Asus ZenFone 3 Deluxe-Gjennomgang

29

Asus ZenFone 3 Deluxe Review

Innledning

Hva som definerer et flaggskip smarttelefon? Flere ganger enn ikke, en flaggskipet telefonen er definert av en utrolig høy pris. Enheter som for eksempel Apples iPhone og Samsung Galaxy S-serien er flaggskipet produkt linjer, og som sådan, de bærer med prislapper fra $600 og opp. Men, som den siste tiden har vist, et flaggskip smarttelefon for et selskap som ikke nødvendigvis trenger å bære en enorm prislappen.

OnePlus første ristet bransjen i 2014 med kunngjøringen av den OnePlus – en smarttelefon med flaggskipet spesifikasjoner for en mye billigere pris. Denne er opprettet for litt av en eksplosjon i smarttelefonen bransjen, som vi har vært i stadig større grad ser mer og mer “flaggskip” for smarttelefoner som koster mindre enn tilsvarende produkter vi har sett i det siste.

Den ZenFone 3 Deluxe er for tiden den høyeste-end smarttelefon som Asus er å selge, noe som resulterer i at det er selskapets flaggskip. Den ZenFone 3 Deluxe har mye å by på, til en pris som er svært konkurransedyktig sammenlignet med tilsvarende-speced enheter, men er det nok til å bringe bordet, eller gjør det falle flatskjerm?

I boksen

 • Asus ZenFone 3 Deluxe
 • ZenEar øreplugger
 • USB A til UBS C-ladekabel
 • AC-adapter
 • Garanti-og sikkerhetsinformasjon

Design

En sofistikert og godt gjennomtenkt design
På den trykte siden av ting, ZenFone 3 Deluxe er en svært sofistikert og attraktive plate av metall. Bredden på 7,5-millimeter og en vekt på 170-gram holde telefonen både lett og tynn, men ikke for mye slik at det føles billig laget. Den avrundede hjørner både ser og føles fantastisk, og metall finish på toppen og bunnen rammer rundt skjermen vise et sirkulært mønster som ser helt fantastisk under de rette lysforholdene.

Asus ZenFone 3 Deluxe Review
Asus ZenFone 3 Deluxe Review Asus ZenFone 3 Deluxe Review

Sammen med sitt gode utseende, Deluxe-maskinvaren er også svært godt bygget, og tenkt ut. Volumknappen og power/lock-knappen på høyre side er både utrolig taktil og føler stor til å trykke den kapasitive knapper på forsiden vil lyse opp når du trykker på dem, og fingerprint sensor på baksiden av telefonen har den samme rektangulær form som er sett med flash og laser-assistert autofokus systemer som flanke firkant-formet kameraet.

Som fingeravtrykk-sensor er et flott tillegg til å ha, men det er noe som vi har virkelig kommet til å forvente med en telefon i denne prisklassen. Og, dessverre, det fungerer ikke alltid så godt. Jeg har ofte funnet ut at jeg trengte å plassere fingeren min helt i midten av sensoren for at den skal fungere, så har mine fingeravtrykk skannede på selv en liten vinkel ville be meg med en melding på skjermen som sier at det Deluxe kunne ikke få en nøyaktig avlesning. Sensoren er utrolig fort når det fungerer, men det klarer ikke mer tid enn det burde, spesielt for telefonen som blir spioneringen som Asus ‘ s top-notch tilbyr.

Sett forfra
|
Siden du vil vise

Asus ZenFone 3 Deluxe

6.16 x 3.05 x 0.3 cm
156.4 x 77.4 x 7,5 mm
6.00 oz (170 g)

Asus ZenFone 3 Deluxe

Asus ZenFone 3 Laser

5.87 x 2.99 x 0.31 tommer
149 x 76 x 7,9 mm
5.29 oz (150 g)

Asus ZenFone 3 Laser

OnePlus 3

6.01 x 2.94 x 0.29 tommer
152.7 x 74.7 x 7.35 mm
5.57 oz (158 g)

OnePlus 3

Samsung Galaxy S7 edge

5.94 x 2.86 x 0.3 cm
150.9 x 72.6 x 7,7 mm
5.54 oz (157 g)

Samsung Galaxy S7 kanten

For å se telefoner i reell størrelse eller sammenligne dem med andre modeller, besøk vår Visuelle Telefonen Størrelse Sammenligning side.

