Hvordan lage gratis samtaler til utlandet med din smarttelefon

90

Smarttelefoner er som en elektronisk Swiss Army Knife for den moderne tid. Men de har en viktig funksjon folk har en tendens til å overse: de gjør alle telefonsamtaler. Nå, takket være ulike gratis programmer, selv denne muligheten har blitt oppgradert nå kan du få gratis telefon anrop fra telefonen selv om du er i utlandet.

Se også: Skype vs FaceTime vs Messenger vs Google Duo

Hvordan lage gratis telefonsamtaler: Wi-Fi ringer

For en del år nå har det vært måter å gjøre telefonsamtaler over internett via VoIP (Voice Over Internet Protocol) – tjenester. I utgangspunktet var disse ganske spesialist virksomhet, som krever dedikert maskinvare, og noen ganger viser seg kostbart å bruke. I dag prosessen er sømløs, gratis, og det er store sjanser for at du allerede har apper du må være installert på din smarttelefon.

Se også: Beste billig telefon 2017

Mange av meldinger-appene vi bruker på iOS-og Android-enheter som tilbyr muligheten til å lage lyd samtaler til hvor som helst i verden uten å pådra seg en kostnad. Dette er fordi de samtalene skje via Wi-Fi snarere enn den tradisjonelle telefonen systemet. Hvis du noensinne har brukt Skype eller Facetime da vil du vite hvordan videoanrop kan være gratis, vel det er akkurat det samme prinsippet med lyd.

Fordelen med denne metoden er at på de fleste appene du ringe personen heller enn sitt telefonnummer, så ringer kan også komme gjennom på sin tablet eller PC, avhengig av hvor de er logget på samtidig. Dette betyr at du nesten sikker på å nå dem, selv om de har latt telefonen sin et annet sted.

Du kan ringe gratis phonecalls på et bredt spekter av applikasjoner, inkludert Facebook Messenger, WhatsApp, Skype, Facetime, Viber, og Google Hangouts – så vi har satt sammen guider om hvordan du kan oppnå dette på noen av de mest populære plattformer.

Les også: Google Duo vs FaceTime vs Skype vs Facebook Messenger

Hvordan lage gratis telefonsamtaler: Facebook Messenger

Liker det eller hater det Facebook er en app som de aller fleste mennesker har installert på telefonene sine. Mens dette kan være ting av mareritt for personvern entusiaster har upsides når det kommer til gratis samtaler. En liten stund tilbake Facebook innført et anrop funksjonen til sin Messenger-app som lar deg snakke med venner som også bruker plattformen. Det spiller ingen rolle hvor de er i verden, hvilken type telefon som de bruker, eller dets leverandør, eneste krav er at Messenger er installert, og at begge telefonene er koblet til WiFi.

Hvis telefonen din venn (ingen Tarrant slutning hadde til hensikt å åpne opp Messenger-appen, og trykk på telefon-mottaker formet ikonet på nederste rad. Du vil nå se en liste over folk i dine Facebook-kontakter som har Messenger-appen installert.

Ved siden av navnene deres er to ikoner, en telefon og et video-kamera – som hver representerer den type anrop du ønsker å gjøre. De med en grønn prikk ved siden av telefonikonet øyeblikket er i tilkoblet modus, men du kan prøve å ringe noen på listen som app vil bli aktive når det oppdager et innkommende anrop. Å trykke på symbolet telefon vil begynne en gratis samtale med kontakten.

Les også: Beste Facebook Messenger tips

Hvordan lage gratis telefonsamtaler: Google Hangouts

Akkurat som med Facebook Messenger, Google Hangouts app er en vanlig favoritt for gratis samtaler. Android-brukere ofte finne appen forhåndsinstallert på sine telefoner, men hvis det ikke er gratis å laste ned fra Google Play-Butikken. De av en iPhone overtalelse kan også bruke appen, som igjen er gratis i App Store.

Selvfølgelig trenger du en Google-konto for å få tilgang til Hangouts, men de er ganske mye utbredt i disse dager vil vi anta at du allerede har satt opp på et tidspunkt i fortiden.

