Vi round up af de bedste Android-tablets

43

Bedste Android-tablet 2017

Bedste Android-tablet Pris Vigtigste specifikationer
Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Kr 319 Android 5.0 Slikkepind, Exynos 5433, 3GB RAM, 32/64GB lagerplads, 8in 2048×1536-skærm, 4000mAh
Google Pixel C Kr 399 Android 6.0 Skumfidus, Nvidia Tegra X1, 3GB RAM, 32/64GB lagerplads, 10.2 i 2560×1800 vise, 9243mAh
Huawei MediaPad M3 Kr 299 Android Skumfidus 6.0, Kirin 950 CPU, 4GB RAM, 32/64GB lagerplads, 8.4 i 2560×1600 skærm, 5100mAh

Spring direkte til vores fulde bedste Android-tablets diagram

Hvad er den bedste Android-tablet? Lige nu, er det svært at slå Samsung Galaxy Tab S2 og Google Pixel C, men der er masser af alternativer, især hvis omkostningerne er dit primære overvejelse. Android tabletter spænder fra omkring £50 og £500, varierer i størrelse og kvalitet, men nogle er usædvanlig god værdi faktisk, og er typisk det bedste iPad alternativer. Disse er de bedste Android-tablets til rådighed til at købe i ENGLAND i 2017. Se også: Bedste nye tabletter kommer i 2017 og Bedste tabletter af 2017.

Bemærk, at de nye tablets kommer på MWC 2017 herunder rygter om Galaxy Tab S3. Se også: Bedste Tablet Tilbud

Bedste Android-tablet 2017: Buying guide

Hvad er Android?

Android tablets er meget ligesom iPads. Den væsentligste forskel er den software, de kører: Google Android. Dette har sin egen app-butik Google Play – i stedet for Apple ‘ s App Store, men i det, vil du finde et tilsvarende bredt udvalg af apps. De fleste apps er tilgængelige for både iPads og Android-tablets, men der er et par stykker, som du vil finde apps og spil er kun tilgængelig for iPad, og endda derefter, de normalt vises på Android senere. Tag et kig på 2017 bedste billige tabletter.

Android i sig selv er helt magen til iOS, som er navnet på iPad ‘ s software. Den seneste version er Android-7.0 Nougat , men mange tabletter, skal du stadig komme wit Android-6 Skumfidus, eller endda Android 5 Slikkepind, og det er helt fint.

Amazon Brande er en lille smule anderledes, da de køre på Android, men det er Amazon ‘ s stærkt tilpasset og låst ned version. De laver gode børn ” – tabletter, så hvis du er på udkig efter en tablet for et barn, så tjek vores Bedste tabletter til børn roundup.

Størrelse og vægt

Som med iPads, den første ting at overveje, (bortset fra dit budget), er skærmens størrelse. Denne varierer fra omkring 7 – til 11i, selv om der er et par af større Android-tabletter med 13in skærme. For de fleste mennesker, en 8 – eller 9i tablet er den bedste kompromitteret mellem brugervenlighed og bærbarhed, selv om nogle 10i tabletter kan være helt tynd og let. Hvad du ikke kan undslippe, er det fodaftryk, der er forbundet med en større skærm, så det er værd at gøre sikker på, at dit valgte tablet vil passe ind i din foretrukne taske.

Med større skærm kommer mere vægt. Målet for et maksimum på omkring 450g, som noget tungere kan være ubehageligt at holde for lange perioder, såsom at se en film. Men hvis du vil bruge tablet stablet op på dit skød eller på et skrivebord det meste af tiden, vægt ikke er et problem.

Opbevaring og ekspansion

En af de sekundære overvejelser er opbevaring. Mange, men ikke alle, Android-tablets har et microSD-slot, så du kan tilføje mere lagerplads, når du har brug for det. Hvis du går til en tablet med ingen slot, sørg for at købe den største kapacitet, du har råd, som videoer og nogle apps kan bruge en frygtelig masse opbevaring. Og glem ikke, at det store antal på max – 16GB, siger, er det samlede beløb. Den anvendelige beløb, dvs det beløb, der er tomme og ledige for dig at bruge, kan være en hel del mindre end det overordnede figur.

