Vi runder opp den beste Android-nettbrett

107

Beste Android-nettbrettet 2017

Beste Android-nettbrettet Pris Sentrale spesifikasjoner
Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Kr 319 Android 5.0 Lollipop, Exynos 5433, 3 GB RAM, 32/64GB lagringsplass, 8in-skjerm 2048 x 1536, 4000mAh
Google Pixel C Kr 399 Android 6.0 Marshmallow, Nvidia Tegra X1, 3 GB RAM, 32/64GB lagringsplass, 10.2 i 2560×1800 skjerm, 9243mAh
Huawei MediaPad M3 Kr 299 Android Marshmallow 6.0, Kirin 950 PROSESSOR, 4 GB RAM, 32/64GB lagringsplass, 8.4 i 2560 x 1600 skjerm, 5100mAh

Gå rett til hele vårt beste Android-nettbrett kart

Hva er det beste Android-nettbrettet? Akkurat nå er det vanskelig å slå Samsung Galaxy Tab S2 og Google Pixel C, men det finnes nok av alternativer, spesielt hvis kostnaden er din viktigste hensyn. Android-nettbrett varierer fra rundt kr 50 til kr 500, varierer i størrelse og kvalitet, men noen er eksepsjonelt god verdi for pengene, faktisk, og er vanligvis den beste iPad alternativer. Dette er den beste Android-nettbrett tilgjengelig for kjøp i NORGE i 2017. Se også: Beste nye nettbrett kommer i 2017 og Beste tabletter av 2017.

Merk at nye nettbrett kommer på MWC 2017 inkludert rykter om Galaxy Tab S3. Se også: Beste Nettbrettet Tilbud

Beste Android-nettbrettet 2017: kjøpeguide

Hva er Android?

Android tabletter er mye som iPads. Den viktigste forskjellen er den programvaren som de kjører på: Google Android. Dette har sin egen app store, Google Play – i stedet for Apples App Store, men i det du finner et tilsvarende bredt utvalg av apper. De fleste apps er tilgjengelig for både ipad og Android-nettbrett, men det er et par anledninger vil du finne apper og spill er bare tilgjengelig for iPad, og selv da, vil de vanligvis vises på Android senere. Ta en titt på 2017 er best billige tabletter også.

Android i seg selv er ganske lik iOS, som er navnet på iPad programvare. Den nyeste versjonen er Android 7.0 Nougat , men mange tabletter fortsatt kommer vidd Android 6 Marshmallow, eller til og med Android 5 kjærlighet på pinne, og det er helt greit.

Amazon Branner er litt forskjellige som de kjører på Android, men det er Amazons tungt tilpasset og låst ned versjon. De gjør gode barn nettbrett, så hvis du er ute etter et nettbrett for barn, sjekk ut våre Beste nettbrett for barn roundup.

Størrelse og vekt

Som med ipad, det første du må vurdere (bortsett fra budsjettet) er skjermstørrelsen. Dette varierer fra rundt 7 – til 11in, selv om det er et par av større Android-nettbrett med 13in skjermer. For de fleste mennesker, en 8 – eller 9in nettbrett representerer det beste kompromittert mellom brukervennlighet og bærbarhet, selv om noen 10in tabletter kan være ganske tynn og lett. Hva du ikke kan flykte på er fotavtrykket knyttet til en større skjerm, så det er verdt å sørge for at du har valgt nettbrettet vil passe inn i din favoritt bag.

Med større skjermer kommer mer vekt. Målet for en maksimum på rundt 450 g, som noe tyngre kan være ubehagelig å holde i lange perioder, slik som å se en film. Men hvis du vil bruke nettbrettet støttet opp på fanget eller på et skrivebord for det meste av tiden, vekt er ikke et problem.

Lagring og ekspansjon

En av de sekundære hensyn er lagring. Mange, men ikke alle, Android tabletter har et microSD-spor, slik at du kan legge til mer lagringsplass når du trenger det. Hvis du går for en tablett med ingen spor, sørg for at du kjøper den største kapasiteten du kan ha råd til, videoer og noen apper kan bruke opp en forferdelig mye lagringsplass. Og ikke glem at det store antallet på boksen – 16GB, si – er den totale mengden. Den brukbar mengde, dvs. den mengden som er tom og tilgjengelig for deg å bruke, kan være ganske mye mindre enn det samlede tallene.

