Vi runda upp de bästa Android tabletter

35

Bästa Android tablet 2017

Bästa Android-tablet Pris Viktiga specifikationer
Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Kr 319 Android 5.0 Klubba, Exynos 5433, 3GB RAM-minne, 32/64GB lagringsutrymme, 8 2048×1536 display, 4000mAh
Google Pixel C £399 Android 6.0 Marshmallow, Nvidia Tegra X1, 3GB RAM-minne, 32/64GB lagringsutrymme, 10.2 i 2560×1800 display, 9243mAh
Huawei MediaPad M3 £299 Android Marshmallow 6.0, Kirin 950 PROCESSOR, 4GB RAM-minne, 32/64GB lagringsutrymme, 8.4 i 2560 x 1600 display, 5100mAh

Hoppa direkt till vårt fullständiga bästa Android tabletter diagram

Vad är den bästa Android-tablet? Just nu är det svårt att slå Samsung Galaxy Tab S2 och Google Pixel C men det finns gott om alternativ, särskilt om kostnaden är din viktigaste skälet. Android tabletter varierar från omkring £50 till £500, som varierar i storlek och kvalitet, men vissa är mkt bra faktiskt och är vanligtvis de bästa iPad alternativ. Dessa är de bästa Android tabletter som finns att köpa i STORBRITANNIEN 2017. Se också: Bästa nya tabletterna kommer i och med 2017 och Bästa tabletter av 2017.

Observera att nya tabletterna kommer på MWC 2017 inklusive det ryktas Galaxy Tab S3. Se också: Bästa Tablet Erbjudanden

Bästa Android tablet 2017: köpguide

Vad är Android?

Android tabletter är mycket som iPads. Den största skillnaden är den programvara som de kör Google Android. Detta har sin egen app-butik Google Play – istället för Apples App Store, men i det du kommer att hitta en lika brett urval av appar. De flesta appar finns för både ipad och Android-tablets, men det finns några tillfällen kommer du att hitta appar och spel är endast tillgängliga för iPad, och även då, de brukar finnas på Android senare. Ta en titt på 2017 bästa billiga tabletter också.

Android i sig är ganska likt iOS, som är namnet på iPad programvara. Den senaste versionen är Android 7.0 Nougat men många tabletter som fortfarande har vett Android-6 Marshmallow, eller ens Android-5 Klubba, och det är väl bra.

Amazon Bränder är lite annorlunda eftersom de kör på Android, men det är Amazons starkt kundanpassade och låst version. De gör goda barn ” tabletter, så om du är ute efter en surfplatta för barn, kolla in vårt Bästa för tabletter för barn roundup.

Storlek och vikt

Som med iPads, den första sak att tänka på (bortsett från din budget) skärmstorlek. Detta varierar från cirka 7 till 11, men det finns ett par större Android-surfplattor med 13i skärmar. För de flesta människor, en 8 – eller 9i tablett är den bästa äventyras mellan användbarhet och portabilitet, även om vissa 10i tabletter kan vara ganska tunn och lätt. Vad kan du inte fly är fotavtryck i samband med en större skärm, så det är värt att se din valda tablet kommer att passa i din favorit väska.

Med större skärmar kommer mer i vikt. Målet för högst ca 450g, som något tyngre kan vara obekväma att hålla i under längre perioder, till exempel titta på en film. Men om du ska använda tabletten upptryckt i ditt knä eller på ett skrivbord för de flesta av tiden, i vikt är inte ett problem.

Lagring och expansion

En av de sekundära faktorer är lagring. Många, men inte alla Android-surfplattor har en microSD-kortplats så att du kan lägga till mer lagringsutrymme när du behöver det. Om du går till en tablet med inga spår, se till att du köper den största kapaciteten att du har råd, som video-och vissa andra appar kan använda upp en väldig massa förvaring. Och glöm inte att det stora antalet på box – 16GB, säger är den totala mängden. Den användbara belopp, det vill säga det belopp som är tom och finns tillgängliga för dig att använda, kan vara ganska mycket mindre än att rubriken figur.

