Vad är det bästa Windows phone? Den bästa Windows-telefoner du kan köpa i STORBRITANNIEN idag

136

Vad är det bästa Windows phone?

Bästa Windows phone RRP Viktiga specifikationer
Microsoft Lumia 950 XL £529 Windows 10, Snapdragon 810, 3GB RAM, 32GB lagring, 5,7 Quad-HD, 3340mAh
Microsoft Lumia 950 £449 Windows 10, Snapdragon 808, 3GB RAM, 32GB lagring, 5,2 i Quad-HD, 3000mAh
Nokia Lumia 930 £435 Windows Phone 8.1, Snapdragon 800, 2GB RAM, 32GB lagring, 5in Full-HD, 2420mAh

Hoppa direkt till vårt fullständiga bästa Windows-telefoner diagram

Den bästa Windows-Telefoner och bästa Windows Phone reviews. Vi runda upp den bästa Windows Phone smartphone kan du köpa 2017 i STORBRITANNIEN. Se även: Bästa smartphones av 2017.

Se också: Bästa Mobiltelefon Erbjudanden

Windows Phone är det tredje valet av mobila operativsystem bakom iOS/iPhone och Android. Det är Microsofts mobila versionen av Windows med färgglada live tiles på startskärmen.Den nuvarande versionen av Windows Phone 8.1 men det är en annan version här i form av Windows-10 (inte Windows Phone 10). Endast vissa modeller kommer att uppgraderas, så se till att du väljer noga om du inte vill vara fast på en äldre version.

Se också: 10 för Windows-telefoner utgivningsdatum, funktioner och uppgraderingar.

Windows Phone 8.1 har massor av anständiga egenskaper, inklusive personlig assistent Cortana. De allra flesta telefoner är nu stämplad som Microsoft Lumia, Nokia är inte längre ägs av Microsoft. Mjukvarujättens är egentligen den enda Windows Phone-enhet tekokare och gör upp hela vår lista, men även sedan dess framtid är något upp i luften. Se även: så här låter Bäst telefonen 2017.

Windows 10 lägger till funktioner som Kontinuum innebär att du kan använda telefonen på en större skärm med en PC-liknande upplevelse inklusive möjligheten att styra den med en mus, ett tangentbord. Nyckeln till detta är Universella Appar som är en app som fungerar lika i alla Windows-enhet – PC, laptop, surfplatta eller telefon.

Det finns några bra telefoner som finns och de är oftast billigare än Android-konkurrenter, även om budgeten telefonen på marknaden har förändrats en hel del även under det senaste året. Se även: Bästa billiga smartphones 2017.

Prestanda för Windows-Telefoner är i allmänhet god och du kommer vanligtvis att få en bra skärm och rimliga kameror också. Men OS är fortfarande efter sina konkurrenter på appar så se till att du kan få allt du behöver – i synnerhet för tredje part hårdvara som multi-room högtalare och liknande innan du tar steget.

Här har vi samlat och rankas som den bästa av smartphones som kör Windows Phone 8 och Windows-10 som du kan köpa just nu. Vi granskat några av dessa telefoner förra året, men de är fortfarande tillgängliga nu. Du kommer att märka att listan är i huvudsak den bästa Lumia-telefoner eftersom Microsofts partner på Windows Phone har slutat att göra enheter – detta kan ändras med Windows 10 ändå.

Läs nästa: Bästa nya telefoner som kommer i och med 2017

Bästa Windows-Telefoner 2017

1. HP Elite x3

HP Elite x3

 • Betyg:

 • Omarbetad: 7 februari 17
 • Rekommenderat pris: kr 699

HP Elite x3 är en utmärkt smartphone, melding high-end specifikationer med en stabil konstruktion och bra användarupplevelse. Windows app store är fortfarande underskattad, och batteriet räcker i evigheter. Men på £699 utan lapdock, det här är inte en billig enhet.

Vi kan rekommendera Elite x3 eftersom det är den bästa Windows-10-telefonen på marknaden, men 3-i-1-enhet HP marknadsföring är bästa vänster till nycker av företag och till vem eller vilka pengar är inget objekt. Om du kan hitta en Lumia 950, du kommer att spara dig hundratals pund och få ett liknande Windows 10 mobil upplevelse.

Läs vår HP Elite x3 granskning.

2. Microsoft Lumia 950 XL

Microsoft Lumia 950 XL

 • Betyg:

 • Omarbetad: 8 December 15
 • Rekommenderat pris: kr 529 inkl MOMS

Lumia 950 XL är en attraktiv telefonen för den som söker Windows produktivitet tack vare funktioner som Kontinuum och Universella Appar. Det är en bra affär just nu med gratis Visning Dock men han telefonen i sig har inget större att gå för det på design fronten och helt enkelt ger en större skärm och lite bättre processor än den vanliga modellen. Generellt, vi är inte blåst bort med Windows 10 på telefoner med dess fel och bristen på appar, men det kommer att vara en solid val för en del.

Läs vår Microsoft Lumia 950 XL recension.

3. Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950

 • Betyg:

 • Omarbetad: 26 16 januari
 • Rekommenderat pris: kr 449 inkl MOMS

Windows-10 har kommit på smartphones och vi är inte precis blåst bort. Lojala Windows och Windows Phone-användare kommer att uppskatta funktioner som Universella Appar och medan Kontinuum som verkar vara en riktig wow-funktioner, det kräver en hel del extra utrustning. OS är buggig. Lumia 950 själv erbjuder ett anständigt hårdvara, nämligen skärmen, inne i en oinspirerande design. Om du inte är inställt på OS, det är mycket bättre på marknaden och för mindre pengar.