Hvis du planlægger at købe et microSD-kort til din tablet, skal du først kontrollere, om den tablet producent har nogen minimumskrav, som et bestemt minimum, ‘Klasse’. Det er bedst at gå til Klasse 10 eller højere for at sikre gode resultater; langsommere microSD-kort, der måske kan gøre din tablet føle sig langsom, når adgang til apps eller videoer.

Kontroller også, at tablet-giver dig mulighed for at installere apps på SD-kortet, som ikke alle gør, men en gang imellem er det selve appen, som begrænser dig til det interne lager.

Ideelt set bør du sigte efter 16GB intern hukommelse som et minimum, men flere er selvfølgelig bedre.

Skærm

Få tabletter i disse dage bruger af dårlig kvalitet skærme, men nogle gør. Kig efter en IPS-eller AMOLED-skærm og undgå noget med en ” TN ” på skærmen, da disse kan have dårlige betragtningsvinkler.

I forhold til opløsning, jo højere jo bedre, men mere vigtigt er pixeltæthed. Mål for 250 pixels per inch) eller højere, da dette vil betyde, skarpe udseende billede, der ikke er takkede, eller klodser.

Forbindelse

De fleste Android-tablets har Wi-Fi og Bluetooth, og nogle har NFC, så godt. NFC kan komme i handy, men det er på ingen måde afgørende. Hvad er mere nyttigt for de fleste mennesker er en video-udgang, så du kan slutte din tablet til TV ‘ et (som regel via HDMI). Du kan dog bruge en Android-tablet med en Google-Chromecast for at se catch-up-TV, YouTube og andre videotjenester.

Nogle Android tabletter og Tv, der understøtter Miracast, som lader dig stråle, hvad der er på skærmen på din tablet til dit TV med ingen ledninger, men Chromecast er en anstændig alternativ for kun £35, hvis dit TV ikke har denne støtte.

Nogle tabletter har GPS, der gør dem nyttige for navigation, men ikke alle gør, så tjek, før du køber. En anden ting at se efter, er et SIM-slot. Dette er nyttigt, hvis du ønsker at komme online, når du er ude at rejse eller ud af Wi-Fi range. Du vil dog normalt at betale mere for et 3G-eller 4G-tablet, og du får brug for en dedikeret SIM-kort med en data-eneste plan. Det er bedre at tether din tablet til din smartphone hvis din telefon 3G-eller 4G-udbyder tillader dette. For mere se, Hvordan at bruge en Android-telefon som et Wi-Fi-hotspot.

Se også: Bedste SIM-tilbud: Bedste SIM-only og Data SIM-tilbud til smartphone og tablet brugere

Ydelse, batterilevetid og kameraer

Du behøver ikke bekymre dig unødigt om en tablet-processor eller RAM, men hvis du ønsker at vide, om en bestemt model er god til spil eller for langsom til web browsing, så læs vores anmeldelser, som omfatter benchmark resultater: du kan ikke stole på specifikationer, såsom processor hastighed, eller antallet af kerner til at sikre en god tur af hastighed.

Vi har også teste batteriets levetid, så vil du finde ud af, hvor lang tid hver tablet varer mellem opladningerne i vores anmeldelser. De bedste tabletter sidste omkring 10 timer eller mere, mens de værste kun 4-5 timer. Dette kan gøre en stor forskel, når du skal vælge mellem andet lignende tabletter, så er det værd at tjekke det ud, før du køber.

Det samme gælder for kameraer, og som med ydelse, du ikke bør dømme efter antallet af megapixels. I stedet, så tjek vores test billeder i hver anmeldelse, for at se om du er tilfreds med den kvalitet, der tilbydes. Få Android tablets har store kameraer, og en hel del er forfærdeligt dem, så hvis fotos, videoer og Skype er vigtigt, behøver ikke købe, før du har læst anmeldelser.

Bedste Android-tablet 2017: læseren meningsmåling

Bedste Android-tablet 2017

Du vil opdage nedenfor, at nogle af de tabletter på vores liste, er ikke særligt nyt. Men det betyder ikke, at de ikke er gode, eller at du ikke skal købe dem: de er stadig til salg, og er gode køb. Fordi priserne svinger, skal du sørge for ikke at betale mere end de vejledende priser for en tablet. Priserne ofte gå op, når bestanden er lav.

