Her er de bedste gratis video omformere, og hvordan man konverterer en video til MP4

25

I modsætning til digitale fotos, der er overvejende i JPEG-format, der ikke er en fælles standard for videoer. Dog, stort set alt – herunder smartphones og tablets – kan afspille MP4 videoer, og dette er i øjeblikket den mest almindelige format.

Hvis du har en video, måske fra dit videokamera, et digitalt kamera eller noget, du har downloadet, der ikke er kompatibel med din telefon, tablet eller FJERNSYN, er her hvordan til at konvertere video til MP4.

Hvordan til at konvertere en video til MP4 og andre formater

Ændring af en video format, der er let med den rigtige software. Heldigvis er der masser af gratis apps, som vil gøre dette for dig. Nogle er nemmere at bruge end andre, og nogle har flere funktioner, såsom at skære ud sektioner, der beskæftiger sig med flere lydspor (for forskellige sprog, til at sige) og undertekster.

At holde tingene simple, mest tillader dig at vælge din enhed, såsom en iPhone, i stedet for at bede dig om at vælge de korrekte indstillinger. Men, MP4-formatet er et sikkert valg til praktisk talt alle moderne enheder, fordi iPhones, Android-telefoner og Tv vil afspille Mp4.

Hvis du allerede har nogle video redigerings software, vil dette være i stand til at importere video i en række forskellige formater og eksport til MP4. Naturligvis, du vil også være i stand til at redigere video, hvis du har brug for til at så godt. Her er de bedste gratis video redigeringsprogrammer

Der er masser af gratis og betalte for video omformere, og de alle virker på en lignende måde. Gratis værktøjer normalt tilføje en pre-roll eller post-roll reklamer software, mens nogle vil vandmærke hele din video eller begrænse dig til en vis længde.

Bedste gratis video omformere

Freemake

Freemake er let at bruge, men vi har haft blandede resultater i årenes løb. Konverterede videoer lejlighedsvis havde ud-af-synkroniseret lyd-eller korruption på tværs af den nederste kant. På andre tidspunkter, de er fine. Plus, Freemake understøtter nVidia Cuda, så hvis du har en kompatibel grafikkort, konverteringen kan være enormt hurtigere.

Freemake

Any Video Converter

Er det ikke utroligt hurtigt, men det gør en pålidelig stykke arbejde og er forholdsvis let at bruge.

Any Video Converter

Håndbremsen

En anden populær mulighed for gratis. Det har altid været pålidelig, men mangler en let-at-bruge interface, især hvis du ønsker at konvertere flere videoer på én gang. Men det gør det job, og er god hvis du ønsker at dykke ned i framerates og bitrates.

Handbrake

Wonderfox Gratis Video Converter Factory

Dette er en begrænset gratis udgave af et betalt for produktet, og vil ikke lade dig output videoer i 1080p eller 4K. Der er ingen batch konvertering enten – disse funktioner er kun i PRO version.

Betalt-til video omformere

CyberLink MediaEspresso 7.5

Betalt for omformere som MediaEspresso (som koster £35) ikke vandmærke eller tilføj stænk til din video. MediaEspresso inkluderer også understøttelse for Intels Quick Sync, nVidia Cuda og AMD APP til langt fremskynde konverteringen. og kan konvertere fotos og musik med i købet.

Cyberlink MediaEspresso 6.7

Wondershare Video Converter Ultimate

AVS Video Converter 9.5

Hvordan til at konvertere en video til MP4-trin for trin

Processen er den samme med alle omformere, men vi bruger Freemake her. Hovedsagelig du vælge den video, du ønsker at konvertere, skal du vælge en enhed preset-eller video-format, giver det et filnavn og en placering til den konverterede video, og tryk på “Convert” – knappen.

Afhængigt af længden af videoen og dine hardware, den konvertering kan tage alt fra et par sekunder til adskillige timer at fuldføre.

Trin 1: Download Freemake og derefter vælge Brugerdefineret installation, når de får valget. Fjern markeringen af den valgfri software, når du bliver bedt om, fordi Freemake er pakket med ekstra ting, der bliver installeret, hvis du vælger den automatiske installation.

Trin 2: Start app ‘ en, når du bliver bedt om, og klik på + Video-knappen og naviger til den video, du ønsker at konvertere. Vi har valgt en .AVI-fil.

How to convert videos to mp4

Trin 3: Klik på “til MP4” – knappen i bunden. Du vil se et vindue som det nedenfor. Du kan klikke på knappen … for at vælge et navn og en placering for at gemme den konverterede video. Som standard, vil det bruger den samme mappe som kilde video.

How to convert videos to mp4

Trin 4: På dette punkt kan du klik på den blå Konvertere knappen. Men hvis du ønsker at foretage nogen ændringer til den video, du kan klikke på den blå cog-ikonet tæt på toppen for at se et skærmbillede som dette:

How to convert videos to mp4

Dette giver dig mulighed for at ændre den opløsning, video codec (se næste side for en forklaring) plus andre indstillinger.

Klik på OK, på Konverter til at konvertere video til MP4.

>> Næste side: Forståelse video formater

SHARE