Påståede første levende billede af Samsung Galaxy S8 overflader

27

Samsung Galaxy S8 vil blive frigivet i næste måned, så det er ikke uventet at have nogle enheder, der allerede er monteret og fungerer. Med en sund dosis af mistanke præsenterer vi dig den første påståede billede af et tændt-på Samsung Galaxy S8, der kører Weibo-app.

Det blev først lækket på den Kinesiske sociale netværk. På billedet ser vi en dual-buet skærm, der strækker sig fra kant til kant og ingen fysisk knap under det. 3,5 mm audio jack, USB Type-C og en god grill i bunden af telefonen er der også for at se.

Vi har allerede set påståede billeder af drevet-on enheder, men de syntes at være photoshopped, så tager dette billede med et gran salt.

Samsung Galaxy S8 forventes at blive offentliggjort i slutningen af Marts og blev lanceret i midten af April.

|

Relaterede artikler

SHARE