Om du planerar att köpa ett microSD-kort till din surfplatta, kontrollera först om tablet tillverkaren har några minimikrav, till exempel ett visst minimum ‘Klass’. Det är bäst att gå för Klass 10 eller högre för att säkerställa god prestanda, långsammare microSD-kort som kan göra din tablet känns långsam när du öppnar program eller videor.

Också, kontrollera att tablet kan du installera appar på SD-kortet, som inte alla gör, men ibland är det appen i sig som begränsar dig i den interna lagringen.

Helst bör du sikta på 16 gb internt lagringsutrymme som ett minimum, men det är inte självklart bättre.

Skärm

Några tabletter i dessa dagar av dålig kvalitet skärmar, men vissa gör. Leta efter en IPS eller AMOLED-skärm och undvika allt med en ‘TN skärm som dessa har dåliga betraktningsvinklar.

Vad gäller upplösning, ju högre desto bättre, men mer viktigt är antalet pixel densitet. Målet för 250 pixlar per tum eller högre, eftersom det kommer att innebära kraftiga snygg bild som inte är hackiga eller kantiga.

Anslutning

De flesta Android-surfplattor har Wi-Fi och Bluetooth, och vissa har NFC. NFC kan komma till hands, men det är ingalunda nödvändigt. Vad är mer lämpligt för de flesta människor är en videoutgång så att du kan ansluta din surfplatta till din TV (oftast via HDMI). Du kan emellertid använda en Android-tablet med en Google Chromecast för att titta på catch-up-TV, YouTube och andra tjänster videomaterial på internet.

Vissa Android-surfplattor och Tv-apparater stöd för Miracast som låter dig balk vad som är på surfplattans skärm till din TV med inga sladdar, men Chromecast är en anständig alternativ för endast £35 om din TV inte har detta stöd.

Vissa surfplattor har GPS, vilket gör dem användbara för navigering, men inte alla gör, så kolla innan du köper. En annan sak att titta efter är ett SIM-kortplatsen. Detta är användbart om du vill komma online när du reser eller av Wi-Fi range. Men du brukar betala mer för en 3G-eller 4G-surfplatta, och du kommer att behöva en dedikerad SIM-kort med en data-bara att planera. Det är bättre att koppla din surfplatta till din smartphone om din telefons 3G eller 4G-leverantören tillåter detta. För mer information om Hur du använder en Android-telefon som en Wi-Fi-hotspot.

Se också: Bästa SIM-only deals: Bästa SIM-bara och Data SIM-erbjudanden för smartphone och tablet-användare

Prestanda, batteritid och kameror

Oroa dig inte i onödan om en tablet s-processor eller RAM-minne, men om du vill veta om en viss modell är perfekt för gaming eller för långsam för surfning, sedan läsa våra recensioner som inkluderar benchmark resultat: du kan inte förlita sig på specifikationer som processorhastighet, eller antalet kärnor för att garantera en bra sväng av hastighet.

Vi testar också batteriets livslängd, så hittar du hur länge varje tablett varar mellan laddningar i våra recensioner. De bästa tabletter sista ca 10 timmar eller mer, medan de sämsta bara 4-5 timmar. Detta kan göra en stor skillnad när man ska välja mellan i övrigt lika tabletter, så det är värt att kolla detta innan du köper.

Samma gäller kameror, och som med prestanda, att du inte ska döma av antalet megapixlar. Istället kolla in vårt test bilder i varje översyn för att se om du är nöjd med kvaliteten på utbudet. Några Android-surfplattor har bra kameror, och en hel del har hemska och kära, så om foton, videor och Skype är viktigt, inte köpa innan du har läst recensioner.

Bästa Android tablet 2017: läsaren undersökning

Bästa Android tablet 2017

Du kommer att märka nedan som en del av tabletterna i vår lista är inte särskilt ny. Men, det betyder inte att de inte är bra eller att du inte bör köpa dem: de är fortfarande till försäljning och är bra köp. Eftersom priserna varierar, se till att inte betala mer än RRP av en tablett. Priserna ofta går upp när börsen är lågt.

