Her er de beste gratis video konvertere, og konvertere en video til MP4

29

I motsetning til digitale bilder, som er størst i JPEG-format, det er ikke en felles standard for videoer. Men nesten alt – inkludert smarttelefoner og nettbrett – kan spille MP4-videoer, og dette er i dag den mest vanlige formatet.

Hvis du har en video, kanskje fra et videokamera, digitalt kamera eller noe du har lastet ned, det er ikke kompatible med telefonen, nettbrettet eller TV, her er hvordan å konvertere video til MP4.

Hvordan å konvertere en video til MP4 og andre formater

Endre en video-formatet er enkelt med riktig programvare. Heldigvis, det er nok av gratis apps som vil gjøre dette for deg. Noen er enklere å bruke enn andre, og noen har flere funksjoner, for eksempel å kutte ut deler, arbeider med flere lydspor (for ulike språk, si) og undertekster.

For å holde ting enkelt, de fleste tillater deg å velge din enhet, for eksempel en iPhone, heller enn å spørre deg om å velge de riktige innstillingene. Men, MP4-format er et trygt valg for praktisk talt alle moderne enheter fordi iphone, Android-telefoner og Tv-er vil spille MP4s.

Hvis du allerede har noen video redigering programvare, vil dette være i stand til å importere video i en rekke formater og eksportere til MP4. Selvfølgelig, vil du også være i stand til å redigere video-hvis du trenger til å like godt. Her er de beste gratis video redaktører

Det er massevis av gratis og betalt-for-video omformere og de virker på en lignende måte. Gratis verktøy som vanligvis legger på en pre-roll-eller post-roll reklame programvaren, mens noen vil vannmerke hele videoen eller begrense deg til en viss lengde.

Beste free video omformere

Freemake

Freemake er enkel å bruke, men vi har hatt blandede resultater over år. Omregnet videoer tidvis hadde ut-av-synkronisert lyd-eller korrupsjon på tvers av den nederste kanten. Andre ganger, de er fine. Plus, Freemake støtter nVidia Cuda-så hvis du har et kompatibelt grafikkort, den konvertering prosessen kan være veldig fremskyndes.

Freemake

Eventuelle Video Converter

Det er ikke utrolig rask, men det gjør en pålitelig jobb og er ganske lett å bruke.

Any Video Converter

Handbrake

En annen populær gratis alternativ. Dette har alltid vært pålitelig, men mangler en lett-å-bruke grensesnitt, spesielt hvis du ønsker å konvertere flere videoer på en gang. Men det gjør jobben og er god hvis du ønsker å fordype deg i framerates og bithastigheter.

Handbrake

Wonderfox Free Video Converter Factory

Dette er en begrenset gratis versjon av en betalt-for produktet, og vil ikke la deg utgang videoer i 1080p eller 4K. Det er ingen batch konvertering enten – disse funksjonene er bare i PRO-versjonen.

Betalt-for-video omformere

CyberLink MediaEspresso 7.5

Betalt-for omformere som MediaEspresso (som koster £35) ikke vannmerke eller legg sprut til din video. MediaEspresso inkluderer også støtte for Intel Quick Sync, nVidia Cuda og AMD APP til vesentlig raskere konvertering prosessen. og kan konvertere bilder og musikk på kjøpet.

Cyberlink MediaEspresso 6.7

Wondershare Video Converter Ultimate

AVS Video Converter, 9.5

Hvordan å konvertere en video til MP4-trinn for trinn

Prosessen er lik med alle omformere, men vi bruker Freemake her. I hovedsak kan du velge den videoen du ønsker å konvertere, velge en enhet forhåndsinnstilte eller video format, gi den et filnavn og en plassering for den konverterte videoen og trykker på “Konverter” – knappen.

Avhengig av lengden på videoklippet og maskinvaren, for konverteringen kan ta alt fra noen få sekunder til mange timer å fullføre.

Trinn 1: Last ned Freemake og deretter velge Tilpasset installasjon når du får valget. Fjern merket den valgfrie programvaren når du blir bedt om det, fordi Freemake er sammen med ekstra ting som blir installert hvis du velger automatisk installasjon.

Trinn 2: Start appen når du blir bedt om det, og klikk på + Video-knappen og bla til videoen du ønsker å konvertere. Vi har valgt en .AVI-fil.

How to convert videos to mp4

Trinn 3: Klikk på “til MP4” – knappen nederst. Du vil se et vindu som vist nedenfor. Du kan klikke på … – knappen for å velge et navn og en plassering for å lagre den konverterte videoen. Som standard, vil den bruke samme mappe som kilde video.

How to convert videos to mp4

Trinn 4: På dette punktet kan du klikke på den blå knappen Konverter. Men hvis du ønsker å gjøre noen endringer i videoen, kan du klikke på den blå cog ikonet øverst for å se en skjerm som denne:

How to convert videos to mp4

Dette gir deg mulighet til å endre oppløsning, video codec (se neste side for forklaring) pluss andre innstillinger.

Klikk OK, Konverter til å konvertere video til MP4.

>> Neste side: Forståelse video formater

SHARE