Asus ZenFone 3 Deluxe Anmeldelse

35

Asus ZenFone 3 Deluxe Review

Indledning

Hvad definerer et flagskib smartphone? Flere gange end ikke, et flagskib håndsæt er defineret ved en utrolig høj pris. Enheder som Apple ‘ s iPhone og Samsungs Galaxy S-serien er flagskibet produkt linjer, og som sådan, de udfører pris tags på $600 og op. Men, som de seneste gange har vist, at et flagskib smartphone for et selskab, der ikke nødvendigvis behøver at bære en enorm sticker pris.

OnePlus første rystede industri i 2014 med annonceringen af OnePlus en – en smartphone med flagskib specifikationer til en langt billigere pris. Det skabte lidt af en eksplosion i smartphone-branchen, som vi har været i stigende grad ser mere og mere “flagskibe”, smartphones, der koster mindre end tilsvarende produkter, vi har set tidligere.

Den ZenFone 3 Deluxe-er i øjeblikket den højeste-end smartphone, at Asus salg, hvilket resulterer i at det er virksomhedens flagskib. Den ZenFone 3 Deluxe har en masse at byde på til en pris, der er meget konkurrencedygtige sammenlignet med tilsvarende speced-enheder, men er det nok til at bringe bordet, eller er det falde fladt?

I kassen

 • Asus ZenFone 3 Deluxe
 • ZenEar øretelefoner
 • USB-A til UBS C opladning kabel
 • AC adapter
 • Garanti-og sikkerhedsoplysninger

Design

En sofistikeret og gennemtænkt design
På design side af tingene, ZenFone 3 Deluxe er en meget avancerede og attraktive plade af metal. Bredden på bare 7,5-millimeter og en vægt på 170 gram holde telefonen både let og tynd, men ikke for meget, så det føles billigt lavet. De afrundede hjørner både ser og føles fantastisk, og den metal-finish på de øverste og nederste kanter rundt om skærmen i et cirkulært mønster, der ser helt fantastisk under de rette lysforhold.

Asus ZenFone 3 Deluxe Review
Asus ZenFone 3 Deluxe Review Asus ZenFone 3 Deluxe Review

Sammen med sit gode udseende, Deluxe ‘ s hardware er også vanvittigt godt bygget og gennemtænkt. Volumen rocker og power/lock-knappen på højre side er både utroligt taktile og føler stor til at trykke på den kapacitive knapper på forsiden lyser op, når den trykkes ned, og fingerprint sensor på bagsiden af telefonen har de samme rektangulær form, der er set med flash og laser-assisted autofokus-systemer, der omkranser firkantet kamera.

Der fingerprint sensor er en fantastisk tilføjelse til at have, men det er noget, vi har virkelig kommet til at forvente med en telefon i denne prisklasse. Og, desværre, det virker ikke altid så godt. Jeg har ofte fundet, at jeg skulle placere min finger perfekt i midten af sensoren, for at det arbejde, som have mit fingeraftryk, der scannes ved selv en lille vinkel ville bede mig med en besked på skærmen om, at Deluxe-ikke kunne få en nøjagtig aflæsning. Sensoren er utroligt hurtigt, når det virker, men det mislykkes flere gange, end det skal, især til telefonen, der bliver udråbt som Asus top-notch tilbyder.

Forfra
|
Side view

Asus ZenFone 3 Deluxe

6.16 x 3.05 x 0,3 cm
X 156.4 77.4 x 7,5 mm
6.00 oz (170 g)

Asus ZenFone 3 Deluxe

Asus ZenFone 3 Laser

5.87 x 2.99 x 0,31 inches
149 x 76 x 7,9 mm
5.29 oz (150 g)

Asus ZenFone 3 Laser

OnePlus 3

6.01 2.94 x x 0.29 tommer
152.7 x 74.7 x 7.35 mm
5.57 oz (158 g)

OnePlus 3

Samsung Galaxy S7 edge

5.94 x 2.86 x 0,3 cm
150.9 x 72.6 x 7,7 mm
5.54 oz (157 g)

Samsung Galaxy S7 kant

For at se telefoner i rigtig størrelse eller sammenligne dem med andre modeller, kan du besøge vores Visuelle Telefonen Størrelse Sammenligning side.

