Vi visar dig de tabletter som inte kommer att bryta banken

26

Bästa billiga tablett 2017

Bästa billiga tablett Pris Viktiga specifikationer
Amazon Fire £49 Brand OS 5 (custom Android UI), 1,3 GHz quad-core CPU, 1GB RAM, 8GB lagring, 7i 1024×600 display, 2980mAh
Amazon Fire HD 8 £89 Brand OS (custom Android UI), 1,3 GHz quad-core-PROCESSOR, 1,5 miljarder RAM-minne, 16/32GB lagring, 8in 1280×800 displayen. 4750mAh
Chuwi Hi10 Pro £128 Anpassad Android UI, Windows 10 Hem, 1.44 GHz Intel Atom-X5 CPU, 4B RAM, 64GB lagring, 10.1 i 1920×1200 skärm

Hoppa direkt till vårt fullständiga bästa budget tabletter diagram

Du behöver inte spendera hundratals på en ny iPad för att ha en anständig tablett. Många billiga tabletter är väl värt en titt, speciellt för vardagligt bruk och kida. Här har vi samla ihop de bästa billiga tabletter i STORBRITANNIEN 2017. Se också: Bästa nya tabletterna kommer i och med 2017.

Bästa billiga tablett 2017: Köparens guide

För ett par år sedan, en bra budget tablett kostar ca £120. Det hade orden “Tesco” och “Hudl” på rutan och du kan få en för halva priset om du hade nog Tesco Clubcard kuponger. Klart Hudl inte göra tillräckligt med pengar, så Tesco gjorde en snabb exit från tablet-verksamhet.

I 2017 är den nya budgeten kungen är Amazon. Den 7i Amazon Fire kostar £49.99, och det har varit till salu för £35 ett par gånger. De är galna priser för en tablett, låt vara en som har en hyfsad skärm, en microSD-slot för att lägga till mer lagring och en lätt-att-använda operativsystemet.

Det skulle vara lätt att säga att du är en idiot för att köpa en annan surfplatta, men Branden har en hake: det är inte en Android-tablet. Detta är inte ett problem för många människor, men det faktum att Google apps är lyser med sin frånvaro är en deal-breaker för andra. Du kan läsa mer om fördelar och nackdelar i vår Amazon Fire recension nedan.

Se också: Bästa Tablet Erbjudanden

Android tabletter

Om du bestämmer dig för att en Brand tablet är inte för dig, alternativt är en Android-tablet. iPads fall inte i den budget kategori, så du kommer bara att hitta dem i våra Bästa Tabletter roundup.

Android är ett bra operativsystem, men det betyder inte att alla billiga Android-surfplattor är stort.

Det finns massor av no-name-märken där ute, men som med de flesta tech, du kan inte köpa en som är baserad på specifikationerna ensam.

Quad-core-Processorer och “high definition” skärmar kanske låter bra, men vad som räknas är hur de gör i den verkliga världen. Det är där våra recensioner kommer in, så vi kör riktmärken för att bedöma prestanda och batteriets livslängd, och testa en skärmens ljusstyrka, betraktningsvinkel och färger: ingen av vilket du kan göra genom att titta på en ebay notering eller Argos katalog.

Men det hjälper att veta vad man ska titta efter när du avgränsa din sökning.

Skärm

För det första, besluta om storleken på skärmen. Vill du ha en bärbar tablet med en 7i skärmen, eller vill du ha något större (och avvägning portabilitet)? Vi kan inte tala om för dig vad som är bäst för dig, men i allmänhet, en 7 – eller 8-skärmen är bäst om du ska ta tabletten överallt (du kan också få mindre storlekar), medan en 9-10i skärmen är bra om du bara behöver bära runt då och då.

Leta efter en IPS-skärm, eftersom denna teknik är nästan en garanti för att det kommer att ha bra färger och betraktningsvinklar. Det säger inte alltför mycket om ljusstyrka och kontrast, men vi har sett några IPS-skärm och surfplattor som vi inte gillar.

Best budget tablets

Resolutionen är inte så viktigt som du kanske tror. Pixeltätheten är en bättre guide: du behöver färre pixlar på en mindre skärm och vice versa. Leta efter minst 250 pixlar per tum.

Förvaring

Du kommer inte få mycket lagring i en budget tablett, men det är bra om din valda modellen har en Micro-SD-slot för att lägga till fler. Amazon ‘ s (gamla) tabletter inte, som är en stor svart fläck mot dem. Men, den nya serien gör, vilket är varför vi priser i £49 Eld så mycket.

