Vi viser deg tablettene som ikke vil bryte banken

23

Beste billig-nettbrett 2017

Beste billig-nettbrett Pris Sentrale spesifikasjoner
Amazon Brann £49 Brann OS 5 (custom Android UI), 1,3 GHz quad-core CPU, 1GB RAM, 8GB lagringsplass, 7in 1024 x 600-skjerm, 2980mAh
Amazon Brann HD-8 Kr 89 Brann OS (custom Android UI), 1,3 GHz quad-core CPU, 1.5 B RAM, 16/32GB lagring, 8in 1280 x 800 displayet. 4750mAh
Chuwi Hi10 Pro Kr 128 Custom Android UI, Windows 10 Hjem, 1.44 GHz Intel Atom X5 CPU, 4B RAM, 64 gb lagring, 10.1 i 1920×1200-skjerm

Gå rett til hele vårt beste budsjett tabletter kart

Du trenger ikke å bruke tusenvis av kroner på en ny iPad til å ha en anstendig nettbrett. Mange økonomiske tabletter er vel verdt en titt, spesielt til privat bruk og kida. Her er vi runde opp den beste billige tabletter i STORBRITANNIA 2017. Se også: Beste nye nettbrett kommer i 2017.

Beste billig-nettbrett 2017: Kjøpers guide

For et par år siden, et godt budsjett nettbrettet koster ca kr 120. Det hadde ordene “Tesco” og “Hudl” på boksen, og du kan få en for halv pris, hvis du hadde nok Tesco Clubcard kuponger. Klart Hudl ikke gjør nok penger, så Tesco laget en rask exit fra nettbrettet virksomhet.

I 2017, den nye økonomiske king er Amazon. Den 7in Amazon Brann koster £49.99, og den har vært i salg for kr 35 et par ganger. De er crazy priser på en tablet, la alene for en som har en anstendig skjerm, et microSD-kortspor for å legge til mer lagringsplass, og en lett-å-bruke operativsystemet.

Det ville være lett å si at du er en tosk for å kjøpe en annen tavle, men Brann har en stikke punktet: det er ikke et Android-nettbrett. Dette er ikke et problem for mange mennesker, men det faktum at Google apps er iøynefallende ved sitt fravær er en deal-breaker for andre. Du kan finne ut mer om fordeler og ulemper i vår Amazon Brann gjennomgang nedenfor.

Se også: Beste Nettbrettet Tilbud

Android-nettbrett

Hvis du bestemmer deg for at en Brann tablet er ikke for deg, den alternative er et Android-nettbrett. iPads ikke faller inn i den økonomiske kategori, så vil du bare finner dem i vår Beste Nettbrett roundup.

Android er et flott operativsystem, men det følger ikke at alle billige Android tabletter er stor.

Det er nok av ikke-merkevarer der ute, men som med de fleste tech, du kan ikke kjøpe en som er basert på spesifikasjonene alene.

Quad-core Prosessorer og “high definition” – skjermer høres kanskje flott ut, men det som teller er hvordan de fungerer i den virkelige verden. Det er der våre vurderinger kommer i, som vi kjøre tester for å vurdere ytelse og batterilevetid, og teste en skjermens lysstyrke, lesbarhet og farger: ingen av dem kan du gjøre ved å se på en ebay-oppføringen eller Argos-katalogen.

Men, det hjelper å vite hva du skal se etter når du avgrense søket ditt.

Skjermen

Først bestemme på skjermen størrelse. Ønsker du en bærbar nettbrett med en 7in skjermen, eller vil du ha noe større (og handel av portabilitet)? Vi kan ikke fortelle deg hva som er best for deg, men generelt er det en 7 – eller 8in skjermen er best hvis du vil ta tabletten overalt (du kan også få mindre størrelser), mens en 9-10in skjermen er god hvis du bare trenger å bære den rundt noen ganger.

Se etter en IPS-skjerm, som denne teknologien er nesten en garanti for at det vil ha god farger og innsynsvinkel. Det trenger ikke si så mye om lysstyrke og kontrast, men vi har sett noen IPS-avskjermet tabletter som vi ikke liker.

Best budget tablets

Oppløsningen er ikke så viktig som du kanskje tror. Tettheten av bildepunkter er en bedre guide: trenger du færre piksler på en mindre skjerm, og vice versa. Se for minst 250 piksler per tomme.

