We ronden de beste Android-tablets

21

Beste Android-tablet 2017

Beste Android-tablet Prijs Belangrijkste specificaties
Samsung Galaxy Tab 8.0 S2 £319 Android 5.0 Lolly, Exynos 5433, 3GB RAM, 32/64GB opslag, 8in 2048×1536 display, 4000mAh
Google Pixel C £399 Android 6.0, Marshmallow Nvidia Tegra X1, 3 GB RAM, 32/64GB opslag, 10.2 in 2560×1800 display, 9243mAh
Huawei MediaPad M3 £299 Android Marshmallow 6.0, Kirin 950 CPU, 4GB RAM, 32/64GB opslag, 8.4 in 2560×1600 scherm, 5100mAh

Ga direct naar onze volle beste Android-tablets grafiek

Wat is de beste Android-tablet? Nu, het is moeilijk om te verslaan van de Samsung Galaxy Tab S2 en Google Pixel C, maar er zijn genoeg alternatieven, vooral als de kosten is uw belangrijkste overweging is. Android-tablets van ongeveer £50 tot £500, variëren in grootte en kwaliteit, maar sommige zijn uitzonderlijk goede waarde inderdaad en het zijn meestal de beste iPad-alternatieven. Dit zijn de beste Android-tablets beschikbaar om te kopen in het verenigd koninkrijk in 2017. Zie ook: de Beste nieuwe tablets komen in 2017 en Beste tablets van 2017.

Let wel dat de nieuwe tablets komen op het MWC en met 2017, inclusief de geruchten over de Galaxy Tab S3. Zie ook: de Beste Tablet Aanbiedingen

Beste Android-tablet 2017: koopgids

Wat is Android?

Android-tablets zijn net als de iPads. Het belangrijkste verschil is de software: Google Android. Deze heeft een eigen app winkel Google Play – in plaats van de App Store van Apple, maar in het vindt u een evenzo brede selectie van apps. De meeste apps zijn beschikbaar voor zowel iPads en Android-tablets, maar er zijn een paar gelegenheden vindt u apps en games zijn alleen beschikbaar voor de iPad, en zelfs dan, ze verschijnen meestal op Android later. Neem een kijkje in 2017 de beste goedkope tablets.

Android zelf is vrij gelijkaardig aan iOS, wat is de naam van de iPad-software. De nieuwste versie is het Android-7.0 Nougat , maar veel tabletten komen nog steeds wit Android-6 Marshmallow, of zelfs Android 5 Lolly, en dat is prima.

Amazon Branden zijn een beetje anders als ze draaien op Android, maar het is Amazon ‘ s sterk aangepaste en vergrendeld versie. Ze maken goede kinderen in de tabletten, dus als u op zoek bent naar een tablet voor een kind, check out onze Beste tablets voor kinderen roundup.

Grootte en gewicht

Als met iPads, de eerste ding om te overwegen (afgezien van uw budget) is de grootte van het scherm. Dit varieert van ongeveer 7 tot 11in, maar er zijn een paar van de grotere Android-tablets met een 13 in schermen. Voor de meeste mensen, een 8 – of 9in tablet vertegenwoordigt de beste aangetast tussen gebruiksvriendelijkheid en draagbaarheid, hoewel sommige 10in tabletten kan heel dun en licht. Wat u niet mag missen is de footprint geassocieerd met een groter scherm, dus het is de moeite waard ervoor te zorgen dat uw gekozen tablet zal passen in uw favoriete tas.

Met grotere schermen komt meer gewicht. Streven naar een maximum van ongeveer 450 g, als iets zwaarder kan worden ongemakkelijk te houden voor lange periodes, zoals het bekijken van een film. Maar als je de tablet rechtop op je schoot of op een bureau voor de meeste van de tijd, het gewicht is geen probleem.

Opslag en uitbreiding

Een van de secundaire overwegingen is een berging. Veel, maar niet alle, Android-tablets, een microSD-slot, zodat u kunt meer opslagruimte toevoegen wanneer u die nodig hebt. Als je gaat voor een tablet met geen slot, zorg ervoor dat je de grootste capaciteit die u zich kunt veroorloven, zoals video ‘ s en sommige apps kunt gebruik maken van een hoop van de opslag. En vergeet niet dat de big-nummer op de doos – 16GB, zeg – is het totale bedrag. De bruikbare bedrag, dat wil zeggen het bedrag dat is leeg en beschikbaar voor u om te gebruiken, kan een heel stuk minder dan die kop figuur.

