ZTE Blade V8 Pro Anmeldelse

20

ZTE Blade V8 Pro Review

Indledning

På bare et par uger mere, samtale omkring nye smartphones kommer til at tage en stor tur, da det har en tendens til at gøre omkring det tidspunkt hvert år. Med den nye flagskibe på MWC (og dem, der starter selvstændigt i de dage, der vil følge), at vi kommer til at tale om cremen af smartphone afgrøde, og hvordan dette parti af high-end modeller, der lover at forme ankomsten af resten af året er helt telefoner.

ZTE Blade V8 Pro Review

Men lige nu, i kølvandet på CES (og dens mangel af større ny-telefon annonceringer), landskabet er meget forskellige, og vores samtaler har kredset mere omkring ideen om værdi: virkelig godt afbalanceret håndsæt, at holde priserne så lave, som de kommer, mens der også stadig kæmper for at levere en premium-feature eller to.

Et par uger tilbage, vi gav dig en dybdegående kig på den Ære, 6X, et solidt udstyret mid-ranger, der var til salg til en meget attraktiv pris på kun $250. Det er en god start, men vi kan gå endnu lavere, selv om de ikke ofrer en masse af kvalitet og funktioner?

ZTE tror, at vi kan, og bare gerne Ære, det har fået en overkommelig ny mulighed, der pakker en fancy dual-bag-kamera system, ligesom nogle meget dyrere telefoner. Lad os tage et kig på ZTE Blade V8 Pro, og se, hvis dette virkelig kunne blive en af de nye års bedste værdier.

I kassen:

 • ZTE Blade V8 Pro
 • USB-Type-C-kabel
 • Hurtig oplader
 • SIM-værktøj
 • Quick-start guide

Design

Ingen store fejltrin, men det er stadig meget en telefon, der føles som en mid-ranger

ZTE Blade V8 Pro Review

Bladet V8 Pro er en smuk og pænt bygget, men det kan ikke helt ryste sin mid-range positionering, og kommer på tværs som et håndsæt, der ligger et eller andet sted syd for premium.
Må ikke få os forkert: det er ikke nogle billige, plast rod. Håndsættet er udstyret med en metal-band omkring sin ramme med attraktive skrå kanter, 2.5 D buet glas, og en graciøst buet bagside. Men telefonens bagside er også udformet ud af gummibelagt plast, i en tid, hvor vi kan se højere end metal-konstruktion, der kommer til at selv-budgettet-prissat udstyr.

ZTE Blade V8 Pro Review
ZTE Blade V8 Pro Review

At bagsiden ser ikke dårlig-dårlig, ved enhver strækning, men dens ru overflade gør, har en dårlig vane med at opsamle krummer. Og i forhold til metal-og rørige Ære 6X, som Bladet V8 Pro aktier med en 5,5-tommer skærm, ZTE ‘s hænder er tykkere, højere, tungere, og bare generelt føler fylder – på trods af Ære’ s telefon bliver større batteri.

For at du får den idé, at ZTE ‘ s design er fuld af dårlige beslutninger, Blade V8-Pro ikke har en imponerende flush kamera (ikke virkelig stikker ud i alle), en moderne USB Type-C-stik på håndsæt nederste kant (hvor man sidder ved siden af telefonens højttaler), og det formår at holde fast i sine hovedtelefoner. ZTE gør den interessant valg til at gå med en front-monteret fingeraftryksscanner, der er integreret i telefonens hjem-knappen. Det virker OK, men nøjagtighed er nogle gange lidt usikker (kræver gentagelse scanninger), og fysisk at behøve at trykke på knappen til at låse telefonen føles mindre yndefulde end nogle andre fingerprint-scanner implementeringer.

Alt i alt, Blade V8 Pro er sat sammen helt fint, og ser rimelig attraktiv. Telefonen er bare en lidt stor, og ikke gå ret langt nok i form af premium-følelse materialer. Så igen, dette er en mid-ranger, så måske vi burde ikke være så overraskede.

Forfra
|
Side view

ZTE Blade V8 Pro

6.14 x 3.03 x 0,36 tommer
156 x 77 x 9.1 mm
6.53 oz (185 g)

ZTE Blade V8 Pro

honor 6x

5.94 x 3 x 0.32 tommer
150.9 x 76,2 x 8,2 mm
5.71 oz (162 g)

ære 6x

ZTE Axon 7 Mini

5.81 x 2,8 x 0,31 inches
147.5 x 71 x 7.8 mm
5.40 oz (153 g)

ZTE Axon 7 Mini

Motorola Moto G4 Plus

6.02 x 3.02 x 0.39 tommer
153 x ned på 76,6 x 9.8 mm
5.47 oz (155 g)

Motorola Moto G4 Plus

For at se telefoner i rigtig størrelse eller sammenligne dem med andre modeller, kan du besøge vores Visuelle Telefonen Størrelse Sammenligning side.