Lagring

Du vil ikke få mye lagringsplass på et billig nettbrett, men det er fint hvis din valgte modellen har et Micro-SD-slot for å legge til flere. Amazon (gamle) tabletter ikke, som er en stor svart mark mot dem. Imidlertid, den nye serien gjør, som er grunnen til at vi pris på £49 Brann så høyt.

Vurdere 16GB et minimum: 8GB uten et microSD-kort er bare for restriktiv fordi halvparten (eller flere) av dette er normalt tatt opp av operativsystemet, slik at pre-installerte apper som du kanskje ikke være i stand til å slette.

Best budget tablets

Kameraer

De fleste nettbrett kameraer (la alene økonomiske modeller) er relativt dårlig i forhold til de beste smarttelefoner. Ikke forvent stor kvalitet bilder eller videoer fra noen billig-nettbrett, men hvis dette er viktig for at du alltid sjekk anmeldelser for å se hvilke nettbrett har det minst verste kameraer.

Prosessor

Må ikke betale noen oppmerksomhet til GHz tall eller selv RAM for mye. Det er lett å bli lurt til å tro at en tablett vil – eller ikke – gi gode resultater basert på tall alene. Les våre anmeldelser for å finne ut hvordan hver tablett utfører i den virkelige verden.

Programvare

Som vi har sagt, ganske mye ethvert budsjett tablet rundt i dag kjører Googles Android operativsystem. Dette er ikke en dårlig ting om, så det er veldig enkelt å bruke og bare så god som Apples iOS funnet på ipad.

Det er sjelden å finne ut, uten å Google Play-butikken i disse dager, men må sjekke så det er en smerte, hvis du kjøper noe og finne ut at det er ikke er godkjent av Google, og du kan ikke tilgang til Google apps.

Best budget tablets

Operativsystemet bestemmer ikke bare hvilke apper som er pre-installert, men også som du kan laste ned og bruke. Google Play-butikken har et enormt utvalg, og det er sjelden å finne en app som er bare på iPad og er ikke tilgjengelig for Android-brukere. Men det skjer, spesielt med apps for gadgets og smart tilbehør til hjemmet.

Se også: Beste SIM-omhandler kun: Beste SIM-bare og Data SIM-tilbud for smarttelefon og nettbrett brukere

Beste billig-nettbrett 2017 STORBRITANNIA

Vil du se anmeldelser på noen ‘eldre’ tablets her. De kan være over et år gammel, men nå kan du plukke dem opp for mindre enn sin opprinnelige pris, noe som gjør noen en bedre avtale. Bare sørg for at du ikke betale en kunstig høy pris – vi har satt den opprinnelige RRPs som en veiledning.

1. Amazon Brann

Amazon Fire

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 23 November 16
 • RRP: £49.99 inkl. MVA.

Det er sikkert ikke perfekt, og mangel på Google apps vil fortsatt sette noen mennesker av, men Ilden er utmerket verdi på under kr 50. De siste Fire OS er så Android-liker at det er enkelt å bruke, og den Brann for Barn app gjør det mulig å begrense hva barna kan gjøre og hvor lenge de kan bruke nettbrettet. For noen mennesker, det er vel verdt å betale dobbelt for Barn Edition-versjonen som du får støtfanger saken og den store garanti. Det er noen ømme punkter: de fattige kameraer, treg ytelse til tider, og lang ladetid. Men til denne prisen er det vanskelig å klage. Og du vil absolutt ikke finne en bedre nettbrett for de samme pengene.

Les våre Amazon Brann anmeldelse.

2. Amazon Brann HD-8

Amazon Fire HD 8

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 28 September 16
 • Veiledende pris: fra £89.99

Amazon Fire HD 8 flått mange av de riktige boksene. Det er rimelig, godt bygget og spiller av video til en eksepsjonelt høy standard. Men vi sier det igjen – du trenger Amazon Prime til å fullt ut nyte det. Det er ikke det at det er en komplett nødvendighet, men fremtredende i operativsystemet på Amazons egne apper og tjenester betyr at uten en Førsteklasses medlemskap det er en frustrerende opplevelse. Dette forbeholdet til side, det er en utrolig priset media forbruk nettbrett som eksemplifiserer Amazon ‘ s place i low-end markedet – dette gjør det til et attraktivt, interessant unik mulighet.

Les våre Amazon Fire HD 8 anmeldelse.

