Der er ikke flash salg, Nokia 6 bare sælger ud meget hurtigt

11

JD.com har sat Nokia-6 til salg flere gange nu, men hver gang enheder løbe ud på få minutter. Men en HMD officielle præciseret, at disse er ikke “flash salg”, som er en populær metode til online-salg i Kina.

Nope, det er bare et tilfælde af “de kan ikke gøre dem hurtigt nok.” Det Kinesiske nytår festlighederne ikke hjælpe med levering, men det er næsten overstået, og Nye Nokias første telefon, der skal være tilbage på salg i Kina igen snart. Bare ikke i Hvid.

Telefonen, ved den måde, er nu tilgængelig i Filippinerne og snart i Tyskland.

Faktisk har vi været opdatering af beholdning på JD.com mere end 3 gange, men de var som regel borte inden for få minutter eller timer, så det er derfor du har det indtryk, at vi var i gang med flash-salg. Vi vil holde levering til JD for sikker, og nu er det Kinesiske nytår ferie er for det meste i løbet, og alle er tilbage til arbejde, kan du forvente flere forsyninger i de kommende dage og uger

Relaterede artikler

SHARE