Skjerm

Displayet er ikke nødvendigvis dårlig, men vi forventer mer fra Asus er kremen av beskjære
Forsiden av ZenFone 3 Deluxe er hvor du vil finne håndsettets massive 5.7-tommers skjerm. Sammen med sin tykke størrelse, kan du også få en Super AMOLED skjerm med en oppløsning på 1080 x 1920. Displayet som en helhet ser fine og bør få jobben gjort for de fleste mennesker, men det er definitivt ikke det beste vi noensinne har sett.

Fargene er fine og lyse takket være høy kontrast arten av AMOLED-teknologi, men de er ikke alltid den mest nøyaktige. Skjermen gjør en god jobb på å bli svært lyse når møtt med direkte sollys eller andre lyskilder, men den generelle kvaliteten føles litt som manglet til tider, for det meste på grunn av litt kaldere enn nødvendig farger.

Vise målinger og kvalitet

 • Skjermen målinger
 • Farge tabeller
Maksimal lysstyrke
(nits)Høyere er bedre
Minimum lysstyrke (nits)Lavere er bedre Kontrast Høyere er bedre Farge temperatur (Kelvins) Gamma Delta E rgbcmy Lavere er bedre Delta E gråtoner Lavere er bedre
Asus ZenFone 3 Deluxe 494
(God)
3
(Utmerket)
uvurdelig
(Utmerket)
7559
(Gjennomsnittlig)
2.4 2.76
(God)
5.78
(Gjennomsnittlig)
OnePlus 3 409
(God)
1
(Utmerket)
uvurdelig
(Utmerket)
8280
(Dårlig)
2.08 7.42
(Gjennomsnittlig)
6.84
(Gjennomsnittlig)
Samsung Galaxy S7 kanten 493
(God)
2
(Utmerket)
uvurdelig
(Utmerket)
6586
(Utmerket)
2.03 1.47
(Utmerket)
2.62
(God)

Vis alle

 • Fargespekter
 • Fargenøyaktighet
 • Gråtoner korrektheten

CIE 1931 xy fargespekter diagrammet representerer satt (område) på farger som en skjerm kan reprodusere, med sRGB-colorspace (uthevet trekant) tjene som referanse. Tabellen gir også en visuell representasjon av en skjerm er fargenøyaktighet. De små firkantene på tvers av trekanten er referansepunkt for de ulike fargene, mens de små prikkene er faktiske målinger. Ideelt sett hvert punkt skal være plassert på toppen av sine respektive square. ‘X: CIE31’ og ‘y: CIE31″ verdier i tabellen under diagrammet angir plasseringen av hver måling på kartet. ‘Y’ viser luminans (nits) av hvert målt farge, mens “Target Y’ er ønsket lysstyrke nivå for den fargen. Til slutt, ‘ΔE 2000’ er Delta E verdi målt farge. Delta E-verdier på under 2 er ideelt.

Disse målingene er gjort ved hjelp av SpectraCal er CalMAN kalibreringsprogramvare.

 • Asus ZenFone 3 Deluxe
 • OnePlus 3
 • Samsung Galaxy S7 kanten

Fargen korrektheten diagrammet gir et inntrykk av hvor nær en skjerm som er målt farger er til deres referensiell verdier. Den første linjen har målt (faktiske) farger, mens den andre linjen holder referanse (target) farger. Jo nærmere de faktiske fargene er målet seg, jo bedre.

Disse målingene er gjort ved hjelp av SpectraCal er CalMAN kalibreringsprogramvare.

 • Asus ZenFone 3 Deluxe
 • OnePlus 3
 • Samsung Galaxy S7 kanten

Gråtoner korrektheten diagrammet viser om en skjerm har en riktig hvitbalanse (balanse mellom rød, grønn og blå) på tvers av ulike nivåer av grått (fra mørke til lyse). Jo nærmere de Faktiske fargene er Målet seg, jo bedre.

Disse målingene er gjort ved hjelp av SpectraCal er CalMAN kalibreringsprogramvare.

 • Asus ZenFone 3 Deluxe
 • OnePlus 3
 • Samsung Galaxy S7 kanten

Vis alle

SHARE