Samsung zou nu een opvouwbare telefoon een WMC, maar alleen om te selecteren paar

37

Waar er rook is, is er vuur en alle recente praten over opvouwbare displays en handsets is waarschijnlijk geen uitzondering. Samsung is bijzonder actief op dit front. Als de geruchten Q3-Q4 2017 vrijkomen van de termijn doet houden, dan kunnen we verwachten dat de eerste prototypes al in het bestaan.

Samsung foldable phone
Samsung foldable phone
Samsung foldable phone

Samsung opvouwbare telefoon concept

Een nieuw gerucht versterkt dat de hoop, die beweert Samsung brengt een opvouwbare telefoon, misschien zelfs een paar te MWC 2017. Dit zeker de troeven van de aankondiging van de Galaxy Tab S3 aan de opwinding grafiek, maar voordat je hoopt te hoog is, zal het evenement waarschijnlijk plaats achter gesloten deuren.

Samsung's first foldable smartphone
Samsung's first foldable smartphone

Samsung opvouwbare telefoon concept

Als Samsung is bijna klaar met opvouwbare telefoon, het zal meer dan waarschijnlijk wilt wat feedback te krijgen op het uit de partners vóór elke vorm van openbare onthulling. Er zijn veel vragen over de uitvoering, product en release details die moeten worden gladgestreken, alvorens deze een potentieel industrie-verschuiven verplaatsen. Plus, het uiterlijk van dingen, zijn concurrenten als LG niet ver achter op de nieuwe trend en morsen handelsgeheimen echt klinkt als een slecht idee is op dit punt.

Dat gezegd zijnde, alles wat we realistisch kunnen hopen, is een glimp van een prototype of twee op het strand van Barcelona locatie voor onze eerste proeven op de uitklapbare display tech.

Gerelateerde artikelen

SHARE