Tänk 16GB ett minimum: 8GB utan ett microSD-kort är bara alltför restriktiva eftersom hälften (eller mer) av detta tas normalt upp genom att operativsystem och förinstallerade appar som du inte kan ta bort.

Best budget tablets

Kameror

De flesta tablet-kameror (för att inte tala budgeten modeller) är relativt dåliga jämfört med de bästa smartphones. Förvänta dig ingen bra kvalitet foton eller videor från en budget tablett, men om detta är viktigt för att du alltid kontrollera recensioner för att se vilka som tablett har det minst dåliga kameror.

Processor

Betalar inte någon uppmärksamhet till GHz nummer eller ens RAM för mycket. Det är lätt att luras till att tro att en tablett eller inte – kunna utföra och bygger på nummer ensam. Läs våra recensioner för att ta reda på hur varje tablett fungerar i den verkliga världen.

Programvara

Som vi har sagt, ganska mycket varje budget tablett runt idag kör Googles Android-operativsystem. Detta är inte en dålig sak dock, är att det är väldigt lätt att använda och lika bra som Apples iOS finns på iPads.

Det är ovanligt att hitta utan Google Play store dessa dagar, men inte kolla eftersom det är en smärta om du köper något och ta reda på det som inte är godkända av Google och du kan inte få åtkomst till Google apps.

Best budget tablets

Operativsystemet bestämmer inte bara appar som är förinstallerade, men också som du kan ladda ner och använda. Googles Play store har ett enormt utbud och det är sällsynt att hitta en app som bara finns på iPad och inte tillgänglig för Android-användare. Men det händer, särskilt med appar för prylar och smarta tillbehör för hemmet.

Se också: Bästa SIM-only deals: Bästa SIM-bara och Data SIM-erbjudanden för smartphone och tablet-användare

Bästa billiga tablett 2017 STORBRITANNIEN

Du kommer att se recensioner av några “äldre” tabletter här. De kan vara över ett år gammal, men nu kan du plocka upp dem för mindre än deras ursprungliga priset, vilket gör att vissa en bättre affär. Se bara till att du inte betalar ett högt pris – vi har lagt den ursprungliga RRPs som en guide.

1. Amazon Fire

Amazon Fire

 • Betyg:

 • Omarbetad: 23 November 16
 • Rekommenderat pris: £49.99 inkl MOMS

Det är verkligen inte perfekt, och avsaknaden av Google apps kommer fortfarande sätter vissa människor upp, men Branden är utmärkt värde på under £50. Den senaste Branden OS är så Android-gillar att det är lätt att använda, och Eld for Kids app som gör det möjligt att begränsa vad du barn kan göra och hur länge de kan använda tablet. För vissa människor är det väl värt att betala dubbelt för Barn Edition-version som du får stötfångare fall och den stora garanti. Det finns några ömma punkter: de fattiga kameror, långsam prestanda på tider och lång laddtid. Men till detta pris är det svårt att klaga. Och du kommer definitivt inte att hitta en bättre tablett för samma pengar.

Läs vår Amazon Fire granskning.

2. Amazon Fire HD 8

Amazon Fire HD 8

 • Betyg:

 • Omarbetad: 28 September 16
 • Rekommenderat pris: från £89.99

Amazon Fire HD 8 fästingar en hel del av de rätta rutorna. Den är prisvärd, välbyggd och spelar upp video till en exceptionellt hög standard. Men vi säger det igen – du behöver Amazon Prime att njuta fullt ut av det. Det är inte så att det är en fullständig nödvändighet, men en framträdande plats i operativsystemet av Amazons egna appar och tjänster innebär, utan ett Utmärkt medlemskap det är en frustrerande användarupplevelsen. Detta förbehåll åsido, det är en otroligt prisvärda media konsumtion tablett som exemplifierar Amazon ‘ s place i low-end marknaden – detta över gör det till ett attraktivt, intressant unika alternativ.

Läs vår Amazon Fire HD 8 granskning.

