Nieuwe lek van de Moto G5 Plus onthult 5.2-inch scherm, 12MP camera en NFC

28

Een Reddit post kreeg enkele aandacht na een dag of zo, afkomstig van een lid van een Braziliaanse Moto G4 gemeenschap op Google + die beweerde dat hij had het apparaat in-hand voor het testen van de exploitanten. Helaas, hij praat niet veel over de telefoon, in de foto ‘ s commentaar.

Wat de Google + gebruiker heeft vermeld was dat het vermeende toestel heeft FM-Radio, Digitale TV, en dat de G5 ‘ s SIM-slot is veranderd naar een nanoSIM, een update van de vorige generatie apparaten die geaccepteerd microSIM-kaarten.


: Google +

Anders worden de beschermende plastic folie op het display van de handset geeft een afstand van een paar functies, zoals de kleinere, 5.2” scherm, 12MP “Snelle Focus Camera”, Vingerafdruklezer + NFC, en de TurboPower-compatibele van 3.000 mAh batterij. De plastic film roept ook de telefoon “Moto $$”, dit zijn aanduidingen voor de naam van het apparaat.

Het eerste wat de meeste opviel was de nieuwe vorm van de fingerprint-sensor en hoe het is ongelijk aan de vierkante gevonden op de Moto Z gezin.

Verwarring ook omgeven velen die zich afvragen waarom een veronderstelde Moto G5 Plus zou het niet meten van 5,5 inch diagonaal in de display. De reden voor dat is het Moto Z Spelen is al met de Snapdragon 625 met een 5,5-inch scherm en is compatibel met de Moto Mods. Dus het zou niet veel zin om de vrijlating van twee apparaten met identieke specificaties als Motorola zou wedijveren met zichzelf.

Gerelateerde artikelen

SHARE