Samsung inclusief een gratis 256 GB microSD-kaart met elk Sterrenstelsel S7 koop

51

Samsung doet hun best om de Galaxy S7 hoog, zelfs als haar nieuwe vlaggenschip: de Samsung Galaxy S8 is net om de hoek.

Nu heb je de kans om het huidige vlaggenschip met een lief cadeau. Als u het kopen van de Samsung Galaxy S7 of de Samsung Galaxy S7 Rand tot Feburary 14, en u bent gevestigd in de Verenigde Staten, krijgt u een 256 GB microSD-kaart. Het koreaanse bedrijf belooft dat het niet alleen een opslagkaart, maar komt met een betere lees-en schrijfsnelheden bij het opnemen van UHD video ‘ s.

Als u de telefoon koopt van een verkoper of de vervoerder kantoor, je hebt de tijd tot 21 februari te verzoeken de gave en te voorzien van alle documenten die nodig zijn. Als u de voorkeur geeft om te gaan door Samsung ‘ s Online Store, bij het toevoegen van een apparaat in de mand, je zult al zien dat de kaart toegevoegd voor gratis. Het bedrijf verwacht om ongeveer 75.000 microSD-kaarten.

Samsung Galaxy S7 kosten $669 en de Galaxy S7 Rand is € 769, terwijl de 256 GB microSD-EVO+ geheugenkaart is $249.99, indien afzonderlijk gekocht.

Gerelateerde artikelen

SHARE