1. Samsung Galaxy Tab S2 8

Samsung Galaxy Tab S2 8

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 13 April 16
 • Vejledende pris: kr 319

Dette er en tablet værd at overveje, hvis du har været tanker om at købe iPad mini 4, så det kan kæmpe og nogle gange overstråle Apples mini tablet, når det kommer til design og magt. Det er næsten ufatteligt tynd og let, og at skærmen er en fornøjelse at bruge.

Læs vores Samsung Galaxy Tab S2 8 revision.

2. Google Pixel C

Google Pixel C

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 20. januar 16
 • Vejledende pris: kr 399 inkl MOMS ($500) for 32 gb; kr 479 inkl MOMS ($600) for 64 GB

Som en standalone tablet, Pixel C er fantastisk. Det er bedre end HTC lavet Nexus 9, som var stor, men ikke enestående. Hvor ‘C’, helt sikkert er. Opbevaring er en smule begrænset, men hvis du kan leve med 32GB det er god værdi på £399.
At betale en ekstra £119 for tastaturet er noget, vi ikke kan se mange købere gør. Hvis du skriver er en prioritet, ville du være bedre stillet ved at bruge din € 518 på en anstændig ultraportable laptop, som Android Skumfidus – god, som den er – er ikke nær så alsidigt som Windows. Og mens tastaturet er godt designet, du foretrækker stadig i fuld størrelse bærbar computer tastatur. Hvis du har brug for at køre Windows-programmer, overveje Overflade 3, som er lidt billigere – endda med valgfrit tastatur – men husk, at der er endnu billigere muligheder, såsom Asus Transformer T100HA.

Læs vores Google Pixel C anmeldelse.

3. Huawei MediaPad M3

Huawei MediaPad M3

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: September 2, 16
 • Vejledende pris: kr 299 inkl MOMS (32GB)

I et stagnerende marked, Huawei MediaPad M3 i første omgang føles lidt underwhelming. Efter længere tids brug, men vi regner med, det er et snit over mid-range, men derefter igen til denne pris, du betaler for den. Det er et godt alternativ til en iPad, hvis du ønsker en Android-tablet, der er større end en iPad mini, men mindre end en iPad Luft 2. Men, der er specifikt søger efter det? MediaPad er fremragende, og vi anbefaler det, men det mangler en bestemt ‘wow’ faktor, der er stort set ned til det høje antal af eksisterende Android-tablets. MediaPad 3 er en nedskæring ovenfor, men du bør også overveje at Samsung ‘ s Galaxy Tab serie til en tilsvarende fremragende Android tablet oplevelse.

Læs vores Huawei MediaPad M3 anmeldelse.

4. Samsung Galaxy Tab S 8.4

Samsung Galaxy Tab S 8.4

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 27 August 14
 • Vejledende pris: kr 319 inc MOMS

Samsung Galaxy Tab S 8.4 er en af de bedste Android-tablets, vi nogensinde har gennemgået. I form af hardware, det er det bedste, du kan købe lige nu og har en flot tynd og let design. Der er meget lidt at lide her, bortset fra visse dele af TouchWiz software og den højere pris i forhold til Android-rivaler (iPad mini 2 er det oplagte alternativ, hvis du ikke er indstillet på Android).
Hvis du hellere vil spare penge og ikke er så generet om top-notch spec og ekstra funktioner som fingeraftryksscanner og IR-blaster, check ud Nexus 7 og LG G Pad 8.3.

Læs vores Samsung Galaxy Tab S 8.4 anmeldelse.

5. Sony Xperia Z3 Tablet Kompakt

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 2 December 14
 • Vejledende pris: kr 269 inkl MOMS

Det er dejligt at se, at Sony endelig lave en mindre tablet og 8in form faktor har vist sig at være mere og mere populære. Xperia Z3 Tablet Compact er super tynd og let og er vandtæt boot. Hardware er anstændigt, men ikke mind-blowing og mens rivaler som Galaxy Tab S tilbyder en smule mere gadgetry, Sony tilbyder High-Res lyd og en killer feature for spillere i form af PS4 Remote Play. Det er en stor indsats fra Sony, hvis du er på udkig efter en high-end-8in tablet.

