Vi viser dig de tabletter, som ikke vil bryde bank

61

Bedste billige tablet 2017

Bedste billige tablet Pris Vigtigste specifikationer
Amazon Brand Kr 49 Brand OS 5 (tilpasset Android UI), 1.3 GHz quad-core CPU, 1GB RAM, 8GB lagerplads, 7i 1024×600 skærm, 2980mAh
Amazon Fire HD 8 Kr 89 Brand OS (custom Android UI), 1.3 GHz quad-core CPU, 1.5 B RAM, 16/32GB lagerplads, 8in 1280×800 skærm. 4750mAh
Chuwi Hi10 Pro Kr 128 Brugerdefinerede Android UI, Windows-10 Hjem, 1.44 GHz Intel Atom X5 CPU, 4B RAM, 64GB lagerplads, 10.1 i 1920×1200 skærm

Spring direkte til vores fulde bedste budget tabletter diagram

Du behøver ikke at bruge flere hundrede på en ny iPad til at have en anstændig tablet. Mange budget-tabletter er vel værd at se, især til casual brug, og kida. Her har vi en round up af de bedste billige tabletter i STORBRITANNIEN 2017. Se også: Bedste nye tabletter kommer i 2017.

Bedste billige tablet 2017: Købers guide

For et par år siden, et godt budget tablet koster omkring £120. Det var ordene “Tesco” og “Hudl” på boksen, og du kan få en for det halve af prisen, hvis du havde nok Tesco Clubcard gavekort. Klart Hudl ikke at gøre nok penge, så Tesco lavet en hurtig exit fra tablet virksomhed.

I 2017, det nye budget king er Amazon. Den 7i Amazon Brand koster £49.99, og det har været til salg for £35 et par gange. De er skøre priser for en tablet, endsige en, der har en anstændig skærm, et microSD-slot til at tilføje mere lagerplads, og en nem-at-bruge styresystemet.

Det ville være nemt at sige, at du er et fjols til at købe en anden tablet, men Ilden er en springende punkt: det er ikke en Android-tablet. Dette er ikke et problem for en masse mennesker, men det faktum, at Google apps, der glimrer ved sit fravær er en deal-breaker for andre. Du kan finde ud af mere om fordele og ulemper i vores Amazon Brand anmeldelse nedenfor.

Se også: Bedste Tablet Tilbud

Android tablets

Hvis du beslutter dig for, at en Brand tablet er ikke for dig, alternativet er en Android-tablet. iPads som ikke falder i kategorien budget, så vil du kun finde dem i vores Bedste Tabletter roundup.

Android er et fantastisk styresystem, men det betyder ikke, at alle billige Android tabletter er stor.

Der er masser af no-name-brands derude, men som med de fleste tech, du kan ikke købe en, der er baseret på specifikationer alene.

Quad-core Cpu ‘ er og “high definition” skærme kan lyde fantastisk, men hvad der tæller, er, hvordan de klarer sig i den virkelige verden. Det er her vores anmeldelser kommer i, når vi kører benchmarks med henblik på at vurdere, ydeevne og forlænge batteriets levetid, og teste en skærm, lysstyrke, vinkler og farver: ingen af, som du kan gøre ved at se på en ebay notering eller Argos katalog.

Men, det hjælper at vide, hvad man skal kigge efter, når indsnævre din søgning.

Skærm

Først beslutning om screen size. Ønsker du en bærbar tablet med en 7i skærmen, eller ønsker du noget, der er større (og trade-off portabilitet)? Vi kan ikke fortælle dig, hvad der er bedst for dig, men generelt, et 7 – eller 8in-skærmen er bedst, hvis du vil tage en tablet overalt (du kan også få mindre størrelser), mens en 9-10i skærmen er god, hvis du kun har brug for at bære den rundt en gang imellem.

Se for en IPS skærm, som denne teknologi er næsten en garanti for, at det vil have gode farver og vinkler. Det betyder ikke sige for meget om lysstyrke og kontrast, men vi har oplevet at få ip-screenet, tablets, som vi ikke kan lide.

Best budget tablets

Opløsning er ikke så vigtigt som du måske tror. Pixel tæthed er en bedre guide: du har brug for færre pixels på en mindre skærm og vice versa. Se efter mindst 250 pixels per inch.

