Samsung kunne fremvise en foldbar telefonen en WMC, men kun til de få udvalgte

25

Hvor der er røg, er der ild og alle de seneste snak om foldbare skærme og mobiltelefoner, er der sandsynligvis ingen undtagelse. Samsung har været særdeles aktive på denne front. Hvis de rygter Q3-Q4 2017 udgivelse tidsramme ikke holde op, så vi kunne forvente tidlige prototyper til allerede at være i eksistens.

Samsung foldable phone
Samsung foldable phone
Samsung foldable phone

Samsung sammenklappelig telefon koncept

Et nyt rygte styrker, der håber, hævder Samsung vil bringe en foldbar telefonen, måske endda et par til MWC 2017. Denne absolut trumf annonceringen af Fanen Galaxy S3 på spændingen diagram, men før du får dine forventninger for højt, hvis vil sandsynligvis blive afholdt bag lukkede døre.

Samsung's first foldable smartphone
Samsung's first foldable smartphone

Samsung sammenklappelig telefon koncept

Hvis Samsung er næsten klar med en sammenklappelig mobiltelefon, vil det mere end sandsynligt ønsker at få noget feedback på den fra partnerne forud for enhver form for offentlig afsløring. Der er masser af spørgsmål vedrørende gennemførelsen, produktet og frigive detaljer, der skal glattes ud, før de påtager sig en sådan potentielt industri-shifting flytte. Plus, den ser ud i ting, konkurrenter som LG er ikke langt bagefter på den nye trend, der breder forretningshemmeligheder virkelig lyder som en dårlig idé på dette punkt.

Når det er sagt, alt, hvad vi realistisk kan håbe på, er et glimt af en prototype eller to på Barcelona sted for vores første smag på sammenklappelig display tech.

Relaterede artikler

SHARE