ZTE Blade V8 Pro Gjennomgang

31

ZTE Blade V8 Pro Review

Innledning

I bare et par uker, samtale rundt nye smarttelefoner kommer til å ta en stor sving, siden det har en tendens til å gjøre rundt den tiden hvert år. Med den nye flaggskip av MWC (og de som starter uavhengig av hverandre i dagene som vil følge), vi kommer til å snakke om kremen av smarttelefonen beskjære, og hvordan denne batch av high-end modeller lover å forme ankomst av resten av året er helten telefoner.

ZTE Blade V8 Pro Review

Men akkurat nå, i kjølvannet av CES (og dens mangel på nye store-telefonen kunngjøringer), landskapet er svært forskjellige, og våre samtaler har sirklet mer rundt ideen om verdi: virkelig godt balansert telefoner som holde prisene så lave som de kommer, mens også fortsatt kjemper for å levere en premie funksjon eller to.

Et par uker tilbake, ga vi deg en grundig titt på Ære 6X, et godt utstyrt mid-ranger som var selger for svært attraktiv pris på kun $250. Det er en god start, men vi kan gå enda lavere, mens det ikke går på bekostning mye kvalitet og funksjoner?

ZTE mener vi kan, og akkurat som Ære, det fikk en rimelig nytt alternativ som gir en fancy dual-bak-kamera systemet, akkurat som noen mye dyrere telefoner. La oss ta en titt på ZTE Blade V8-Pro, og se om dette virkelig kunne være en av de nye årets beste verdiene.

I esken:

 • ZTE Blade V8 Pro
 • USB Type-C-kabel
 • Rask lader
 • SIM-verktøy
 • Quick-start guide

Design

Ingen store feiltrinn, men det er fortsatt veldig mye en telefon som føles som en mid-ranger

ZTE Blade V8 Pro Review

Bladet V8 Pro er en kjekk og skikkelig bygget, men det kan ikke helt riste av seg sin mid-range posisjonering, og kommer over som et håndsett som faller et sted sør for premium.
Ikke få oss feil: dette er ikke noen billig, plast rot. Håndsettet har et metal band rundt sin ramme med attraktive skråkant, 2.5 D buet glass, og en litt svai rygg. Men telefonen er baksiden er også laget ut av gummiert plast, i en tid da vi se høyere-end metall konstruksjon som kommer til selv budsjett-priset maskinvare.

ZTE Blade V8 Pro Review
ZTE Blade V8 Pro Review

At baksiden ikke ser dårlig-dårlig av noen strekning, men den teksturerte overflaten har en dårlig vane av å plukke opp smuler. Og i forhold til metall-bodied Ære 6X, som Bladet V8 Pro aksjer en 5,5-tommers skjerm størrelse, ZTE håndsett er tykkere, høyere, tyngre, og bare generelt føles bulkier – på tross av Ære er telefonen for å få større batteri.

Så du får ideen at ZTE ‘ s design er full av dårlige beslutninger, Bladet V8 Pro gjør nyt en imponerende flush kameraet (egentlig ikke stikker ut i det hele tatt), en moderne USB Type-C-kontakten på telefoner nedre kant (der det ligger ved siden av telefonens høyttaler), og den klarer å holde på sine hodetelefon jack. ZTE gjør den interessant valg å gå med et frontmontert fingeravtrykkleser, integrert i telefonen hjem-knappen. Det fungerer OK, men nøyaktigheten er noen ganger litt iffy (krever gjenta skanner), og å måtte fysisk trykk på-knappen for å låse opp telefonen føles mindre elegant enn noen andre fingeravtrykk-skanner implementeringer.

Alle ting betraktes, Bladet V8 Pro er satt sammen ganske pent, og ser rimelig attraktive. Telefonen er bare litt stor, og ikke gå ganske langt nok i form av premium-følelse materialer. Så igjen, dette er en mid-ranger, så kanskje vi ikke bør være så overrasket.

Sett forfra
|
Siden du vil vise

ZTE Blade V8 Pro

6.14 x 3.03 x 0.36 tommer
156 x 77 x 9.1 mm
6.53 oz (185 g)

ZTE Blade V8 Pro

honor 6x

5.94 x 3 x 0.32 tommer
150.9 x 76,2 x 8,2 mm
5.71 oz (162 g)

ære 6x

ZTE Axon 7 Mini

5.81 x 2,8 x 0.31 tommer
147.5 x 71 x 7,8 mm
5.40 oz (153 g)

ZTE Axon 7 Mini

Motorola Moto G4 Plus

6.02 x 3.02 x 0.39 tommer
153 x 76.6 x 9.8 mm
5.47 oz (155 g)

Motorola Moto G4 Plus

For å se telefoner i reell størrelse eller sammenligne dem med andre modeller, besøk vår Visuelle Telefonen Størrelse Sammenligning side.