3. Chuwi Hi10 Pro

Chuwi Hi10 Pro

 • Betyg:

 • Ses på: 3 16 oktober
 • Rekommenderat pris: £128.53 inc. MOMS

Den Chuwi Hi10 Pro är ett utmärkt värde Windows 10 laptop-tablet-hybrid med tillägg av Android (om än gammal Android) och en tilltalande bygga för pengar. Vi tar problemet med sitt fingeravtryck-benägen skärmen och skrällig, dåligt placerade högtalare, men i alla andra avseenden är det en mycket bra enhet för pengarna. Det är inte en snabb enhet, och vi skulle inte rekommendera den till spelare, men det är snabbt nog för de flesta dagliga aktiviteter i Windows.

Läs vår Chuwi Hi10 Pro review.

4. Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2

 • Betyg:

 • Omarbetad: 26 16 januari
 • Rekommenderat pris: kr 144 inkl MOMS

Om Xiaomi som är avsedda att eller inte, Mi block 2 är en Android-tablet som är förklädd som en iPad mini. Detta kan avsky dig eller vara precis vad du letar efter. Hursomhelst, vi kan inte förneka att detta är en välgjord, snygg surfplatta med hyfsade specifikationer för priset. Du är bäst av att få 64 gb-modellen och om iOS stil användargränssnitt är en turn-off, kom ihåg att Android är mycket anpassningsbar.

Läs vår Xiaomi Mi Pad 2 granskning.

5. Chuwi HiBook Pro

Chuwi HiBook Pro

 • Betyg:

 • Omarbetad: 14 16 oktober
 • Rekommenderat pris: £172.69 inc. MOMS

Chuwi tabletter är inte den snabbaste Windows-maskiner kan du köpa, men de gör mycket bra bärbar dator om du är på en budget. Med dess Quad-HD-skärm och snabb USB-C laddning, HiBook Pro är en mycket bra och billigt alternativ. Vi rekommenderar att du också köper valfritt tangentbord som stänger av Windows – /Android-surfplatta till en bärbar dator.

Läs vår Chuwi HiBook Pro review.

6. Chuwi HiBook

Chuwi HiBook

 • Betyg:

 • Ses på: den 13 Maj 16
 • Rekommenderat pris: £143.42 inc. MOMS

På £143.42 det är svårt att hitta fel i en 10i tablet pc som klarar de flesta uppgifter och erbjuder både Android-och Windows-operativsystem. Vi rekommenderar att du köper valfritt tangentbord för extra funktionalitet det ger, bland annat två fullstora USB-portar, men även utan det Chuwi HiBook är en mycket anständig budget tablett, med acceptabla prestanda och en bra skärm.

Läs vår Chuwi HiBook granskning.

7. Asus ZenPad C 7.0

Asus ZenPad C 7.0

 • Betyg:

 • Omarbetad: 26 15 augusti
 • Rekommenderat pris: £79.99 inkl MOMS

Asus ZenPad C 7.0 är ett bra verktyg för att bära i väskan vart du än går och med hjälp av att kolla e-post och sociala medier och surfa på webben. Utöver att dess funktionalitet är begränsad, men vad mer kan du förvänta dig från en £80 Android-tablet? Till skillnad från Amazons du får hela sviten av Google Apps, inklusive Play Store.

Läs vår Asus ZenPad C 7.0 granskning.

8. Chuwi Hi12

Chuwi Hi12

 • Betyg:

 • Omarbetad: 26 April 16
 • Rekommenderat pris: £194.71 plus tullavgift från Kina

På under £200 Chuwi Hi12 är en fantastisk Windows 10 tablett med en stor, högupplöst skärm och kan – om inte snabb prestanda. Batteritiden är utmärkt och design är oftast bra, men om du trinda för valfritt tangentbord anse dig varnad om styrplattan.

Läs vår Chuwi Hi12 granskning.

9. Asus ZenPad 10 ZD300C

Asus ZenPad 10 ZD300C

 • Betyg:

 • Omarbetad: 8 juli 16
 • Rekommenderat pris: £199.97 inc. MOMS

Asus ZenPad 10 är alldeles för långsam och har alltför grundläggande för en spec för oss att varmt rekommendera det till alla användare. Power-användare bör hålla sig långt borta, men Android-nybörjare kan hitta denna tablett kan uppfylla alla deras behov till ett överkomligt pris. Vi gillar AudioDock tangentbord, men det är inte ofelbar, samtidigt som ljudet är bra och skärmen har ett stort utrymme för att njuta av media.

Läs vår Asus ZenPad 10 ZD300C granskning.

Taggar:

 • Jul Köpguide 2016,
 • Tabletter,
 • Android
SHARE