Wat is de beste Windows phone? De beste Windows-telefoons kan je kopen in het verenigd koninkrijk vandaag

55

Wat is de beste Windows phone?

Beste Windows phone ADVIESPRIJS Belangrijkste specificaties
Microsoft Lumia 950 XL £529 Windows 10, Snapdragon 810, 3GB RAM, 32GB opslag, 5.7 in Quad-HD, 3340mAh
Microsoft Lumia 950 £449 Windows 10, Snapdragon 808, 3GB RAM, 32GB opslag, 5.2, Quad-HD, 3000mAh
Nokia Lumia 930 £435 Windows Phone 8.1, Snapdragon 800, 2GB RAM, 32GB opslag, 5in Full-HD, 2420mAh

Ga direct naar onze volle beste Windows-telefoons grafiek

De beste Windows-Telefoons en de beste Windows Phone beoordelingen. We ronden de beste Windows Phone smartphones kunt u kopen in 2017 in het verenigd koninkrijk. Zie ook: de Beste smartphones van 2017.

Zie ook: de Beste Telefoon Aanbiedingen

Windows Phone is de derde keuze van het mobiele besturingssysteem achter iOS/iPhone en Android. Het is Microsoft ‘ s mobiele versie van Windows met kleurrijke live tegels op het startscherm.De huidige versie is van Windows Phone 8.1 maar er is nog een andere versie hier in de vorm van een Windows-10 (niet Windows Phone 10). Alleen bepaalde modellen zullen worden opgewaardeerd, dus zorg ervoor dat u zorgvuldig kiezen als u niet wilt worden geplakt met een oudere versie.

Zie ook: Windows-10 voor telefoons release datum, functies en upgrades.

Windows Phone 8.1 heeft veel fatsoenlijke kenmerken waaronder de persoonlijke assistent Cortana. De overgrote meerderheid van de handsets worden nu gebrandmerkt als Microsoft Lumia, Nokia is niet meer in handen van Microsoft. De software-gigant is echt de enige Windows Phone-apparaat, koffiezetapparaat en maakt onze hele lijst, maar zelfs dan is het de toekomst is iets in de lucht. Zie ook: Best klinkende telefoon 2017.

Windows 10 extra functies worden toegevoegd, zoals Continuüm betekent dat u kunt de telefoon gebruiken op een groter scherm met een PC-achtige ervaring, inclusief de mogelijkheid tot het bedienen met een muis, een toetsenbord. De sleutel tot dit zijn Universele Apps die app die werkt op elke Windows-apparaat – PC, laptop, tablet of telefoon.

Er zijn een aantal goede telefoons beschikbaar en ze zijn meestal goedkoper dan Android-concurrenten, hoewel de budget phone markt is een hoop veranderd, zelfs in het laatste jaar. Zie ook: Beste budget smartphones 2017.

De prestaties van Windows-Telefoons zijn over het algemeen goed en u zult meestal krijg je een goed scherm en een redelijke camera ‘ s. Echter, de OS is nog steeds achter rivalen op apps, dus zorg ervoor dat je kunt krijgen wat je nodig hebt, vooral voor hardware van derden, zoals multi-room luidsprekers en dergelijke – voordat de duik te nemen.

Hier hebben we verzameld en gerangschikt de beste smartphones met Windows Phone 8 en Windows 10 die je nu al kunt kopen. We bekeken een aantal van deze toestellen vorig jaar maar ze zijn nog steeds beschikbaar. U zult merken dat de lijst is in wezen de beste Lumia telefoons omdat Microsoft ‘ s partners op Windows Phone zijn gestopt met het maken van apparaten – dit kan veranderen met Windows 10 al.

Lees verder: Beste nieuwe telefoons komen in 2017

Beste Windows-Telefoons 2017

1. De HP Elite x3

HP Elite x3

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 7 februari 17
 • ADVIESPRIJS: € 699 incl. btw

De HP Elite x3 is een uitstekende smartphone, melding high-end specs met een degelijk ontwerp en een goede gebruikerservaring. De Windows app store is nog steeds onderschat, en de batterij duurt voor jong en oud. Echter € 699, zonder de lapdock, dit is geen goedkoop apparaat.

Wij kunnen u adviseren over de Elite x3 als het is de beste Windows-10 telefoon op de markt, maar de 3-in-1 apparaat dat HP is van de marketing het beste worden overgelaten aan de grillen van de ondernemingen en van degenen voor wie geld geen rol. Als je een Lumia 950, je bespaart jezelf honderden euro ‘ s en krijgen een vergelijkbare Windows-10 mobiele ervaring.

Lees onze HP Elite x3 review.

2. Microsoft Lumia 950 XL

Microsoft Lumia 950 XL

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 8 December 15
 • ADVIESPRIJS: £529 inc BTW

De Lumia 950 XL is een aantrekkelijke telefoon voor wie op zoek is naar Windows productiviteit dankzij functies zoals Continuüm en Universele Apps. Het is een goede deal op het moment met de gratis Display Dock maar hij telefoon zelf is niets ernstigs gaande is op het ontwerp van de voorkant en biedt gewoon een groter scherm en iets betere processor dan het reguliere model. Samengevat, we zijn niet weggeblazen met Windows 10 op telefoons met zijn fouten en het gebrek aan apps, maar het zal een goede keuze voor een aantal.

Lees onze Microsoft Lumia 950 XL review.

3. Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 26 januari 16
 • ADVIESPRIJS: £449 inc BTW

Windows 10 is aangekomen op smartphones en we zijn niet echt weggeblazen. Trouwe Windows en Windows Phone-gebruikers zullen het waarderen van functies, zoals de Universele Apps en terwijl Continuüm blijkt een echte wow-functies, het vergt veel van de extra uitrusting. De OS is buggy, ook. De Lumia 950 zelf biedt een fatsoenlijke hardware, namelijk het scherm, binnen een inspirerend ontwerp. Tenzij u bent ingesteld op de OS, is er een veel betere op de markt en voor minder geld.

Lees onze Microsoft Lumia 950 review.

4. Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 22 juli 14
 • ADVIESPRIJS: £435 inc BTW

De Lumia 930 is een stap in de goede richting met haar semi-metalen design en fatsoenlijke hardware line-up. We houden van het scherm en de camera, maar het ontbreekt die extra functies en niet uitbreidbaar opslag. Windows Phone 8.1 stuk verbeterd op het gebied van software, maar het platform is nog steeds geen prioriteit voor ontwikkelaars – vooral als het gaat om de hardware van derden.

Lees onze Nokia Lumia 930 review.

5. Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 19 April 16
 • ADVIESPRIJS: £149.99

De Microsoft Lumia 650 is een lichtgewicht, goed gebouwde telefoon die beschikt over een verwijderbare batterij en Windows-10 Mobile. Echter, de telefoon niet beschikt over de krachtige prestaties en software-ondersteuning van de zakelijke gebruikers en power-gebruikers zal hunkeren. Met geen Microsoft Windows Continuüm en een verlammende Snapdragon 212 chipset die grenzen vloeiend zijn, de prestaties van de camera en de weergave-uitvoer resolutie, we kunnen niet zien waarom iemand zou de aankoop van de Lumia 650 meer dan een goedkoper en beter presterende Android-telefoon.

Lees onze Microsoft Lumia 650 review.

6. Nokia Lumia 735

Nokia Lumia 735

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 16 oktober 14
 • ADVIESPRIJS: £189 inc. BTW

De leukste Nokia op de markt, de Lumia 735 is echt een ideale smartphone voor selfies. Slechts € 189 kunnen we veel foto een tiener meisje en jongen – het toevoegen van dit voordelige Windows Phone hun Kerst-lijst. Gezien de lage tot mid-range prijs zijn de prestaties voldoende, en we waarderen de extra ‘ s zoals een microSD-ondersteuning voor Qi draadloos opladen en 4G LTE. We hopen dat de Lumia Denim update branden tot dat de camera een beetje sneller.

Lees onze Nokia Lumia 735 review.

7. Microsoft Lumia 435

Microsoft Lumia 435

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 19 Maart 15
 • ADVIESPRIJS: £59.95

De Microsoft Lumia 435 is de beste telefoon die u kunt kopen onder de £50, zelfs het aannemen van de vermoeide oude Windows Phone apps-argument. Onderkant van Microsoft ‘ s line-up en slechts € 49.99 op PAYG het is geenszins een geweldige telefoon, maar voor de eerste keer of een lichte gebruikers hij veegt de vloer met een vergelijkbaar geprijsde Android-telefoons (en iOS-bij deze prijs is slechts een pijp, droom of een nachtmerrie, maar welke kant je het ook bekijkt, het zal niet gebeuren). In tegenstelling tot de duurdere Lumia 535, Microsoft heeft bevestigd dat de Lumia 435 krijgt Windows 10 wanneer het wordt uitgebracht, later dit jaar, die zal dit de goedkoopste startpunt voor een Windows-10 computer, en dat alleen al maakt het de moeite waard een kijkje.

Lees onze Microsoft Lumia 435 review.

8. Microsoft Lumia 640

Microsoft Lumia 640

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 14 Mei 15
 • ADVIESPRIJS: Vanaf € 13,50 per maand, £109.99 PAYG of € 129.99 SIM-gratis

De Microsoft Lumia 640 is een waardige upgrade van de Lumia 630, en deze Windows Phone nu presenteert een zeer goede waarde voor geld. Dit is de Moto G van de Windows-wereld, met een bijna identieke spec en een 20 pond lager prijskaartje. Welke telefoon u kiest zal naar beneden komen om uw software voorkeuren – veel-gebruikers zullen blij zijn met Windows Phone, maar als third-party apps zwaar hebben op uw verlanglijst je kan het zijn dat extra £20 voor de Moto G geld goed wordt besteed.

Lees onze Microsoft Lumia 640 review.

9. Microsoft Lumia 535

Microsoft Lumia 535

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 3 Maart 15
 • ADVIESPRIJS: £99.99 inc BTW

We zijn fans van Windows Phone 8.1 maar de Lumia 535 compromissen te veel gebieden om het een koopje voor € 100. Je bent beter af met een Motorola Moto E of – als u wilt 4G – EE Torenvalk.

Lees onze Microsoft Lumia 535 review.

10. Microsoft Lumia 830

Microsoft Lumia 830

 • Waardering:

 • Beoordeeld op: 22 December 14
 • ADVIESPRIJS: £319 inc. BTW

Er is niets schokkend mis met de Lumia 830, maar het voelt als een lichte kans verloren. Het is een middelmatige artiest met een niet-goede camera. Maar het is goed geprijsd, mooi gebouwd en stijlvol. Een betere prijs kan worden gevonden door het laten vallen van de Lumia 630, maar als je wilt een 5in Windows phone dit is een goede optie.

Lees onze Microsoft Lumia 830 review.

Tags:

 • Smartphones,
 • Gadgets,
 • Kerst Koopgids 2016,
 • Windows
SHARE