Oppdater din Android Slitasje smartwatch i fire enkle trinn

26

Som med de fleste gadgets, slitesterk tech bør få de siste oppdateringene automatisk, men du kan også manuelt oppgradere og installere den nyeste programvaren. Med utgivelsen av Android Slitasje 2.0, vi viser deg hvordan du oppdaterer Android Slitasje smartwatches. Se også: Beste smartwatches 2017.

Hvordan å oppdatere Android-Wear: Manuell oppgradering

• Sveip ned fra toppen av skjermen.
• Sveip fra høyre til venstre til du ser Innstillinger og trykk på den.
• Bla til bunnen av siden og klikk på Ca.
• Scroll ned og trykk på System oppdateringer.

Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vil enheten laste ned og installere den. Ellers vil du se “System er opp til dato’. En melding om oppdatering vil skje hvis klokken din er koblet til laderen og er i Bluetooth-rekkevidden av telefonen. Smarttelefonen har også behov for en internett-tilkobling.

Husk at selv om en ny versjon av programvaren, har blitt lansert, og det kan hende du må vente i timer eller dager før det er tilgjengelig for enheten din, så du må være tålmodig og fortsette å prøve.

Hvis du ikke er sikker på hvilken versjon av Android Slitasje smartwatch kjører følg deretter instruksjonene over til trinn tre. I info-delen i innstillinger-menyen, pek på Versjoner.

Den første klokker til å kjøre Android Slitasje 2.0 vil være Huawei Se 2 og LG Watch Sport og Stil. Finn ut hvordan du oppdaterer din klokke med Android Slitasje 2.0 Developer Preview.

SHARE