Opbevaring

Du vil ikke få meget plads i en lavpris-tablet, men det er fint, hvis dit valgte model har et Micro-SD-slot, for at tilføje mere. Amazon ‘ s (gamle) tabletter ikke, der er en stor sort mærke mod dem. Men den nye serie gør, hvilket er grunden til, at vi kurs £49 Brand så stærkt.

Overvej 16GB et minimum: 8 GB, uden at et microSD-kort er bare alt for restriktive, fordi halvdelen (eller mere) af dette er normalt tages op af operativsystemet og pre-installerede apps, som du måske ikke være i stand til at slette.

Best budget tablets

Kameraer

De fleste tablet-kameraer (endsige budget-modeller) er relativt fattige sammenlignet med de bedste smartphones. Forvent ikke stor kvalitet billeder eller videoer fra alle lavpris-tablet, men hvis det er vigtigt at du altid tjekke anmeldelser for at se, hvilken tablet er den mindst værste kameraer.

Processor

Må ikke betale nogen opmærksomhed til GHz-numre eller endda RAM for meget. Det er nemt at blive snydt til at tro, at en tablet vil – eller ikke vil – klarer sig godt baseret på tal alene. Læs vores anmeldelser til at finde ud af, hvordan hver tablet udfører i den virkelige verden.

Software

Som vi har sagt, temmelig meget enhver pengepung tablet rundt i dag kører Google ‘ s Android styresystem. Dette er ikke en dårlig ting, da det er meget nemt at bruge og lige så godt som Apple ‘ s iOS, der findes på iPads.

Det er sjældent at finde ud af det uden Google Play-butikken i disse dage, men ikke ind, da det er en smerte, hvis du køber noget, og finde ud af, at det er ikke er godkendt af Google, og du kan ikke få adgang til Google apps.

Best budget tablets

Operativsystemet bestemmer ikke blot, hvilke apps der er præ-installeret, men også, som du kan downloade og bruge. Google Play-butikken har et kæmpe udvalg, og det er sjældent at finde en app, der er kun på iPad og ikke tilgængelig for Android-brugere. Men det sker, især med apps til gadgets og smart tilbehør til hjemmet.

Se også: Bedste SIM-tilbud: Bedste SIM-only og Data SIM-tilbud til smartphone og tablet brugere

Bedste billige tablet 2017 UK

Du vil se anmeldelser af nogle af de “ældre” tablets her. De kan være over et år gammel, men kan du nu samle dem op for mindre end deres oprindelige pris, hvilket gør nogle en bedre aftale. Bare sørg for at du ikke betaler en oppustet pris – vi har lagt den oprindelige RRPs som en guide.

1. Amazon Brand

Amazon Fire

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 23. November 16
 • Vejledende pris: kr 49.99 inc MOMS

Det er helt sikkert ikke perfekt, og den manglende Google apps vil stadig sætte nogle folk væk, men Ilden er fremragende værdi til under £50. Den seneste Brand OS er så Android, ligesom det er nemt at bruge, og Ilden for Børn app gør det muligt at begrænse, hvad du kan børnene gøre, og hvor længe de kan bruge tablet. For nogle mennesker er det værd at betale dobbelt for Børnene Udgave version, som du får kofanger tilfælde og stor garanti. Der er nogle ømme punkter: de fattige kameraer, træg ydeevne til tider, og den lange opladningstid. Men til denne pris er det svært at klage. Og du helt sikkert vil ikke finde en bedre tablet til de samme penge.

Læs vores Amazon Brand anmeldelse.

2. Amazon Fire HD 8

Amazon Fire HD 8

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 28 September 16
 • Vejledende pris: fra £89.99

Amazon Fire HD 8 flåter en masse af de rigtige kasser. Det er billigt, godt bygget og afspille video til en exceptionel høj standard. Men vi vil sige det igen – du har brug for Amazon Prime til fuldt ud at nyde det. Det er ikke, at det er en fuldstændig nødvendighed, men den fremtrædende plads i operativsystemet af Amazon ‘ s egne apps og tjenester, der betyder, at uden en Førsteklasses medlemskab det er en frustrerende oplevelse for brugeren. Dette forbehold til side, det er en utrolig pris medieforbrug tablet, der eksemplificerer Amazon ‘ s plads i den lave ende af markedet – dette over gør det til et attraktivt, interessant unikke mulighed.

Læs vores Amazon Fire HD 8 revision.

