Samsung kan visa upp en vikbar telefon en WMC, men bara för att välja några

39

Där det finns rök, finns det eld och alla de senaste prata om vikbara skärmar och telefoner är troligen inget undantag. Samsung har varit särskilt aktiv på denna front. Om det ryktas Q3-Q4 2017 släppa tidsramen håller upp, då vi kan räkna med tidiga prototyper för att redan vara i tillvaron.

Samsung foldable phone
Samsung foldable phone
Samsung foldable phone

Samsung vikbara telefonen koncept

Ett nytt rykte stärks som hoppas, hävdar Samsung som kommer att få en vikbar telefon, kanske även ett par till MWC 2017. Detta har definitivt trumf tillkännagivandet av Fliken Galaxy S3 på spänningen diagram, men innan du får dina förhoppningar för högt, händelse kommer sannolikt att hållas bakom stängda dörrar.

Samsung's first foldable smartphone
Samsung's first foldable smartphone

Samsung vikbara telefonen koncept

Om Samsung är nästan klar med vikbara telefonen, det kommer mer än sannolikt vill få lite feedback på det från partners före någon form av offentliga avslöjandet. Det finns massor av frågor som gäller genomförandet, produkt-och släpp detaljer som måste redas ut innan de inleder ett potentiellt industri-flytta flytta. Plus, det ser ut saker, konkurrenter som LG inte långt efter på den nya trenden och spilla affärshemligheter låter verkligen som en dålig idé vid denna punkt.

Som sagt, alla vi realistiskt kan hoppas på är en glimt av en prototyp eller två i Barcelona plats för vår första smak på vikbar display tech.

Relaterade artiklar

SHARE