Vermeende eerste live-foto van de Samsung Galaxy S8 oppervlakken

37

Samsung Galaxy S8 zal worden vrijgegeven volgende maand dus het is niet onverwacht dat sommige apparaten zijn reeds gemonteerd en werkt. Met een gezonde dosis achterdocht presenteren wij u de eerste vermeende afbeelding van een door een motor aangedreven-op de Samsung Galaxy S8, het uitvoeren van de Weibo app.

Het werd voor het eerst gelekt op het Chinese sociale netwerk. Op de foto zien we een dual-gebogen scherm dat zich uitstrekt van de rand tot rand en geen fysieke knop hieronder. De 3,5-mm-audio-aansluiting, USB Type-C en een geluid grill op de onderkant van de telefoon zijn er ook om te zien.

Wij zagen reeds vermeende beelden van aangedreven apparaten, maar ze bleek gefotoshopte dus neem dit beeld met een korreltje zout.

Samsung Galaxy S8 zal naar verwachting worden aangekondigd in eind Maart en gelanceerd in medio April.

|

Gerelateerde artikelen

SHARE