Hvis du planlegger å kjøpe et microSD-kort for nettbrettet, må du først sjekke om nettbrettet produsenten har noen minstekrav, for eksempel en bestemt minimum ‘Klasse’. Det er best å gå for Klasse 10 eller høyere for å sikre god ytelse; tregere microSD-kort som kan gjøre nettbrettet føles treg når du bruker apper eller videoer.

Kontroller også at nettbrettet gir deg mulighet til å installere programmer på SD-kortet, så det er ikke alle, men noen ganger er det selve appen som begrenser deg til intern lagring.

Ideelt sett bør du sikte for 16 gb intern lagring, som et minimum, men mer er åpenbart bedre.

Skjermen

Få tabletter i disse dager bruker dårlig kvalitet skjermer, men noen gjør det. Se etter en IPS-eller AMOLED-skjermen og unngå alt med en ” TN ” – skjermen som disse har dårlig innsynsvinkel.

I forhold til oppløsning, jo høyere jo bedre, men mer viktig er antall pixel tetthet. Målet for 250 piksler per tomme eller høyere, da dette vil bety sharp-se bilde som ikke hakkete eller klumpete.

Tilkobling

De fleste Android-nettbrett har Wi-Fi og Bluetooth, og noen har NFC, så vel. NFC kan komme til nytte, men det er på ingen måte avgjørende. Hva er mer nyttig for de fleste mennesker er en videoutgang, slik at du kan koble nettbrettet til TV-en (vanligvis via HDMI). Du kan imidlertid bruke en Android-tablet med en Google Chromecast for å se på catch-up TV, YouTube og andre video fra internett-tjenester.

Noen Android-nettbrett og Tv-er som støtter Miracast som lar deg strålen hva som er på nettbrettets skjerm til TV-en uten ledninger, men Chromecast er en anstendig alternativ for bare £35 hvis TV-en ikke har denne støtten.

Noen tabletter har GPS, noe som gjør dem nyttig for navigasjon, men det er ikke alle, så sjekk før du kjøper. En annen ting å se etter er en SIM-sporet. Dette er nyttig hvis du ønsker å komme på nett når du er på reise eller ut av Wi-Fi-område. Imidlertid, du vil vanligvis betale mer for en 3G-eller 4G-nettbrett, og du trenger en dedikert SIM-kortet med en data-bare plan. Det er bedre å tjore nettbrettet til din smarttelefon hvis telefonens 3G-eller 4G-leverandøren tillater dette. For mer se Hvordan du bruker en Android-telefon som Wi-Fi hotspot.

Se også: Beste SIM-omhandler kun: Beste SIM-bare og Data SIM-tilbud for smarttelefon og nettbrett brukere

Ytelse, batterilevetid og kameraer

Ikke bekymre deg altfor mye om en tablet-prosessor eller RAM, men hvis du ønsker å vite om en bestemt modell er stor for spill eller for treg for surfing, så les våre omtaler som inkluderer benchmark resultater: du kan ikke stole på spesifikasjoner som prosessorhastighet, eller antall kjerner for å garantere en god slå av hastighet.

Vi tester også batterilevetid, så vil du finne ut hvor lang tid hver tablett varer mellom kostnader i våre anmeldelser. Den beste nettbrett siste rundt 10 timer eller mer, mens det verste bare 4-5 timer. Dette kan gjøre en stor forskjell når du velger mellom ellers like tabletter, så det er verdt å sjekke ut dette før du kjøper.

Det samme gjelder kameraer, og som med ytelse, og du skal ikke dømme etter antall megapiksler. I stedet, sjekk ut vår test bilder i hver vurdering for å se om du er fornøyd med kvaliteten på tilbudet. Noen Android-nettbrett har gode kameraer, og ganske mange har forferdelig seg, så hvis bilder, videoer og Skype er viktig, ikke kjøp før du har lest anmeldelsene.