Læs vores Sony Xperia Z3 Tablet Kompakt anmeldelse.

6. Amazon Brand

Amazon Fire

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 23. November 16
 • Vejledende pris: kr 49.99 inc MOMS

Det er helt sikkert ikke perfekt, og den manglende Google apps vil stadig sætte nogle folk væk, men Ilden er fremragende værdi til under £50. Den seneste Brand OS er så Android, ligesom det er nemt at bruge, og Ilden for Børn app gør det muligt at begrænse, hvad du kan børnene gøre, og hvor længe de kan bruge tablet. For nogle mennesker er det værd at betale dobbelt for Børnene Udgave version, som du får kofanger tilfælde og stor garanti. Der er nogle ømme punkter: de fattige kameraer, træg ydeevne til tider, og den lange opladningstid. Men til denne pris er det svært at klage. Og du helt sikkert vil ikke finde en bedre tablet til de samme penge.

Læs vores Amazon Brand anmeldelse.

7. Sony Xperia Z4 Tablet

Sony Xperia Z4 Tablet

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 28 juli 15
 • Vejledende pris: kr 499 inkl MOMS

Sony Xperia Z4 Tablet er et alvorligt imponerende enhed og nemt en af de bedste tabletter, vi nogensinde har testet. Designet er forbavsende tynd og let og imprægnering med kun brug for det ene cover er en bonus. Dette toppet med fremragende hardware, ydeevne og software betyder, at vi kan næsten ikke fejl af det. Men det faktum, Sony bundter det med Bluetooth tastatur med ingen mulighed for at købe det alene betyder, at det er dyrere end konkurrenterne. Vi føler, at det er en 9/10 produkter, men vi har ikke noget valg, men for at markere den værdi, der scorer lavere.

Læs vores Sony Xperia Z4 Tablet anmeldelse.

8. Xiaomi Mi-Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 26. januar 16
 • Vejledende pris: kr 144 inc MOMS

Om Xiaomi beregnet til eller ikke, Mi Pad 2 er en Android-tablet, der er forklædt som en iPad mini. Dette kan du afsky eller være præcis, hvad du leder efter. Enten måde, vi kan ikke benægte, at dette er en vellavet, elegant tablet med gode specs til prisen. Er du bedst stillet få 64GB modellen, og hvis iOS-style brugergrænseflade er et turn-off, så husk, at Android er meget fleksibelt.

Læs vores Xiaomi Mi Pad 2 anmeldelse.

9. Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S 10.5

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 1. August 14
 • Vejledende pris: kr 399 inkl MOMS

Samsung Galaxy Tab S 10.5 er en af virksomhedens bedste, der nogensinde er tabletter med en tynd og let design, men der er stadig for meget plastik. Hardware er anstændige, nemlig at imponerende skærm og stort batteri-levetid og gør dette til et forbrug maskine. Det fik temmelig meget alt du kunne ønske dig på en tablet, og det er prissat konkurrer imod de vigtigste rivaler tjener det til en anbefalet pris.

Læs vores Samsung Galaxy Tab S 10.5 anmeldelse.

10. Chuwi HiBook

Chuwi HiBook

 • Bedømmelse:

 • Revideret den: 13. Maj 16
 • Vejledende pris: kr 143.42 inc. MOMS

På £143.42 det er svært at finde fejl i en 10i tablet, der kan håndtere de fleste opgaver, og tilbyder både Android og Windows-operativsystemer. Vi anbefaler kraftigt, at du køber den valgfrie tastatur til den ekstra funktionalitet, den giver, herunder to i fuld størrelse USB-porte, men selv uden den Chuwi HiBook er et meget anstændigt budget tablet, med en acceptabel performance og en anstændig skærm.

Læs vores Chuwi HiBook anmeldelse.

Tags:

 • Jul Købe Guide 2016,
 • Tabletter,
 • Android
SHARE