Skærm

Skærmen er ikke nødvendigvis dårlig, men vi havde forventet mere fra Asus er cremen af afgrøden
Forsiden af ZenFone 3 Deluxe er hvor du vil finde håndsættet massive 5,7-tommers skærm. Sammen med sin velnæret størrelse, du får også en Super AMOLED-skærm med en opløsning på 1080 x 1920. Displayet som helhed ser fin ud, og de bør få jobbet gjort, for de fleste mennesker, men det er absolut ikke den bedste vi nogensinde har set.

Farverne er gode og lyse takket være den høje kontrast karakter af AMOLED-teknologi, men de er ikke altid de mest præcise. Skærmen gør et godt stykke arbejde på at få meget lyse, når de står med direkte sollys eller andre lyskilder, men den samlede kvalitet føles en smule mangler til tider, mest på grund af lidt koldere end nødvendigt farver.

Vise målinger og kvalitet

 • Skærmen målinger
 • Farve diagrammer
Maksimal lysstyrke
(nit)Højere er bedre
Minimum lysstyrke (nit)Lavere er bedre Kontrast Højere er bedre Farvetemperatur (Kelvin) Gamma Delta E rgbcmy Lavere er bedre Delta E gråtoner Lavere er bedre
Asus ZenFone 3 Deluxe 494
(God)
3
(Fremragende)
umålelige
(Fremragende)
7559
(Gennemsnitlig)
2.4 2.76
(God)
5.78
(Gennemsnitlig)
OnePlus 3 409
(God)
1
(Fremragende)
umålelige
(Fremragende)
8280
(Fattige)
2.08 7.42
(Gennemsnitlig)
6.84
(Gennemsnitlig)
Samsung Galaxy S7 kant 493
(God)
2
(Fremragende)
umålelige
(Fremragende)
6586
(Fremragende)
2.03 1.47
(Fremragende)
2.62
(God)

Se alle

 • Farveskala
 • Farve nøjagtighed
 • Gråtoner nøjagtighed

CIE 1931 xy farveskala diagram repræsenterer den indstillede (område) i farver, at en skærm kan gengive, med sRGB-farverum (den markerede trekant), der tjener som reference. Diagrammet giver en visuel repræsentation af et display farve nøjagtighed. De små firkanter på tværs af trekanten er referencepunkter for de forskellige farver, mens de små prikker er de faktiske målinger. Ideelt set, hver prik skal være placeret på toppen af deres respektive pladsen. ‘X: CIE31’ og ‘y: CIE31’ værdier i tabellen under diagrammet viser placeringen af hver måling på kortet. ‘Y’ viser luminans (nit) af hvert målt farve, mens ‘Mål Y’ er den ønskede luminans niveau for den pågældende farve. Endelig, ‘ΔE 2000’ er Delta-E værdi af den målte farve. Delta E værdier på under 2 er ideelle.

Disse målinger er foretaget ved hjælp af SpectraCal er CalMAN software kalibrering.

 • Asus ZenFone 3 Deluxe
 • OnePlus 3
 • Samsung Galaxy S7 kant

Farve nøjagtighed figur giver et indtryk af, hvor tæt et display, der er målt farver er at deres reference-værdier. Den første linje holder målt (faktiske) farver, mens den anden linje holder reference (mål) farver. Jo tættere de faktiske farver er til målet dem, jo bedre.

Disse målinger er foretaget ved hjælp af SpectraCal er CalMAN software kalibrering.

 • Asus ZenFone 3 Deluxe
 • OnePlus 3
 • Samsung Galaxy S7 kant

Gråtoner nøjagtighed diagram viser, om en skærm har en korrekt white balance (balance mellem rød, grøn og blå) på tværs af forskellige niveauer af grå (fra mørk til lys). Jo tættere de Faktiske farver er til Målet dem, jo bedre.

Disse målinger er foretaget ved hjælp af SpectraCal er CalMAN software kalibrering.

 • Asus ZenFone 3 Deluxe
 • OnePlus 3
 • Samsung Galaxy S7 kant

Se alle

SHARE