For å gjøre en gratis samtale på Google Hangouts åpner appen, og velg deretter kontakten du ønsker å snakke. Du kan enten trykke på en tidligere samtale du har hatt med dem, eller trykk på pluss-symbolet i den grønne sirkelen finner i nederste høyre hjørne av skjermen, velg Ny Samtale, og deretter søke for sine detaljer.

Mottakeren må ha Google Hangouts installert på telefonen sin, men dette vil være opplagt som de vil ikke vises i listen hvis de ikke gjør det, og du får begge må også være koblet til Wi-Fi.

Når du har funnet den personen du er ute etter å velge dem, og du vil bli tatt til forrige melding samtalene du har hatt med dem. På toppen av skjermen vil du se alternativer for en videosamtale eller en lydsamtale. Trykk på det siste, og Hangouts vil begynne den gratis samtale.

I øyeblikket Google har et par forskjellige løsninger for videosamtaler, med Hangouts og den nye Google-Duo apps å gi en gratis tjeneste. Sjekk ut våre Slik bruker du Google Duo guide for mer informasjon.

Hvordan lage gratis telefonsamtaler: Skype

En av de eldste og mest populære appene er Skype. I faktum på grunn av sin utbredt bruk du kan ofte høre folk si at de har Skyped noen, å gi den plattformen den berusende berømmelse blir offisielt et verb.

For å foreta et Skype-anrop du må laste ned appen fra den aktuelle butikken. Skype er en tjeneste som du som tradisjonelt er nødvendig å melde seg på, men siden Microsoft har kjøpt det, dette har begynt å endre seg. Hvis du ennå ikke har opprettet en konto, kan du finne det Windows-10 har gjort det for deg ved å koble Microsoft-kontoen din. Rapportene er blandet på dette så pass på å sjekke før du begynner.

Akkurat som alle de andre appene på denne listen du og personen du ringer, ha for å være på Wi-Fi og har appen installert.

Åpne Skype og trykk deretter på kontakter-ikonet (i midten) på toppen av skjermen. Her vil du se personer som det er mulig å ringe til. Noen vil bli vist med blå sirkler og deres telefonnumre under deres navn. Disse er brukere i kontakter som ikke ennå har Skype. Du kan invitere dem ved å trykke INVITERER alternativ til høyre for navn og deretter sende dem en kobling på den følgende skjermen.

Når du har funnet en annen Skype-bruker du vil ringe, trykker du på navnet og du vil bli tatt til profilen deres. Hvis du har hatt tekst samtaler med dem før da disse vil bli vist på skjermen. Øverst på siden vil du se den tradisjonelle video og lyd samtale ikoner. Å trykke på audio åpner opp to valg – Skype-anrop og Mobiltelefonen. Den første er gratis og kobler deg til person via app snarere enn telefonlinje.

Skype gir deg muligheten til å ringe til fasttelefoner og mobiler for non-Skype-brukere, men dette er en betalt tjeneste. Trykk på Skype-Samtale alternativet, og telefonen skal starte ringing i den andre enden.

Se også: Slik bruker du Skype

Hvordan lage gratis telefonsamtaler: WhatsApp

Prosessen for WhatsApp er stort sett identisk med de som er nevnt ovenfor. Åpne appen, kan du søke etter kontakten, klikker du på telefon-ikonet på toppen av skjermen, og du kan begynne å chatte.

Hvordan lage gratis telefonsamtaler: Apples FaceTime

Apples FaceTime-appen er litt annerledes enn de andre på denne listen som det fungerer bare på Apple-produkter som iPhone, iPad og Mac. Det kommer forhåndsinstallert på alle iPhones og er enkel å bruke.

Bare åpne programmet, velger du på + – symbolet øverst i høyre hjørne, og velg personen du vil ringe, og trykk deretter på telefon-ikonet for å starte samtalen.

Så det du går, er det flere måter å sikre at du alltid kan holde opp med familie og venner over hele verden. Nå er det ingen unnskyldning. Beklager om det.

SHARE