Skærm

Selvom det ikke er særligt imponerende i enhver henseende, skærmen er lyse, skarpe nok, og er rimelig nøjagtige farver

ZTE Blade V8 Pro Review

ZTE kroge Bladet V8 Pro med en 5,5-tommer skærm, der tilbyder en 1080 x 1920-opløsning, en kombination, der bare om skriger “mid-range “display” i disse dage, det er stor nok til at ridse, der phablet kløe, der så uundgåeligt har infiltreret telefonen design, men samtidig også en passende skarp skærm. Overlade det til flagskibe at uendelige debat værdien af Quad-HD opløsninger; – telefoner, ligesom de Blade V8 Pro er masser overbevist om at stoppe, når de rammes Full-HD.

I forhold til de fleste af smartphone-skærme, ser vi på, V8 Pro er helt sikkert på lysere side, og i betragtning af alle de sammenligninger vi har været tegning til Ære 6X, synes det værd at nævne, at begge modeller kom i med nær-identiske skærm-lysstyrke målinger. Samtidig med, at 500 nit output vil kæmpe beundringsværdigt mod en solrig dag, vi vil indrømme at vi fandt os selv i udendørs-brug i situationer, hvor vi ønskede, at vi kunne krank, at lysstyrken højere, stadig.

Farvenøjagtighed er lidt bedre, end vi så på 6X, at ZTE ‘ s kreditværdighed, men det er stadig ikke perfekt: måske er “ukorrekte på en anden måde” ville være en passende beskrivelse. Hvor Klingen V8 Pro lider, selv om, er, i mangel af software kontrol til yderligere at justere billedet balance: hvad du ser, er stort set, hvad du får.

Vise målinger og kvalitet

 • Skærmen målinger
 • Farve diagrammer
Maksimal lysstyrke
(nit)Højere er bedre
Minimum lysstyrke (nit)Lavere er bedre Kontrast Højere er bedre Farvetemperatur (Kelvin) Gamma Delta E rgbcmy Lavere er bedre Delta E gråtoner Lavere er bedre
ZTE Blade V8 Pro 502
(Fremragende)
4
(Fremragende)
1:1340
(Fremragende)
8050
(Fattige)
2.36 4.98
(Gennemsnitlig)
8.08
(Fattige)
ære 6x 506
(Fremragende)
8
(God)
1:1173
(God)
7035
(God)
2.11 5.26
(Gennemsnitlig)
2.79
(God)
ZTE Axon 7 Mini 342
(Gennemsnitlig)
4
(Fremragende)
umålelige
(Fremragende)
7702
(Gennemsnitlig)
2 5.24
(Gennemsnitlig)
5.79
(Gennemsnitlig)
Motorola Moto G4 Plus 680
(Fremragende)
2
(Fremragende)
1:1412
(Fremragende)
6820
(Fremragende)
2.32 4.95
(Gennemsnitlig)
3.54
(God)

Se alle

 • Farveskala
 • Farve nøjagtighed
 • Gråtoner nøjagtighed

CIE 1931 xy farveskala diagram repræsenterer den indstillede (område) i farver, at en skærm kan gengive, med sRGB-farverum (den markerede trekant), der tjener som reference. Diagrammet giver en visuel repræsentation af et display farve nøjagtighed. De små firkanter på tværs af trekanten er referencepunkter for de forskellige farver, mens de små prikker er de faktiske målinger. Ideelt set, hver prik skal være placeret på toppen af deres respektive pladsen. ‘X: CIE31’ og ‘y: CIE31’ værdier i tabellen under diagrammet viser placeringen af hver måling på kortet. ‘Y’ viser luminans (nit) af hvert målt farve, mens ‘Mål Y’ er den ønskede luminans niveau for den pågældende farve. Endelig, ‘ΔE 2000’ er Delta-E værdi af den målte farve. Delta E værdier på under 2 er ideelle.

Disse målinger er foretaget ved hjælp af SpectraCal er CalMAN software kalibrering.

 • ZTE Blade V8 Pro
 • ære 6x
 • ZTE Axon 7 Mini
 • Motorola Moto G4 Plus

Farve nøjagtighed figur giver et indtryk af, hvor tæt et display, der er målt farver er at deres reference-værdier. Den første linje holder målt (faktiske) farver, mens den anden linje holder reference (mål) farver. Jo tættere de faktiske farver er til målet dem, jo bedre.

Disse målinger er foretaget ved hjælp af SpectraCal er CalMAN software kalibrering.

 • ZTE Blade V8 Pro
 • ære 6x
 • ZTE Axon 7 Mini
 • Motorola Moto G4 Plus

Gråtoner nøjagtighed diagram viser, om en skærm har en korrekt white balance (balance mellem rød, grøn og blå) på tværs af forskellige niveauer af grå (fra mørk til lys). Jo tættere de Faktiske farver er til Målet dem, jo bedre.

Disse målinger er foretaget ved hjælp af SpectraCal er CalMAN software kalibrering.

 • ZTE Blade V8 Pro
 • ære 6x
 • ZTE Axon 7 Mini
 • Motorola Moto G4 Plus

Se alle

SHARE