Läs vår Microsoft Lumia 950 granskning.

4. Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

 • Betyg:

 • Omarbetad: 22 juli 14
 • Rekommenderat pris: £435 inkl MOMS

Lumia 930 är ett steg i rätt riktning med sin semi-design i metall och anständigt hårdvara line-up. Vi gillar skärmen och kameran, men det saknas ytterligare funktioner och inte har mer lagring. Windows Phone 8.1 avsevärt förbättrar saker och ting på mjukvarusidan, men plattformen är fortfarande inte en prioritet för utvecklare – särskilt när det kommer till maskinvara från tredje part.

Läs vår Nokia Lumia 930 granskning.

5. Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650

 • Betyg:

 • Omarbetad: 19 April 16
 • Rekommenderat pris: £149.99

Microsoft Lumia 650 är en lätt, välbyggd telefon som har ett borttagbart batteri och Windows 10 Mobil. Saknar dock telefonen prestanda makt och programvara som användare i företag och power-användare kommer att längta efter. Utan Microsoft Windows Kontinuum och en förlamande Snapdragon 212 chipset som begränsar rörligheten, kamerans prestanda och display upplösning, vi kan inte se varför någon skulle köpa Lumia 650 över en billigare och bättre fungerande Android-telefon.

Läs vår Microsoft Lumia 650 granskning.

6. Nokia Lumia 735

Nokia Lumia 735

 • Betyg:

 • Omarbetad: 16 oktober 14
 • Rekommenderat pris: kr 189 inc. MOMS

Det roligaste Nokia på marknaden, Lumia 735 verkligen är en perfekt smartphone för selfies. På bara £189 vi kan föreställa många en tonårig flicka och pojke – lägga till detta prisvärda Windows Phone för att deras önskelista. Med tanke på den låga – till mitten av intervallet pris dess prestanda är tillräckliga, och vi uppskattar extrafunktioner såsom microSD-stöd, Qi trådlös laddning och 4G LTE. Vi hoppas bara Lumia Denim uppdatera eldar upp kameran lite snabbare.

Läs vår Nokia Lumia 735 granskning.

7. Microsoft Lumia 435

Microsoft Lumia 435

 • Betyg:

 • Omarbetad: 19 15 Mars
 • Rekommenderat pris: £59.95

Microsoft Lumia 435 är den bästa telefonen du kan köpa för under £50, även acceptera den trötta gamla Windows-appar argument. Botten av Microsoft ‘ s line-up och bara £49.99 på PAYG det är ingalunda en bra telefon, men för första gången eller ljus användare sopar golvet med Android-telefoner i samma prisklass (och iOS i den här prisklassen är bara en önskedröm eller en mardröm, men på vilket sätt du ser på det, det kommer inte att hända). Till skillnad från de dyrare Lumia 535, Microsoft har bekräftat att Lumia 435 kommer att få Windows 10 när det släpps senare i år, vilket kommer att göra detta till den billigaste ingång för en Windows-10 dator, och att bara gör det väl värt en titt.

Läs vår Microsoft Lumia 435 granskning.

8. Microsoft Lumia 640

Microsoft Lumia 640

 • Betyg:

 • Omarbetad: 14: 15 Maj
 • Rekommenderat pris: Från £13.50 per månad, £109.99 PAYG eller £129.99 SIM-gratis

Microsoft Lumia 640 är en värdig uppgradering över Lumia 630, och detta Windows Phone nu presenterar mycket bra värde för pengarna. Detta är Moto G av Windows-världen, med en nära identisk spec och en £20 lägre prislapp. Vilken telefon du väljer kommer att komma ner till din program-inställningar – många användare som kommer att vara glad med Windows Phone, men om appar från tredje part har kraftigt på din önskelista som du kan hitta att extra £20 för Moto G väl spenderade pengar.

Läs vår Microsoft Lumia 640 granskning.

9. Microsoft Lumia 535

Microsoft Lumia 535

 • Betyg:

 • Ses på: 3 Mars 15
 • Rekommenderat pris: £99.99 inkl MOMS

Vi är fans av Windows Phone 8.1 men Lumia 535 kompromisser i alltför många områden för att göra det till en bra affär på £100. Du är bättre med en Motorola Moto-E eller – om du vill ha 4G – EE-Kestrel.

Läs vår Microsoft Lumia 535 granskning.

10. Microsoft Lumia 830

Microsoft Lumia 830

 • Betyg:

 • Omarbetad: 22 December 14
 • Rekommenderat pris: kr 319 inc. MOMS

Det är inget chockerande fel med Lumia 830, men det känns som en liten förlorat tillfälle. Det är en medioker artist, med en bra kamera. Men det är väl prisvärt, snyggt byggt och elegant. Bättre värde kan hittas genom att släppa ner till Lumia 630, men om du vill ha en 5in Windows phone detta är ett anständigt alternativ.

Läs vår Microsoft Lumia 830 granskning.

Taggar:

 • Smartphones,
 • Prylar,
 • Jul Köpguide 2016,
 • Windows
SHARE