Als u van plan bent om te kopen een microSD-kaart voor uw tablet, controleer als eerste of de tablet heeft de fabrikant de minimale eisen, zoals een bepaalde minimum ‘Klasse’. Het is het beste om te gaan voor een Klasse 10 of hoger om goede prestaties te garanderen; langzamer microSD-kaarten kan uw tablet voelt traag bij het openen van apps of video ‘ s.

Controleer ook of de tablet kunt u apps installeren op de SD-kaart, niet allemaal, maar af en toe is de app zelf beperk je je tot de interne opslag alleen.

Ideaal, zou u moeten proberen voor het 16 gb interne opslag als een minimum, maar meer is uiteraard beter.

Scherm

Enkele tabletten deze dagen gebruik maken van de slechte kwaliteit van het schermen, maar sommige doen. Kijk voor een IPS-of AMOLED-scherm en vermijd alles wat met een ‘TN’ scherm als deze hebben een slechte kijkhoeken.

In termen van de resolutie, hoe hoger hoe beter, maar de meer belangrijke nummer is pixeldichtheid. Doel voor 250 pixels per inch of hoger, omdat dit zal betekenen scherp ogende beeld dat is niet gekarteld of hoekig.

Connectiviteit

De meeste Android-tablets beschikken over Wi-Fi en Bluetooth, en sommige zijn voorzien van NFC. NFC kan van pas komen, maar het is niet essentieel. Wat meer is nuttig voor de meeste mensen is een video-uitgang, zodat u kunt verbinden met uw tablet op uw TV (meestal via HDMI). Echter, u kunt gebruik maken van een Android-tablet met een Google Chromecast voor het bekijken van catch-up TV, YouTube en andere videodiensten.

Sommige Android-tablets en Tv ‘ s ondersteuning voor Miracast waarmee je de straal wat er op het scherm van uw tablet op uw TV zonder kabels, maar de Chromecast is een goed alternatief voor slechts € 35 als uw TV niet over deze ondersteuning.

Sommige tabletten hebben een GPS, waardoor ze nuttig zijn voor de navigatie, maar niet alles doen, dus check voordat je koopt. Een ander ding om naar te kijken voor een SIM-slot. Dit is handig als u wilt om online te komen voor wanneer je op reis bent of van Wi-Fi-bereik. Echter, u zult meestal meer betalen voor een 3G-of 4G-tablet, en je zal moeten een speciale SIM-kaart met een data-only plan. Het is beter om te tetheren met je tablet en je smartphone als je 3G-of 4G-provider dit toelaat. Voor meer zie Hoe een Android-telefoon als Wifi-hotspot.

Zie ook: de Beste SIM-only aanbiedingen: de Beste SIM-only en Data SIM aanbiedingen voor smartphone en tablet gebruikers

De prestaties, de levensduur van de batterij en camera ‘ s

Geen zorgen over een tablet-processor of RAM, maar als je wilt weten of een bepaald model is ideaal voor gaming of te traag voor het surfen op het web, lees dan onze beoordelingen, die zijn benchmark resultaten: u kunt niet vertrouwen op de specificaties, zoals de snelheid van de processor, of het aantal cores, garanderen een goede beurt van de snelheid.

Ook testen wij levensduur van de batterij, zodat u zult zien hoe lang elke tablet duurt tussen de kosten in onze beoordelingen. De beste tablets voor het laatst rond 10 uur of meer, terwijl de ergste slechts 4-5 uur. Dit kan een groot verschil maken bij de keuze tussen anders een vergelijkbare tablets, dus het is de moeite waard om dit uit alvorens te kopen.

Hetzelfde geldt voor camera ‘ s, en als met prestaties, moet je niet beoordelen op het aantal megapixels. In plaats daarvan, bekijk onze test foto ‘ s in elke review om te zien of u tevreden bent met de kwaliteit te bieden. Enkele Android tablets hebben een grote camera ‘s, en nogal wat verschrikkelijk, zo als de foto’ s, video ‘ s en Skype zijn belangrijk, niet kopen voor het lezen van de beoordelingen.

