Nokia 150 träffar Nederländerna som HMD förbereder för Europeisk expansion

36

Detta är inte Nokia att lansera den nederländska kan ha hoppats på, men Nokia 150 är nu tillgänglig i Nederländerna. Den svarta modellen kommer att ställa dig tillbaka en mager €37, den vita versionen kommer att anlända vid ett senare datum.

Finns det något att säga om tillförlitligheten i en telefon med en månad långa standby-och 22 timmar taltid.

Förresten, detta är HMD: s första telefonen tillbaka i Europa och även om du inte är intresserad av det, vissa Nokia-6 bör inte vara långt bakom. Vi är angelägna om att höra om HMD/Nokia sina expansionsplaner på MWC.

Nu, vissa flygbolag tar kål på sina 2G-nät och Nokia 150 är 2G-bara, men det bör inte vara ett bekymmer. Den Chef Nätverket Officer av Vodafone Nederländerna sade förra året: “Vi är fortfarande bevara våra gamla nät och modernisering av nätet, även fortfarande levererar 2G-och 3G-tjänster till kunden. Och ja, 2G kommer att fortsätta längre än vi förväntat oss.”

Tack för tipset, Tim!

(på nederländska)

Relaterade artiklar

SHARE