Kvarts och är på bilden nedan.

ZTE Kvarts sägs komma med Wi-Fi och 3G-anslutning, vilket möjliggör tillgång till data när det inte är anslutet till en smartphone samt tar emot samtal på din handled. Det kommer att ha modell nummer ZW10, men andra uppgifter om dess specifikationer har inte dykt upp ännu tyvärr. Detta kan betyda att även om det är under utveckling, vi är inte så nära att dess release just nu. Eller kanske ZTE bara har en bättre förmåga att hålla sådana hemligheter jämfört med sina konkurrenter.

Det är därför omöjligt att säga om vi bör förvänta oss av Kvarts, som presenterades på MWC i Barcelona i slutet av denna månad, men vi kommer att vara där och kommer att ge dig alla detaljer om det som faktiskt händer.

Relaterade artiklar

SHARE