Beste Android-nettbrettet 2017: leser meningsmåling

Beste Android-nettbrettet 2017

Du vil merke under at noen av tablettene i vår liste er ikke spesielt ny. Men, det betyr ikke at de ikke er gode, eller at du ikke bør kjøpe dem: de er fortsatt i salg, og er gode kjøp. Fordi prisene varierer, være sikker på og ikke betale mer enn den veiledende pris på en tablet. Prisene går ofte opp når bestanden er lav.

1. Samsung Galaxy Tab S2 8

Samsung Galaxy Tab S2 8

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 13 April 16
 • RRP: £319

Dette er en tablet vel verdt å vurdere hvis du har tenkt å kjøpe iPad mini 4, som det kan stri og noen ganger outshine Apples mini nettbrett når det kommer til design og makt. Det er nesten utrolig tynn og lett, og at skjermen er en fryd å bruke.

Les våre Samsung Galaxy Tab S2 8 anmeldelse.

2. Google Pixel C

Google Pixel C

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 20 januar 16
 • Veiledende pris: kr 399, – ekskl. MVA ($500) for 32GB; kr 479, – ekskl. MVA ($600) for 64 gb

Som en frittstående tablett, Pixel C er suveren. Det er bedre enn HTC-laget Nexus 9 som var god, men ikke eksepsjonell. Som på ” C ” – absolutt. Lagring er litt begrenset, men hvis du kan leve med 32GB det er god verdi i kr 399.
Å betale en ekstra £119 for tastaturet er noe vi ikke kan se mange kjøpere å gjøre. Hvis det å skrive er en prioritet, vil du være bedre å bruke £518 på en anstendig ultraportabel bærbar pc som Android Marshmallow – god som den er – er det ikke på langt nær så allsidig som Windows. Og mens tastaturet er godt utformet, vil du fremdeles foretrekker en full-size laptop-tastatur. Hvis du trenger å kjøre Windows programmer, vurdere Overflaten 3 som er litt billigere, selv med den ekstra tastatur – men husk at det er enda billigere alternativer som for eksempel Asus Transformer T100HA.

Les vår Google Pixel C anmeldelse.

3. Huawei MediaPad M3

Huawei MediaPad M3

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 2 September 16
 • Veiledende pris: kr 299, – ekskl. MVA (32 GB)

I en stagnert markedet, Huawei MediaPad M3 i utgangspunktet føles litt underwhelming. Etter lang tids bruk skjønt, vi syns det er et kutt over mid-range, men da igjen til denne prisen du betaler for det. Det er et godt alternativ til en iPad hvis du vil ha en Android-nettbrett som er større enn en iPad mini, men mindre enn en iPad Air 2. Men, som er spesielt på jakt etter det? Den MediaPad er utmerket, og vi anbefaler det, men det mangler en viss ‘wow’ – faktor som i stor grad ned til det høye antallet av eksisterende Android-nettbrett. Den MediaPad 3 er et kutt over, men du bør også vurdere Samsungs Galaxy Tab-serien for en tilsvarende utmerket Android tablet erfaring.

Les våre Huawei MediaPad M3 anmeldelse.

4. Samsung Galaxy Tab S 8.4

Samsung Galaxy Tab S 8.4

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 27, August 14
 • Veiledende pris: kr 319, – ekskl. MVA

Samsung Galaxy Tab S 8.4 er en av de beste Android-nettbrettene vi har noen gang vurdert. I form av maskinvare det er den beste du kan kjøpe akkurat nå, og har en ypperlig tynn og lett design. Det er veldig lite å mislike her bortsett fra noen elementer av TouchWiz programvare og høyere pris i forhold til Android rivaler (iPad mini 2 er det åpenbare alternativet hvis du ikke satt på Android).
Hvis du heller vil spare penger og ikke er så plaget om top-notch spec og ekstra funksjoner som fingeravtrykkleser og IR-blaster, sjekk ut Nexus 7 og LG G Pad 8.3.

Les våre Samsung Galaxy Tab S 8.4 vurdering.

5. Sony Xperia Z3 Tablet Kompakt

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 2 desember 14
 • RRP: £269 inkl. MVA.