Beste Android-tablet 2017: reader poll

Beste Android-tablet 2017

U ziet hieronder dat sommige van de tabletten in onze lijst zijn niet bepaald nieuw. Echter, dat betekent niet dat ze niet goed is of dat je hoeft ze niet te kopen, ze zijn nog te koop en zijn grote aankopen. Omdat de prijzen fluctueren, zeker niet meer te betalen dan de ADVIESPRIJS van een tablet. Prijzen vaak omhoog gaan wanneer de voorraad is bijna op.

1. Samsung Galaxy Tab S2 8

Samsung Galaxy Tab S2 8

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 13 April 16
 • ADVIESPRIJS: £319

Dit is een tablet overwegen waard als je hebt nagedacht over het kopen van de iPad 4, zoals het kunnen strijden en soms overtreffen Apple ‘ s mini tablet als het gaat om design en kracht. Het is bijna ongelooflijk dun en licht en dat scherm is een genot om te gebruiken.

Lees ook onze Samsung Galaxy Tab S2 8 review.

2. Google Pixel C

Google Pixel C

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 20 januari 16
 • ADVIESPRIJS: € 399 inclusief BTW ($500) voor het 32-GB; £479 inclusief BTW ($600) voor het 64-GB

Als een stand-alone tablet, de Pixel C is fantastisch. Het is beter dan de HTC-gemaakt Nexus 9, die was geweldig, maar niet uitzonderlijk. Die de ‘C’ is het meest zeker is. Opslag is een beetje beperkt, maar als je kunt leven met 32GB het is een goede waarde van € 399.
Het betalen van een extra £119 voor het toetsenbord is iets wat we niet kunnen zien veel kopers doen. Als u een prioriteit is, kunt u beter besteden £518 op een fatsoenlijke ultraportable laptop als Android Marshmallow – goed – is niet zo veelzijdig als Windows. En terwijl het toetsenbord is goed ontworpen, kunt u nog steeds de voorkeur aan een full-size laptop toetsenbord. Als u nodig hebt om Windows-apps, denk aan de Oppervlakte 3 die is iets goedkoper zelfs met het optionele toetsenbord – maar vergeet niet dat er ook goedkopere opties, zoals de Asus Transformer T100HA.

Lees onze Google Pixel C review.

3. Huawei MediaPad M3

Huawei MediaPad M3

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 2 September 16
 • ADVIESPRIJS: £299 inclusief BTW (32GB)

In een stagneerde de markt, de Huawei MediaPad M3 in eerste instantie voelt het een beetje teleurstellend. Na langdurig gebruik hoewel, we rekenen het is een stuk boven de mid-range, maar dan weer op deze prijs die u betaalt. Het is een goed alternatief voor een iPad als u wilt een Android-tablet die groter is dan een iPad mini, maar kleiner dan een iPad Air 2. Maar wie is specifiek op zoek? De MediaPad is prima en we aanbevelen, maar het mist een bepaalde ‘wow’ – factor die voor een groot deel aan het hoge aantal van de bestaande Android-tablets. De MediaPad 3 is een stuk boven, maar je moet ook rekening houden met de Samsung Galaxy Tab serie een even uitstekende Android-tablet-ervaring.

Lees onze Huawei MediaPad M3 review.

4. Samsung Galaxy Tab ‘ S 8.4

Samsung Galaxy Tab S 8.4

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 27 augustus 14
 • ADVIESPRIJS: £319 inc BTW

De Samsung Galaxy Tab ‘ S 8.4 is een van de beste Android-tablets die we ooit hebben beoordeeld. In termen van hardware het is het beste wat je kunt kopen en heeft een prachtig dun en licht ontwerp. Er is zeer weinig vindt u hier, afgezien van een aantal elementen van de TouchWiz-software en de hogere prijs in vergelijking met Android-concurrenten (de iPad mini 2 is de voor de hand liggende alternatief als je niet bent ingesteld op Android).
Als u liever geld besparen en niet zo bezorgd te zijn over de top-notch spec en extra functies, zoals de vingerafdruk scanner en IR-blaster, check out de Nexus 7 en de LG G-Pad 8.3.

Lees ook onze Samsung Galaxy Tab ‘ S 8.4 review.

5. Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 2 December 14
 • ADVIESPRIJS: £269 inc BTW

Het is geweldig om te zien dat Sony eindelijk een kleinere tablet en de 8in form factor blijkt te zijn in toenemende mate populair. De Xperia Z3 Tablet Compact is super dun en licht en is waterdicht tot boot. De Hardware is behoorlijk maar niet mind-blowing en terwijl rivalen, zoals de Galaxy Tab ‘ S bieden een beetje meer gadgets Sony biedt High-Res audio-en een killer feature voor gamers in de vorm van PS4-Remote-Play. Het is een grote inspanning van Sony als u op zoek bent naar een high-end 8in tablet.

Lees onze Sony Xperia Z3 Compacte Tablet review.

6. Amazon Fire

Amazon Fire

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 23 November 16
 • ADVIESPRIJS: £49.99 inc BTW

Het is zeker niet perfect, en het ontbreken van Google apps nog steeds, maar het Vuur is ideaal om onder de £50. De laatste Brand OS is dus Android-als dat het is gemakkelijk te gebruiken, en het Vuur voor de Kids app maakt het mogelijk om te beperken wat je kinderen kunt doen en hoe lang ze kunnen gebruik maken van de tablet. Voor sommige mensen is het de moeite waard om het betalen van dubbele voor de Kinderen Edition versie als je de bumper case en de grote garantie. Er zijn een aantal belangrijke punten: de slechte camera ‘ s, de achterblijvende prestaties op keer, en de lange laadtijd. Maar voor deze prijs is het moeilijk om te klagen. En je zult niet vinden van een betere tablet voor hetzelfde geld.

Lees onze Amazon Fire review.

7. De Sony Xperia Tablet Z4

Sony Xperia Z4 Tablet

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 28 juli 15
 • ADVIESPRIJS: 499 pond inc BTW

De Sony Xperia Z4 Tablet is een serieus indrukwekkend apparaat en makkelijk een van de beste tablets die we ooit hebben getest. Het ontwerp is verbluffend dun en licht en het waterdicht maken met alleen de cover is een bonus. Dit overgoten met uitstekende hardware, de prestaties en de software betekent dat we het nauwelijks kunnen fout. Echter, het feit Sony bundels met het Bluetooth-toetsenbord met het geen optie om het te kopen alleen betekent dat het duurder is dan de concurrentie. Wij vinden het een 9/10 producten, maar we hebben geen keuze, maar om mark de waarde lager scoren.

Lees onze Sony Xperia Z4 Tablet review.

8. Xiaomi Mi-Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 26 januari 16
 • ADVIESPRIJS: £144 inc BTW

Of Xiaomi bedoeld of niet, de Mi Pad 2 is een Android-tablet is vermomd als een iPad mini. Dit kan afkeer of u precies wat u zoekt. Hoe dan ook, we kunnen niet ontkennen dat dit is een goed gemaakte, stijlvolle tablet met goede specificaties voor de prijs. U bent het beste af krijgen van het 64-gb model en als de iOS-stijl user interface is een turn-off, vergeet niet dat Android is in hoge mate aanpasbaar.

Lees onze Xiaomi Mi Pad 2 review.

9. Samsung Galaxy Tab ‘ S 10.5

Samsung Galaxy Tab S 10.5

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 1 augustus 14
 • ADVIESPRIJS: € 399 inclusief BTW

De Samsung Galaxy Tab ‘ S 10.5 is één van de onderneming van de beste ooit tabletten met een dun en licht ontwerp, maar er is nog te veel plastic. De Hardware is behoorlijk, namelijk dat indrukwekkende display en een geweldig levensduur van de batterij waardoor het verbruik van de machine. Het heeft vrijwel alles wat je zou willen op een tablet, en het is concurrerend geprijsd ten opzichte van zijn belangrijkste rivalen verdienen een aanbevolen prijs.

Lees ook onze Samsung Galaxy Tab-S 10.5 review.

10. Chuwi HiBook

Chuwi HiBook

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 13 Mei 16
 • ADVIESPRIJS: £143.42 inc. BTW

€ 143.42 het is moeilijk te vinden fout in een 10in tablet die kan omgaan met de meeste taken en biedt zowel Android-en Windows-besturingssystemen. Wij raden u aan de aankoop van de optionele toetsenbord voor de extra functionaliteit die het biedt, waaronder twee full-size USB-poorten, maar zelfs zonder de Chuwi HiBook is een zeer degelijke budget-tablet, met een acceptabele prestatie en een fatsoenlijk scherm.

Lees onze Chuwi HiBook review.

Tags:

 • Kerst Koopgids 2016,
 • Tabletten,
 • Android
SHARE