Nokia 150 hits in Nederland als HMD bereidt zich voor op de Europese expansie

26

Dit is niet de Nokia lanceren dat de nederlandse kunnen hebben gehoopt, maar de Nokia 150 is nu beschikbaar in Nederland. Het zwarte model zal u terug een schamele €37, de witte versie zal komen op een later tijdstip.

Er is iets te zeggen over de betrouwbaarheid van een telefoon met een maand lang stand-by en 22 uur gesprekstijd.

By the way, dit is HMD ‘ s eerste telefoon weer terug in Europa en zelfs als u niet geïnteresseerd bent in het, op een bepaalde Nokia-6 mag er niet ver achter. We te popelen om te horen over HMD/Nokia ‘ s plannen voor expansie op de MWC.

Nu, sommige dragers zijn van het doden van hun 2G-netwerken en de Nokia 150 is het 2G-alleen, maar dat hoeft helemaal geen zorgen om te maken. De Chief Netwerk Officer van Vodafone Nederland: vorig jaar zijn Wij nog steeds onze oude netwerken, en de modernisering van het netwerk, ook nog steeds 2G-en 3G-diensten aan de klant. En ja, 2G zal blijven langer dan we hadden verwacht.”

Bedankt voor de tip, Tim!

(in het nederlands)

Gerelateerde artikelen

SHARE