3. Chuwi Hi10 Pro

Chuwi Hi10 Pro

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 3 oktober 16
 • Vejledende pris: kr 128.53 inc. MOMS

Den Chuwi Hi10 Pro er en fremragende værdi 10 laptop Windows-tablet hybrid med tilføjelse af Android (om end gamle Android) og en behagelig bygge for de penge. Vi tager problemet med sine fingeraftryk udsat for skærmen og tinny, dårligt placeret højttalere, men i alle andre henseender er det en meget anstændigt udstyr for pengene. Det er ikke en fast enhed, og vi ville ikke anbefale det til gamere, men det er hurtigt nok til de fleste daglige opgaver i Windows.

Læs vores Chuwi Hi10 Pro revision.

4. Xiaomi Mi-Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 26. januar 16
 • Vejledende pris: kr 144 inc MOMS

Om Xiaomi beregnet til eller ikke, Mi Pad 2 er en Android-tablet, der er forklædt som en iPad mini. Dette kan du afsky eller være præcis, hvad du leder efter. Enten måde, vi kan ikke benægte, at dette er en vellavet, elegant tablet med gode specs til prisen. Er du bedst stillet få 64GB modellen, og hvis iOS-style brugergrænseflade er et turn-off, så husk, at Android er meget fleksibelt.

Læs vores Xiaomi Mi Pad 2 anmeldelse.

5. Chuwi HiBook Pro

Chuwi HiBook Pro

 • Bedømmelse:

 • Revision: 14 oktober 16
 • Vejledende pris: kr 172.69 inc. MOMS

Chuwi ‘ s tabletter er ikke den hurtigste Windows maskiner, du kan købe, men de laver gode bærbare computere, hvis du er på et budget. Med sin Quad-HD-skærm og hurtig USB-C opladning, HiBook Pro er en meget god billig løsning. Vi anbefaler, at du også købe det valgfrie tastatur, som gør denne Windows – /Android-tablet til en bærbar computer.

Læs vores Chuwi HiBook Pro revision.

6. Chuwi HiBook

Chuwi HiBook

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 13. Maj 16
 • Vejledende pris: kr 143.42 inc. MOMS

På £143.42 det er svært at finde fejl i en 10i tablet, der kan håndtere de fleste opgaver, og tilbyder både Android og Windows-operativsystemer. Vi anbefaler kraftigt, at du køber den valgfrie tastatur til den ekstra funktionalitet, den giver, herunder to i fuld størrelse USB-porte, men selv uden den Chuwi HiBook er et meget anstændigt budget tablet, med en acceptabel performance og en anstændig skærm.

Læs vores Chuwi HiBook anmeldelse.

7. Asus ZenPad C 7.0

Asus ZenPad C 7.0

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 26 August 15
 • Vejledende pris: kr 79.99 inc MOMS

Asus ZenPad C 7.0 er et fint værktøj til at bære i din taske, hvor du går og bruger til at tjekke e-mails og sociale medier og brug af internettet. Ud over, at dets funktionalitet er begrænset, men hvad mere kan man forvente fra en £80 Android tablet? I modsætning til Amazon ‘ s får du hele pakken af Google Apps, herunder Play Butikken.

Læs vores Asus ZenPad C 7.0 anmeldelse.

8. Chuwi Hi12

Chuwi Hi12

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 26 April 16
 • Vejledende pris: kr 194.71 plus import told fra Kina

På under £200 den Chuwi Hi12 er en fantastisk Windows 10 tablet med en stor skærm med høj opløsning og i stand til – hvis ikke hurtige resultater. Batteriets levetid er fremragende og design er for det meste god, men hvis du plump for det valgfrie tastatur anser dig selv advaret om pegefeltet.

Læs vores Chuwi Hi12 anmeldelse.

9. Asus ZenPad 10 ZD300C

Asus ZenPad 10 ZD300C

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 8. juli 16
 • Vejledende pris: kr 199.97 inc. MOMS

Asus ZenPad 10 er alt for langsom og har også grundlæggende en spec for os at varmt anbefale den til alle brugere. Power-brugere bør holde sig langt væk, men Android begyndere kan finde denne tablet kan opfylde alle deres behov til en overkommelig pris. Vi kan godt lide AudioDock tastatur, selvom det ikke er ufejlbarlig, mens lyden er god, og skærmen har en stor plads til at nyde medier.

Læs vores Asus ZenPad 10 ZD300C anmeldelse.

Tags:

 • Jul Købe Guide 2016,
 • Tabletter,
 • Android
SHARE