1. Samsung Galaxy Tab S2 8

Samsung Galaxy Tab S2 8

 • Betyg:

 • Omarbetad: 13 April 16
 • Rekommenderat pris: kr 319

Detta är en tablett väl värt att överväga om du har funderat på att köpa en iPad mini 4, eftersom det kan kämpa och ibland överglänsa Apples mini tablet pc när det kommer till design och makt. Det är nästan otroligt tunn och lätt och att skärmen är en fröjd att använda.

Läs våra Samsung Galaxy Tab S2 8 granskning.

2. Google Pixel C

Google Pixel C

 • Betyg:

 • Omarbetad: 20 januari 16
 • Rekommenderat pris: kr 399 inkl MOMS ($500) för 32 GB; £479 inkl MOMS ($600) för 64 GB

Som en fristående tablett, Pixel-C är fantastiskt. Det är bättre än den HTC-tillverkade Nexus 9 vilket var bra men inte exceptionella. Som ‘C’ är sannerligen. Lagring är lite begränsat, men om du kan leva med 32GB det är bra värde på £399.
Att betala en extra £119 för tangentbordet är något vi inte kan se många köpare att göra. Om att skriva är en prioriterad fråga, skulle du vara bättre att spendera din £518 på en anständig ultraportabel bärbar dator som Android-Marshmallow – bra som det är – är inte alls lika mångsidig som Windows. Och samtidigt som tangentbordet är väl utformad, kommer du fortfarande föredrar en full-storlek bärbara datorns tangentbord. Om du behöver köra Windows-program, de anser att den Yta 3 som är något billigare, även med valfritt tangentbord – men kom ihåg att det är ännu billigare alternativ som Asus Transformer T100HA.

Läs vår Google Pixel C granskning.

3. Huawei MediaPad M3

Huawei MediaPad M3

 • Betyg:

 • Ses på: 2 September-16
 • Rekommenderat pris: kr 299 inkl MOMS (32GB)

I en stagnerande marknad, Huawei MediaPad M3 inledningsvis känns lite besvikelse. Efter långvarig användning men, vi tror att det är en klippa ovanför mitten av området, men sedan igen på det pris du betalar för den. Det är ett bra alternativ till en iPad om du vill ha en Android-tablet som är större än en iPad mini, men mindre än en iPad Air 2. Men, som är speciellt ute efter det? Den MediaPad är utmärkt, och vi rekommenderar det, men det saknar en viss ” wow ” faktor som är i stort sett ner till det stora antalet befintliga Android tabletter. Den MediaPad 3 är en klippa ovanför, men du bör också överväga att Samsung: s Galaxy Tab-serien för en lika utmärkt Android tablet erfarenhet.

Läs vår Huawei MediaPad M3 granskning.

4. Samsung Galaxy Tab S 8.4

Samsung Galaxy Tab S 8.4

 • Betyg:

 • Omarbetad: 27 augusti 14
 • Rekommenderat pris: kr 319 inkl MOMS

Samsung Galaxy Tab S 8.4 är en av de bästa Android tabletter som vi någonsin ses över. I form av hårdvara är det bästa du kan köpa just nu och har en fantastiskt tunn och lätt design. Det finns väldigt lite att tycka illa här bortsett från vissa delar av TouchWiz programvara och det högre priset jämfört med Android-konkurrenter (iPad mini 2 är det självklara alternativet om du inte är inställd på Android).
Om du hellre vill spara pengar och inte är så brytt sig om top-notch spec och ytterligare funktioner som fingeravtrycksläsare och IR-blaster, kolla in Nexus 7 och LG G Pad 8.3.

Läs våra Samsung Galaxy Tab S 8.4 granskning.

5. Sony Xperia Z3 Tablet Kompakt

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

 • Betyg:

 • Ses på: 2 December 14
 • Rekommenderat pris: kr 269 inkl MOMS

Det är fantastiskt att se att Sony äntligen göra en mindre tablett och 8in form faktor som har visat sig bli allt mer populära. Xperia Z3 Tablet Kompakt är super tunn och lätt och är vattentät boot. Hårdvaran är bra men inte mind-blowing och medan konkurrenter som Galaxy Tab S erbjuder lite mer prylar, Sony erbjuder högupplöst ljud och en mördare har för spelare i form av PS4 Remote Play. Det är en stor ansträngning från Sony om du letar efter en high-end 8in tablett.