Skjerm

Selv om den ikke er spesielt imponerende i en sammenheng, skjermen er lyssterk, skarp nok, og har rimelig nøyaktige farger

ZTE Blade V8 Pro Review

ZTE kroker Bladet V8 Pro opp med en 5,5-tommers skjerm, og tilbyr en 1080 x 1920 oppløsning, en kombinasjon som bare om skrik “mid-range “display” i disse dager; den er stor nok til å klø at phablet kløe som så inescapably har infiltrert telefonen design, samtidig som de også gir et passende skarpe skjermen. La det flaggskipene til uendelige debatt verdien av Quad-HD-oppløsninger; telefoner som Bladet V8 Pro er nok sikker nedbremsing når de treffer Full-HD.

Sammenlignet med de fleste smartphone skjermer vi ser på, V8 Pro er definitivt på den lysere siden, og med tanke på alle de sammenligninger vi har vært tegning til Ære 6X, det virker verdt å nevne at begge modellene kom inn med nær identiske tv-lysstyrke målinger. Mens 500 nits av produksjonen vil kjempe beundringsverdig mot en solrik dag, vi skal innrømme at vi fikk finne oss i utendørs-bruk i situasjoner der vi ønsket at vi kunne sveiv at lysstyrken høyere, fortsatt.

Farge nøyaktighet er litt bedre enn vi så på 6X, ZTE kreditt, men det er fortsatt ikke perfekt, men kanskje “unøyaktig på en annen måte” ville være en passende beskrivelse. Hvor Bladet V8 Pro lider, skjønt, er i mangel av programvaren kontrollerer for ytterligere å justere bildet balanse: det du ser er stort sett hva du får.

Vise målinger og kvalitet

 • Skjermen målinger
 • Farge tabeller
Maksimal lysstyrke
(nits)Høyere er bedre
Minimum lysstyrke (nits)Lavere er bedre Kontrast Høyere er bedre Farge temperatur (Kelvins) Gamma Delta E rgbcmy Lavere er bedre Delta E gråtoner Lavere er bedre
ZTE Blade V8 Pro 502
(Utmerket)
4
(Utmerket)
1:1340
(Utmerket)
8050
(Dårlig)
2.36 4.98
(Gjennomsnittlig)
8.08
(Dårlig)
ære 6x 506
(Utmerket)
8
(God)
1:1173
(God)
7035
(God)
2.11 5.26
(Gjennomsnittlig)
2.79
(God)
ZTE Axon 7 Mini 342
(Gjennomsnittlig)
4
(Utmerket)
uvurdelig
(Utmerket)
7702
(Gjennomsnittlig)
2 5.24
(Gjennomsnittlig)
5.79
(Gjennomsnittlig)
Motorola Moto G4 Plus 680
(Utmerket)
2
(Utmerket)
1:1412
(Utmerket)
6820
(Utmerket)
2.32 4.95
(Gjennomsnittlig)
3.54
(God)

Vis alle

 • Fargespekter
 • Fargenøyaktighet
 • Gråtoner korrektheten

CIE 1931 xy fargespekter diagrammet representerer satt (område) på farger som en skjerm kan reprodusere, med sRGB-colorspace (uthevet trekant) tjene som referanse. Tabellen gir også en visuell representasjon av en skjerm er fargenøyaktighet. De små firkantene på tvers av trekanten er referansepunkt for de ulike fargene, mens de små prikkene er faktiske målinger. Ideelt sett hvert punkt skal være plassert på toppen av sine respektive square. ‘X: CIE31’ og ‘y: CIE31″ verdier i tabellen under diagrammet angir plasseringen av hver måling på kartet. ‘Y’ viser luminans (nits) av hvert målt farge, mens “Target Y’ er ønsket lysstyrke nivå for den fargen. Til slutt, ‘ΔE 2000’ er Delta E verdi målt farge. Delta E-verdier på under 2 er ideelt.

Disse målingene er gjort ved hjelp av SpectraCal er CalMAN kalibreringsprogramvare.

 • ZTE Blade V8 Pro
 • ære 6x
 • ZTE Axon 7 Mini
 • Motorola Moto G4 Plus

Fargen korrektheten diagrammet gir et inntrykk av hvor nær en skjerm som er målt farger er til deres referensiell verdier. Den første linjen har målt (faktiske) farger, mens den andre linjen holder referanse (target) farger. Jo nærmere de faktiske fargene er målet seg, jo bedre.

Disse målingene er gjort ved hjelp av SpectraCal er CalMAN kalibreringsprogramvare.

 • ZTE Blade V8 Pro
 • ære 6x
 • ZTE Axon 7 Mini
 • Motorola Moto G4 Plus

Gråtoner korrektheten diagrammet viser om en skjerm har en riktig hvitbalanse (balanse mellom rød, grønn og blå) på tvers av ulike nivåer av grått (fra mørke til lyse). Jo nærmere de Faktiske fargene er Målet seg, jo bedre.

Disse målingene er gjort ved hjelp av SpectraCal er CalMAN kalibreringsprogramvare.

 • ZTE Blade V8 Pro
 • ære 6x
 • ZTE Axon 7 Mini
 • Motorola Moto G4 Plus

Vis alle

SHARE