Hier zijn de beste gratis video conversie programma ‘ s en hoe een video te converteren naar MP4

71

In tegenstelling tot de digitale foto ‘s, die overwegend in JPEG-formaat, er is niet één gemeenschappelijke standaard voor video’ s. Echter, vrijwel alles wat – zoals smartphones en tablets – kunnen spelen MP4 video ‘ s, en dit is momenteel het meest gebruikte formaat.

Als u een video hebt, misschien wel van je camcorder, digitale camera of iets dat u hebt gedownload, is dat niet compatibel is met uw telefoon, tablet of TV, hier is hoe te converteren video naar MP4.

Hoe een video te converteren naar MP4 en andere formaten

Het veranderen van een video-indeling is eenvoudig met de juiste software. Gelukkig zijn er genoeg gratis apps die dit voor je doen. Sommige zijn beter dan anderen, en sommige hebben er meer functies zoals het snijden van delen, het omgaan met meerdere audio tracks (voor verschillende talen, zeggen) en ondertitels.

Om het simpel te houden, de meeste kunt u kiezen in uw apparaat, zoals een iPhone, dan vraagt u om te kiezen van de juiste instellingen. Echter, het MP4 formaat dat is een veilige keuze voor vrijwel alle moderne apparaten, omdat iPhones, Android-telefoons en Tv ‘ s spelen MP4s.

Als je al wat video-editing software, deze in staat zal zijn om het importeren van video in een verscheidenheid van formaten en exporteren naar MP4. Natuurlijk, je zult ook in staat zijn om de video te bewerken als u wilt. Hier zijn de beste gratis video-editors

Er zijn tal van gratis en betaalde video-converters en ze werken allemaal op een soortgelijke manier. Gratis tools meestal het toevoegen van een pre-roll of post-roll reclame voor de software, terwijl sommige zal watermerk uw hele video, of je beperken tot een bepaalde lengte.

Beste gratis video converters

Freemake

Freemake is eenvoudig te gebruiken, maar we hebben gemengde resultaten over de jaren heen. Geconverteerde video ‘ s af en toe moesten out-of-sync audio of beschadiging aan de onderkant van de rand. Op andere momenten, ze zijn goed. Plus, Freemake ondersteunt nVidia Cuda dus als u een compatibele grafische kaart, het conversie proces enorm versneld.

Freemake

Any Video Converter

Het is niet verbazingwekkend snel, maar het maakt een betrouwbare baan en is vrij gemakkelijk te gebruiken.

Any Video Converter

Handrem

Een andere populaire gratis optie. Dit is altijd betrouwbaar, maar mist een gemakkelijk te gebruiken interface, vooral als je wilt converteren van meerdere video ‘ s tegelijk. Maar het doet het werk en is het goed als u wilt om zich te verdiepen in framerates en bitrates.

Handbrake

Wonderfox Gratis Video Converter Factory

Dit is een beperkte gratis versie van een betaald product, en laat je niet van de output video ‘ s in 1080p of 4K. Er is geen batch-conversie – deze functies zijn alleen in de PRO versie.

Betaalde video converters

CyberLink MediaEspresso 7.5

Betaalde converters zoals MediaEspresso (die kost £35) niet watermerk of voeg spatten van je video. MediaEspresso bevat ook ondersteuning voor Intel ® Quick Sync, nVidia Cuda APP veel sneller het conversie proces. converteren van foto ‘ s en muziek op de koop toe.

Cyberlink MediaEspresso 6.7

Wondershare Video Converter Ultimate

AVS Video Converter 9.5

Hoe een video te converteren naar MP4 stap voor stap

Het proces is vergelijkbaar met alle converters maar we zijn met Freemake hier. In wezen selecteert u de video die u wilt converteren, kiest een apparaat preset-of video-formaat, geef een bestandsnaam en locatie op voor de geconverteerde video en druk op de ‘Convert’ – knop.

Afhankelijk van de lengte van de video en uw hardware, de conversie kon nemen iets van een paar seconden tot vele uren duren.

Stap 1: Download Freemake en kies voor Aangepaste installatie als je de keuze. De selectie van de optionele software wanneer u hierom wordt gevraagd, omdat Freemake is gebundeld met extra spullen die wordt geïnstalleerd als u kiest voor de automatische installatie.

Stap 2: Start de app wanneer hierom wordt gevraagd en klik op de + knop Video te drukken en ga naar de video die u wilt converteren. We hebben gekozen voor een .Een AVI-bestand.

How to convert videos to mp4

Stap 3: Klik op de ‘to MP4″ knop aan de onderkant. U ziet een venster zoals hieronder. U kunt op de knop … om te kiezen voor een naam en locatie voor het opslaan van de geconverteerde video. Standaard zal het programma gebruik maken van de dezelfde map als de bron video.

How to convert videos to mp4

Stap 4: Op dit punt kunt u op de blauwe knop om te Zetten. Maar als u wijzigingen wilt aanbrengen aan de video, kunt u klikken op het blauwe tandwiel de buurt van de top zie je een scherm zoals dit:

How to convert videos to mp4

Dit kunt u wijzigen van de resolutie, video-codec (zie de volgende pagina voor een toelichting) en andere instellingen.

Klik op OK, de Zetten om de video te converteren naar MP4.

>> Volgende pagina: het Begrijpen van video-indelingen

SHARE