Läs vår Sony Xperia Z3 Tablet Kompakt granskning.

6. Amazon Fire

Amazon Fire

 • Betyg:

 • Omarbetad: 23 November 16
 • Rekommenderat pris: £49.99 inkl MOMS

Det är verkligen inte perfekt, och avsaknaden av Google apps kommer fortfarande sätter vissa människor upp, men Branden är utmärkt värde på under £50. Den senaste Branden OS är så Android-gillar att det är lätt att använda, och Eld for Kids app som gör det möjligt att begränsa vad du barn kan göra och hur länge de kan använda tablet. För vissa människor är det väl värt att betala dubbelt för Barn Edition-version som du får stötfångare fall och den stora garanti. Det finns några ömma punkter: de fattiga kameror, långsam prestanda på tider och lång laddtid. Men till detta pris är det svårt att klaga. Och du kommer definitivt inte att hitta en bättre tablett för samma pengar.

Läs vår Amazon Fire granskning.

7. Sony Xperia Z4 Tablett

Sony Xperia Z4 Tablet

 • Betyg:

 • Omarbetad: 28 juli 15
 • Rekommenderat pris: kr 499 inkl MOMS

Sony Xperia Z4 Tablet är ett allvarligt imponerande enhet och lätt en av de bästa tabletter som vi någonsin testat. Designen är förvånansvärt tunn och lätt och tätskikt med bara behovet av en pärm som är en bonus. Detta toppas med bra hårdvara, prestanda och programvara innebär att vi knappt kan felet här. Men faktum Sony buntar med Bluetooth-tangentbord med ingen möjlighet att köpa den ensamma innebär att det är dyrare än konkurrenterna. Vi känner att det är en 9/10 produkter men vi har inget annat val än att markera värdet lägre betyg.

Läs vår Sony Xperia Z4 Tablet granskning.

8. Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2

 • Betyg:

 • Omarbetad: 26 16 januari
 • Rekommenderat pris: kr 144 inkl MOMS

Om Xiaomi som är avsedda att eller inte, Mi block 2 är en Android-tablet som är förklädd som en iPad mini. Detta kan avsky dig eller vara precis vad du letar efter. Hursomhelst, vi kan inte förneka att detta är en välgjord, snygg surfplatta med hyfsade specifikationer för priset. Du är bäst av att få 64 gb-modellen och om iOS stil användargränssnitt är en turn-off, kom ihåg att Android är mycket anpassningsbar.

Läs vår Xiaomi Mi Pad 2 granskning.

9. Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S 10.5

 • Betyg:

 • Ses på: 1-14 augusti
 • Rekommenderat pris: kr 399 inkl MOMS

Samsung Galaxy Tab S 10.5 är en av företagets bästa någonsin tabletter med en tunn och lätt design, även om det fortfarande är för mycket plast. Hårdvara är anständigt, nämligen att imponerande skärm och bra batteritid vilket gör detta till en konsumtion maskinen. Det har fått ganska mycket allt du kan önska på en tablet, och det är konkurrensmässigt prissatt mot sina främsta rivaler tjänar det ett rekommenderat pris.

Läs våra Samsung Galaxy Tab S 10.5 granskning.

10. Chuwi HiBook

Chuwi HiBook

 • Betyg:

 • Ses på: den 13 Maj 16
 • Rekommenderat pris: £143.42 inc. MOMS

På £143.42 det är svårt att hitta fel i en 10i tablet pc som klarar de flesta uppgifter och erbjuder både Android-och Windows-operativsystem. Vi rekommenderar att du köper valfritt tangentbord för extra funktionalitet det ger, bland annat två fullstora USB-portar, men även utan det Chuwi HiBook är en mycket anständig budget tablett, med acceptabla prestanda och en bra skärm.

Läs vår Chuwi HiBook granskning.

Taggar:

 • Jul Köpguide 2016,
 • Tabletter,
 • Android
SHARE