Det er flott å se Sony endelig gjøre en mindre nettbrett og 8in form faktor som viser seg å være stadig mer populært. Xperia Z3 Tablet Compact er super tynn og lett, og er vanntett ned til boot. Maskinvare er anstendig, men ikke tankeleser blåser og mens rivaler som Galaxy Tab S tilbyr litt mer utstyr, Sony tilbyr High-Res lyd og en killer-funksjon for spillere i form av PS4 Remote Play. Det er en stor innsats fra Sony om du leter etter et high-end 8in nettbrett.

Les vår Sony Xperia Z3 Tablet Kompakt anmeldelse.

6. Amazon Brann

Amazon Fire

 • Vurdering:

 • Anmeldt: 23 November 16
 • RRP: £49.99 inkl. MVA.

Det er sikkert ikke perfekt, og mangel på Google apps vil fortsatt sette noen mennesker av, men Ilden er utmerket verdi på under kr 50. De siste Fire OS er så Android-liker at det er enkelt å bruke, og den Brann for Barn app gjør det mulig å begrense hva barna kan gjøre og hvor lenge de kan bruke nettbrettet. For noen mennesker, det er vel verdt å betale dobbelt for Barn Edition-versjonen som du får støtfanger saken og den store garanti. Det er noen ømme punkter: de fattige kameraer, treg ytelse til tider, og lang ladetid. Men til denne prisen er det vanskelig å klage. Og du vil absolutt ikke finne en bedre nettbrett for de samme pengene.

Les våre Amazon Brann anmeldelse.

7. Sony Xperia Z4 Nettbrett

Sony Xperia Z4 Tablet

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 28. juli 15
 • RRP: £499 inkl. MVA.

Sony Xperia Z4 Tablet er en alvorlig imponerende enhet og enkelt en av de beste nettbrettene vi noensinne har testet. Design er utrolig tynn og lett og vanntett med kun behov for en cover er en bonus. Dette toppet med utmerket maskinvaren, ytelsen og programvare betyr at vi kan knapt feil det. Men, det faktum Sony bunter det med Bluetooth-tastatur, uten mulighet til å kjøpe det alene betyr at det er dyrere enn konkurrentene. Vi føler at det er en 9/10 produkter, men vi har ikke noe annet valg enn å markere verdien score lavere.

Les vår Sony Xperia Z4 Tablet anmeldelse.

8. Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 26. januar 16
 • RRP: £144 inkl. MVA.

Om Xiaomi ment eller ikke, Mi Pad 2 er et Android-nettbrett forkledd som en iPad mini. Dette kan avsky du eller være akkurat det du leter etter. Uansett, vi kan ikke nekte for at dette er en godt laget, stilig nettbrett med gode spesifikasjoner til prisen. Du er best av å få modellen på 64 gb og hvis iOS-grensesnittet er en turn-off, husk at Android er svært lett å tilpasse.

Les våre Xiaomi Mi Pad 2 gjennomgang.

9. Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S 10.5

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 1, August 14
 • Veiledende pris: kr 399 inkl. MVA.

Samsung Galaxy Tab S 10.5 er en av firmaets beste noensinne tabletter med en tynn og lett design, selv om det fortsatt er for mye plast. Maskinvare er anstendig, nemlig at imponerende skjerm og god batteritid gjør dette til et forbruk maskinen. Det fikk ganske mye alt du kan ønske deg på en tavle, og det er priset konkurransedyktig mot de viktigste rivaler tjene det en anbefalt pris.

Les våre Samsung Galaxy Tab S 10.5 vurdering.

10. Chuwi HiBook

Chuwi HiBook

 • Vurdering:

 • Vurdert på: 13. Mai 16
 • RRP: £143.42 inc. MVA

På £143.42 det er vanskelig å finne feil i en 10in nettbrett som kan håndtere de fleste oppgaver, og tilbyr både Android-og Windows-operativsystemer. Vi anbefaler sterkt at du kjøper valgfrie tastaturet for det gir ekstra funksjonalitet, inkludert to full størrelse USB-porter, men selv uten det Chuwi HiBook er en svært anstendig budsjett nettbrett, med akseptabel ytelse og en anstendig skjermen.

Les våre Chuwi HiBook anmeldelse.

Tags:

 • Jul Kjøper Guide 2016,
 • Tabletter,
 • Android
SHARE