3. Chuwi Hi10 Pro

Chuwi Hi10 Pro

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 3. oktober 16
 • RRP: £128.53 inc. MVA

Den Chuwi Hi10 Pro er en utmerket verdi for Windows 10 laptop-nettbrett hybrid med tillegg av Android (riktignok gammel Android) og en tiltalende bygg for pengene. Vi tar saken med sine fingeravtrykk-utsatt skjermen og tinny, dårlig plassert høyttalere, men i alle andre henseender dette er en svært anstendig enhet for pengene. Det er ikke en fast enhet, og vi ville ikke anbefale det til spillerne, men det er raskt nok for de fleste daglige Windows oppgaver.

Les våre Chuwi Hi10 Pro gjennomgang.

4. Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 26. januar 16
 • RRP: £144 inkl. MVA.

Om Xiaomi ment eller ikke, Mi Pad 2 er et Android-nettbrett forkledd som en iPad mini. Dette kan avsky du eller være akkurat det du leter etter. Uansett, vi kan ikke nekte for at dette er en godt laget, stilig nettbrett med gode spesifikasjoner til prisen. Du er best av å få modellen på 64 gb og hvis iOS-grensesnittet er en turn-off, husk at Android er svært lett å tilpasse.

Les våre Xiaomi Mi Pad 2 gjennomgang.

5. Chuwi HiBook Pro

Chuwi HiBook Pro

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 14. oktober 16
 • RRP: £172.69 inc. MVA

Chuwi ‘ s tabletter er ikke den raskeste Windows-maskiner, kan du kjøpe, men de gjør utmerket bærbare datamaskiner hvis du er på et budsjett. Med sin Quad-HD-skjerm, og rask USB-C lading, HiBook Pro er en veldig god billig alternativ. Vi anbefaler at du også kjøpe ekstra tastatur som gjør denne Windows/Android-nettbrett til en bærbar pc.

Les våre Chuwi HiBook Pro gjennomgang.

6. Chuwi HiBook

Chuwi HiBook

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 13. Mai 16
 • RRP: £143.42 inc. MVA

På £143.42 det er vanskelig å finne feil i en 10in nettbrett som kan håndtere de fleste oppgaver, og tilbyr både Android-og Windows-operativsystemer. Vi anbefaler sterkt at du kjøper valgfrie tastaturet for det gir ekstra funksjonalitet, inkludert to full størrelse USB-porter, men selv uten det Chuwi HiBook er en svært anstendig budsjett nettbrett, med akseptabel ytelse og en anstendig skjermen.

Les våre Chuwi HiBook anmeldelse.

7. Asus ZenPad C 7.0

Asus ZenPad C 7.0

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 26. August 15
 • RRP: £79.99 inkl. MVA.

Asus ZenPad C 7.0 er et fint verktøy for å transportere i vesken uansett hvor du befinner deg og ved hjelp av å sjekke e-post og sosiale medier og surfe på nettet. Utover at funksjonaliteten er begrenset, men hva mer kan du forvente fra en £80 Android-nettbrett? I motsetning til Amazons får du hele pakken av Google Apps, inkludert Play-Butikken.

Les vår Asus ZenPad C 7.0 vurdering.

8. Chuwi Hi12

Chuwi Hi12

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 26 April 16
 • RRP: £194.71 pluss import duty fra Kina

På under kr 200 Chuwi Hi12 er en fantastisk Windows-10-nettbrettet med en stor, høyoppløst skjerm og er i stand – hvis ikke rask ytelse. Batteritiden er utmerket og design er for det meste god, men hvis du lubben for den valgfrie tastaturet anser deg selv som advart om styreflaten.

Les våre Chuwi Hi12 anmeldelse.

9. Asus ZenPad 10 ZD300C

Asus ZenPad 10 ZD300C

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 8 juli 16
 • RRP: £199.97 inc. MVA

Asus ZenPad 10 er altfor treg og har også en grunnleggende spec for oss å hjertelig anbefale det til alle brukere. Power-brukere bør holde seg godt unna, men Android nybegynnere kan finne dette nettbrettet kan møte alle deres behov til en rimelig pris. Vi liker AudioDock tastaturet, selv om det ikke er ufeilbarlige, mens lyden er god, og skjermen har en stor plass for å nyte media.

Les vår Asus ZenPad 10 ZD300C anmeldelse.

Tags:

 • Jul Kjøper Guide 2016,
 • Tabletter,
 • Android
SHARE